• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menumu vermeye geldimmm
Sabah baya bi sabah bir kase. ay ran corbası sonra yagsiz kepekli tost
Ara bikac kuruyemis çiğ

Öglen 2 cigkofte yarim kepekli lavaş ayran

Aksam 1 k.lavaj icine kiyma ayran

Ne cok yedim bugün haa spor yaptim trambolinde saat tutmadim ama baya kan ter içinde kaldim

Menumu vermeye geldimmm
Sabah baya bi sabah bir kase. ay ran corbası sonra yagsiz kepekli tost
Ara bikac kuruyemis çiğ

Öglen 2 cigkofte yarim kepekli lavaş ayran

Aksam 1 k.lavaj icine kiyma ayran

Ne cok yedim bugün haa spor yaptim trambolinde saat tutmadim ama baya kan ter içinde kaldim
Tabi yaa..sana göre çok canım benim.hatta her öyünde salatan eksik...yani fazla deyil...

İyi aksamlar ...

Yeni eve girdim kizlarla , talan etmedigiz magaza kalmadi .... 6 saati r dolasiyoruz yani spor yerine gecermiki ....

Bedis yeni donemin hayirlu olsun yuz yuze egitim ne zaman ? Ay severim cigkofte , afiyet ola .. Hakkat yemisin bugun guzrlce hep tek ogun nereye kadar iyi etmissin ....

Aydasu kuzucuk uyanmis simdi damlayla size bugunler zor grlsede ilerde keske o gunlerde kalsak diyeceksiniz ...

Benim raporda soyle . Lapa tam olmadi yani ...

Sabah
pirinc ve yogurt pul biber

Oyleyin
Pirinc,semizotu , maydonoz,salatalik ,domates ve pul biberle yapilmis salatam .

Aksam 18.
1porsiyon kofte . Salata , ayran .

Sporda gun boyu gezme .
Yarina ne olur bilinmez aksam cok
Oldu biraz . İnsallah ucundanda olsa 66 yi gorurum ...

Tabi yaa..sana göre çok canım benim.hatta her öyünde salatan eksik...yani fazla deyil...

Oda olur bakalım memleketten döndük olaylar olaylar arkadaslar ortamlar dönmedi spor acilmadi düzelecek az kaldı ben çok az yiyip üstüne spor yapınca verebiliyorum

İyi aksamlar ...

Yeni eve girdim kizlarla , talan etmedigiz magaza kalmadi .... 6 saati r dolasiyoruz yani spor yerine gecermiki ....

Bedis yeni donemin hayirlu olsun yuz yuze egitim ne zaman ? Ay severim cigkofte , afiyet ola .. Hakkat yemisin bugun guzrlce hep tek ogun nereye kadar iyi etmissin ....

Aydasu kuzucuk uyanmis simdi damlayla size bugunler zor grlsede ilerde keske o gunlerde kalsak diyeceksiniz ...

Ohh iyi etmissiniz enisteylede Allah kavustursun:-)

Normalde bu hafta basliyor hoca yokmus hala ama kontenjan tamamis meb den hoca isteyince verirler ögrwnci ilk defa tamamlandi diyor bu bölüm ilk defa açılıyor burda bayramdan sonra en gec baslar dedi magdur etmeyiz dedi ama nasip bakalım bekliycez bu arada hafta sonu olacakmis dersler hafta ici gec saatlerde zzor olur diye düşünmüşler o değılde ben nasıl enjeksiyon yapıcam korkunç

Bedis o bolumde enjeksiyondami var ?

Sagol canim rabbim eksikliklerini gostermesin aksam kucuk cadim yanima geldide oyle uyudum yoksa uyku tutmadi ,o evde olmayinca uyku tutmuyor :..

Merhaba kızlar ben guruba yeni katıldım yarın tartılıp hem yarışmaya hem de menümü yazmaya başlayacağım
Boy:170
Şimdilik Ev hanımıyım kpss ye hazırlanıyorum küçük bir oğlum var geçen yaz 3. Takımda yarışıp 3 kilo verdim bebeğim küçük olduğu için günlük beş mesaj yazamıyordum menüme de dikkat edemiyordum bu yüzden kendi isteğimle yarışmadan çekildim. Şimdi sizinle tekrar başlıyorum. Şimdiki Yarışma kurallarını bilen bi arkadaş yazarsa çok iyi olur

Merhaba kızlar ben guruba yeni katıldım yarın tartılıp hem yarışmaya hem de menümü yazmaya başlayacağım
Şimdilik Ev hanımıyım kpss ye hazırlanıyorum küçük bir oğlum var geçen yaz 3. Takımda yarışıp 3 kilo verdim bebeğim küçük olduğu için günlük beş mesaj yazamıyordum menüme de dikkat edemiyordum bu yüzden kendi isteğimle yarışmadan çekildim. Şimdi sizinle tekrar başlıyorum. Şimdiki Yarışma kurallarını bilen bi arkadaş yazarsa çok iyi olur
Takıma hoş geldin canım.inşallah kurtulursun fazla kilolardan.tskım kurallarına gelinceyse genel olarak aynı.günlük paylaşımda bulanacaksın her günün menüsünü yazacaksın,günde 3litresu içeceksin ve spor yapacaksın...şimdi iki haftalık deneme süren başlasın.inşallah katılımın iyi olur ve 1.haftadan listeyü katılırsın canım.başarılar sana. ..

Benim raporda soyle . Lapa tam olmadi yani ...

Sabah
pirinc ve yogurt pul biber

Oyleyin
Pirinc,semizotu , maydonoz,salatalik ,domates ve pul biberle yapilmis salatam .

Aksam 18.
1porsiyon kofte . Salata , ayran .

Sporda gun boyu gezme .
Yarina ne olur bilinmez aksam cok
Oldu biraz . İnsallah ucundanda olsa 66 yi gorurum ...
güzel olmuş ablam ya...ben de en son 6.39da yedim.o zamana hazır oldu yemeyim.şimdi de açım ve mutluyum,leptin hormonu salgılıyorum ya ondandır...:KK70:

Şimdi ye kadar 6dan sonra yeme lafını çok duydum ama kimse nedenini anlatamadı.aeben ablam sağolsun...şimdi keyifle açımmm...inşallah tartı da da yüzüm güler...

**7. TAKIM 377. ETAP***

aeben ( 67,2 / / / %)
mersa ( 87,9/ / / % )
mustang ( 76,7/ / /% )
masumm ( 68,6/ / /%)
kendi isteğiyle ayrıldı
aydasu (86,9/ / / %)
kutahya( 74/ / /%)
damlanur10 ( / / /%)
yeni üye hedef kilo 58

7.TAKIM ORTALAMASI:

Şimdi ye kadar 6dan sonra yeme lafını çok duydum ama kimse nedenini anlatamadı.aeben ablam sağolsun...şimdi keyifle açımmm...inşallah tartı da da yüzüm güler...
kız ne vakit açıktın daha 3 saat olmuş yemek yiyeli..:p:KK19: inşallah ...
ben henuz acıkmadım baya yemişimde :oops:

Takıma hoş geldin canım.inşallah kurtulursun fazla kilolardan.tskım kurallarına gelinceyse genel olarak aynı.günlük paylaşımda bulanacaksın her günün menüsünü yazacaksın,günde 3litresu içeceksin ve spor yapacaksın...şimdi iki haftalık deneme süren başlasın.inşallah katılımın iyi olur ve 1.haftadan listeyü katılırsın canım.başarılar sana. ..
Tamam kurallar anlaşılmıştır. Yanlız sporu hiç sevmiyorum nasıl yapcam ya. Yürüyüş yapsam düzenli olarak olur mu acaba

hoşgeldin seum . hedefine ulaşman dilegiyle ....
genelde takım kuralları benzer canım paylaşım ,diyet yapma, cumaları zamanında bildirim ve takıma kaynaşma ..

bebişinide güle güle büyüt seum.

Tamam kurallar anlaşılmıştır. Yanlız sporu hiç sevmiyorum nasıl yapcam ya. Yürüyüş yapsam düzenli olarak olur mu acaba
seum diyete yeni başladı isen bence önce ona devam et biraz kilo verdikden sonra sporada başlarsın .. yürüyüş iyidir canım

Kizlaar merhaba!

Yeni arkadasimiz katilmis. Hosgeldiiin! :) Ben de yeniyim. :)

Bugun eti'nin yulafini satin aldim ve dayanamayip butun koca paketi bitirdim. :(

damla kız fıstık ben 3 litre su içmiyorum sporda yapmıyom bazan... beni takımdan atsana :KK70::KK70::KK70:
şaka bir yana sen fena takım yöneteceksin ben bile tırsıyom he :KK11::p

cancagızlar kişilerin kendine özgü diyetleri vardır saglıkla kilo verdikten sonra kendilerine aittir bu yöntem ..
yeterki verin kiloları :KK45::KK45:

Kizlaar merhaba!

Yeni arkadasimiz katilmis. Hosgeldiiin! :) Ben de yeniyim. :)

Bugun eti'nin yulafini satin aldim ve dayanamayip butun koca paketi bitirdim. :KK43:
amanın vur diyince öldürmüşsün sende fargant....... o yüzdenmi gün boyu okudun ama yazmadın

Back
X