• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler hatunlar ....

Mutfaktayim nemi yapiyorum gecenin bu saatinde patatesli borek ve hahlepli kurabiye !.....
Yemiyorum korkmayin yahu esimin toplantisi vatmis gecikicem diye aradi hazir bende yufka falan almisken cocuklara okula goturmrleri icin yapiyorum ...Kazik kadarlar beslenme yasini coktan gectiler ama kantinden almalarini pek istemiyorum .

Bunlardan yemem ama aksam menu yazdiktan sonra . Misafirden kalan saltayi
yedim ...
Hmmm...demekki aç yatmamışsın dün de.bakıcaz artık yarın senin kilona ablacık...
Ya kızlar ben pes edicem galiba dayanamıyorum yarından sonra bir hafta dolacak hiç bir gün istediğim gibi diyette gibi yapamadım. Ben biraz daha zayıflama hikayeleri okuyup geleyim iyi ki bu deneme haftaları var insan iradesizliğini görebiliyor:KK61:
Pes etmek yok canım.O ne demek.burada pes etmeni gerekdiricek bir şey yok ki.yoksa sevdinmi tombul gezçeyi kız?hayır sevmedin.sadece o sağlıksız yiyecekleri yerken anlık geçirdiyin mutluluk hissi mi seni kararından vaz geçirdi.peki ondan sonra yaşadığın o pişmanlığa ne demeli,kendinden nefret ediyorsun,aynaya bakmak istemiyorsun.peki o yiyceyi yemesen,evet 1kaç dakika gözün kalacak arkasında peki sonrakı o mutluluk,o kazanmak hissi,özgüven.ona ne demeli? yani anlık o zevk mi daha iyi yoksa uzun süreli özgüvenmi?sen seç canım.seçim senin.
Bugünkü menüm
Sabah
Mıhlama
İki dilim ekmek

Öğlen
Kabak haşladım (iki kaşık zeytinyağı bir çay bardağı sütle)
İki dilim ekmek

Arada misafirliğe gittik
Bir haşhaşlı ekmek rulo olanlardan (açma boyunda)
1 fincan neskafe

Akşam
Etli bezelye bir porsiyon
Bir bardak ayran

Akşam 9 gibi misafir geldi
Bir bardak sütlü kahveyle bir tabak patlamış mısır yedim:cry:

Spor 20 dk yürüyüş
Su: 2 lt

Size suyla ilgili bi tiyo vereyim benim gibi su içemeyenler için su içmeden önce bir limonu yarıdan kesip bir iki damla ağzınıza damlatın sonra suyu için ben böyle yaptım neffisss :KK72:
su konusindakı fikrin güzel.isteyen yararlana bilir teşekkürler.ama menün yine yanlış be kuzum.sen iyice kararını ver,nefsini bir köşede sakla sonra devam et.yoksa böyle olmaz...
Merhaba kızlar bende zayıflamak için burdayım beni de kabul eder misiniz gruba :KK49:
merhaba canım benim.hoş geldin aramıza.bize kendinden,kilondan,kilo alma nedeninden bahs edermisin?
İyi geceler .....

Tüm imkansizliklara ragmen bi bakayim:)

Beraber olamadigimiz gunlerde karataya tekrar sarıldım evde sporda yapiyorum yarim saat kırk dakika kadar gelişmeler güzel

Biri sayfa bakabildim gecmışe
Bijom dukana baslamişsın bende cok heveslendimde ben yapamam eski vejateryanden dukancı mı olurmuş ama baya araştırdim hatta gecrn markette yulaf kepegini aldim aldim geri bıraktım çok yapasım varda olmayacak iş

Aebenim herzamanki gibi istikrarli gidiyosun masaAllah sana
Aydasu seni goremedim canim baktigim kadariyla öpüyorum senide

Yeni arkadaslarim sizi motive olmuş göremedim ilk gunleriniz aslında bi gazla 2 3 kilo gitse gerisi kolay farki gordukce

Damlanur ne iyi ettinde geldin takimimiza çok mutluyum bu konuda

Eski kızlarrrrr siz gelip gidiyomusuz bakayım dönün tuvaya hadiii

Öptüm kactım sizi byby
sağolasın kütom,ben de burada olmaktan mutıuyum.inşallah bu cuma sende de eksileri görüRüz canım.imkan bulduklca gel...
Menude vereyim tabi gelmisken
Sabah karatay kahvaltisi şöyleki:
2 yumurtadan (yumurtayla hala sevisemiyoruz)omlet tereyaginda ve bolca peynir zeytin biber maydanoz ve tabiki çig kuruyemis ayran eşliginde cay icemiyorum

Akşam mercimek corbasi tereyagli, zeytinyagli kıymalı sebze ,yogurt salata

Gunde 2 kupa bitki cayi yada soda iciyorum hibiskus yesilcay mistik form vs. Degisik turlerde su bol spor vasatta olsa var motivasyonum var giysilerim bol aynalara bakmak güzel fotograf cekinmek güzel işler yolunda çok şükür
hele bir şükür.senden de güzel menü gördük...ben de bugün ekmeksiz karatay yapıcam...
seni çok iyi anliyorum biz ailece eşim ve ben yani eskiden anormal birseydik ben aksama kadar kola icer aksamda bi makarna abur cubur la yasardim vejateryendim esiminde arasi yok etle oda pateates kizartmali menemenli kahvaltiyi ver sabah aksam eve protein girmezdi yogurt yumurta peynir süt dahil sonra kilo vermece isi basladi. Et sut yumurta azda olsa yiyorum artik evde tencere yemekleri pisiyor cesitli cözümler urettim ayni yemegi evdekilere ve kendime gore uyarlardim karataydan once mesala yag olayi corlarin yagini sonra eklerdim once kendime ayirip pirinc degil bulgur pilavi yapardim ekmekle pek isim olmazdi ama esimide alistirdim oda siyah ekmek yiyor ve yillardir beyaz ekmek eve girmez ve bakarim istahim kabarik olan bi gundeysem yiyemedigim bir yemekten yaparim ona balik ciger menemen bol kiymali yemekler gibi boylece ben salata yogurt la idare etmek zorunda kalirim doymassam kalkar iki patlican kozlerim kış zamaniysa haslanmis karnabahar lahanayı ekmek niyetine bolca yerim cekinmeden duzenimizi degistirmemiz lazim eski duzen yanlistiki kilo aldik vermek kolay (tabiki kolay degil)geri ama almamak zor ben daha once yine burada 23 verdim ve aldim emegime vucuduma sagligima yazik ettim ömür boyu sürecek farkliliklari benimsemek lazim akıllandim diyet bitti eskiye devam yok artik ömürlük bi yol olsa olsa arada eski dostlarla bi merabalasma olur kola makarna cips gibi eski köt⅞ dostlar oyy ne çok yazdım özlemisim buraları

Damlacım bende öyle düsünüyordum ama deneyince anladimki hic oyle degil bilmiyorum senin varmiydi boyle aliskanliklarin bi hesaba vurursak eskiden kola meyve suları abur cuburlar o bir avuc. Ve bir cirpida biten kansorojen ve kalori bombasi cipler 2dakikalik zevk cikolata bi hesapl...
Bir kilo kuruyemis nerden baksan 1 aya yakin yeterli hem badem ceviz findikta sart degil ben yer fistigi buldum cig 8 lira kilosu aycekirdegide olur 4 lira kilosu fındık 18 di galiba saglikli ve faydali urunlere uzun sure yetiyorlar nerden baksan karlı bir iş ayrica hangimiz diyet yaparken şöyle tv karsisinda çerez yemenin hasretini cekmedik kahvaltidan sonra pek keyifli oluyor
ah canım ah.bizim pazarlık işlerini de kaynanatör yapıyor...kendim yapsam istediyimi alırım.neyse bugünü ekmeksiz geçiricem.inşallah faydasını görürüm..
selamlar
mahcubum size karsi
iki gundur yazmadim
doguda yasamanin bunalimini yasiyorum
iki gundur elektirik gidiyor saatlerce hemen arkasindan su
guzel kizim azi disi cikariyor kucagimdan hicc inmiyor yapisikyasiyoruz
annem burnumda tutuyor
neden sanki herkes memleketinde yapamiyor gorevini
dilimiz bile farkli
ne isimiz var ki burda
bir de dert bir komsu var sabah 10 da kapimi calan
sinir stres icindeyim
bugunumuze sukur elbet hatta belki nankorluk bu dusuncelerim sagligimiz yerinde fakat iste insaniz zaman zaman boyle hiiic bise yapmayip uzulup aglayio desarj olmak da iyi gelebiliyor insana

iki gundur spor yok diyete dikkat etmek yok
ama yarindan itibaren eski duzene devam
kiziyorum kendime ama sonra insaniz topla bi yerinden diyorum

seviyorum sizleri
yarin gorusuruz insallah
evet canım anlatıp rahatlamışsın ne güzel.bugün seni burada daha sık bekliyorum ve daha güzel menülerle
konmuyoruz derken konuşmuyorsunuz dogrumu anladım ..... ana bunamı mutlu oldun kız:KK8::KK48:
valla ne yalan diyim senin bu enerjin taa bana yansıyor iyiki varsın damla:KK19:
evett konuşmuyoruz...Allahım ne olur bu uzun süre devam etsinnnn...
günaydınlar . kusura bakmayın dün hiç gelemedim oğlum hastalandı onunla ilgilendim işede gelemedim . bugün biraz daha iyi çok şükür .

damlacığım beni yarın listeye dahil etmezsin olurmu çünkü akşam annemde kalıcam orta tartı yok malesef tartılamıycam artık bir dahaki hafta girerim listeye
amann.Allah şifa versin bebeğine kuzum..ok olur canım.

Hmmm...demekki aç yatmamışsın dün de.bakıcaz artık yarın senin kilona ablacık...

Pes etmek yok canım.O ne demek.burada pes etmeni gerekdiricek bir şey yok ki.yoksa sevdinmi tombul gezçeyi kız?hayır sevmedin.sadece o sağlıksız yiyecekleri yerken anlık geçirdiyin mutluluk hissi mi seni kararından vaz geçirdi.peki ondan sonra yaşadığın o pişmanlığa ne demeli,kendinden nefret ediyorsun,aynaya bakmak istemiyorsun.peki o yiyceyi yemesen,evet 1kaç dakika gözün kalacak arkasında peki sonrakı o mutluluk,o kazanmak hissi,özgüven.ona ne demeli? yani anlık o zevk mi daha iyi yoksa uzun süreli özgüvenmi?sen seç canım.seçim senin.

su konusindakı fikrin güzel.isteyen yararlana bilir teşekkürler.ama menün yine yanlış be kuzum.sen iyice kararını ver,nefsini bir köşede sakla sonra devam et.yoksa böyle olmaz...

merhaba canım benim.hoş geldin aramıza.bize kendinden,kilondan,kilo alma nedeninden bahs edermisin?

sağolasın kütom,ben de burada olmaktan mutıuyum.inşallah bu cuma sende de eksileri görüRüz canım.imkan bulduklca gel...

hele bir şükür.senden de güzel menü gördük...ben de bugün ekmeksiz karatay yapıcam...

ah canım ah.bizim pazarlık işlerini de kaynanatör yapıyor...kendim yapsam istediyimi alırım.neyse bugünü ekmeksiz geçiricem.inşallah faydasını görürüm..

evet canım anlatıp rahatlamışsın ne güzel.bugün seni burada daha sık bekliyorum ve daha güzel menülerle

evett konuşmuyoruz...Allahım ne olur bu uzun süre devam etsinnnn...

amann.Allah şifa versin bebeğine kuzum..ok olur canım.

amin canım çok sağol . biz ateşlenmesini dişe yorarken meğer ondan değilmiş . kuzum enfeksiyon kapmış .ağzında yaralar çıkmış bu yeni çağ hastalıkları ne garip el ayak ağız hastalığıymış ve bulaşıcı bir virüsmüş

amin canım çok sağol . biz ateşlenmesini dişe yorarken meğer ondan değilmiş . kuzum enfeksiyon kapmış .ağzında yaralar çıkmış bu yeni çağ hastalıkları ne garip el ayak ağız hastalığıymış ve bulaşıcı bir virüsmüş
Oy Allah korusun canım ya.benimkide azı dişlerini çıkarıyor pek bir huysuz...çocuk da huysuz olunca insan deliriyor resmen insan...

BİR DE BEN ŞUNU TEKRAR ANLADIM Kİ SPOR ÖZ GÜVENDİR...SEVEREK YAPILANIĞSA MUTLULUKTUR...

***7. TAKIM 379. ETAP***

aeben ( 66,5 / / / % )
mersa ( 87 / / / % )
mustang ( 76,5 / / / % )
aydasu ( 86 / / / % )
kutahya ( 75 / / / % )

bijoux ( / / / % )

7.TAKIM ORTALAMASI:%

bijoux, kaptanım izin verirsen bu haftada listeyi ben yapayım.sen hangi etapda gitmişdin?bilgilerini yazarsan listeye eklerim...

Kızlar yeni üyelerin listeye girme hakkına ne diyorsunuz?bana kalırsa daha hiç biri hazır deyil.gelicek haftayı beklesinler...

bir de biliyorsunuz benim bu cuma kaptanlık için iki haftalık deneme sürem de bitiyor.bunun için de bir karar verelim lütfen.yani sizce ne yapmalıyım?dün de kaptanımıza özelden yazdım ama geri dönmedi daha.öncelikle onun fikri önemli.yani burada bana ihtiyaç varmı diye.siz de fikirlerinz yazsanız sevinirim. birlikte bir karar çıkaralım.

bir de biliyorsunuz benim bu cuma kaptanlık için iki haftalık deneme sürem de bitiyor.bunun için de bir karar verelim lütfen.yani sizce ne yapmalıyım?dün de kaptanımıza özelden yazdım ama geri dönmedi daha.öncelikle onun fikri önemli.yani burada bana ihtiyaç varmı diye.siz de fikirlerinz yazsanız sevinirim. birlikte bir karar çıkaralım.

ben takımda olmandan memnunum damla bakalım kaptanımız geldiğinde ne diyecek

Oy Allah korusun canım ya.benimkide azı dişlerini çıkarıyor pek bir huysuz...çocuk da huysuz olunca insan deliriyor resmen insan...
Aynen benimde öyle bugün dışarı çıktık resmen iki saat ağladı. Azı dişlerini çıkarırken ağrı yapıyor diye herhalde karı şeyler yemiyor simit bile. Yemeyince aç kalıyor aç kalınca uyumuyor uyumayınca çekilmiyor:KK47:

Bana
verdiğin teselliden sonra ben seni kesinlikle burda kaptanım olarak görmek isterim kaptan:KK19:

Kızlar yeni üyelerin listeye girme hakkına ne diyorsunuz?bana kalırsa daha hiç biri hazır deyil.gelicek haftayı beklesinler...
Ben kendi adıma söyliyim ben bu hafta listeye girmek istemiyorum kendi kafamda hala diyeti oturtmuş değilim. Hem takım için hem de kendi kararımı kesinleştirmek için bir hafta daha denemek istiyorum. Şimdilik vazgeçeceğim gibi ama yarınlar ne gösterir bilinmez :)

selamlar
mahcubum size karsi
iki gundur yazmadim
doguda yasamanin bunalimini yasiyorum
iki gundur elektirik gidiyor saatlerce hemen arkasindan su
guzel kizim azi disi cikariyor kucagimdan hicc inmiyor yapisikyasiyoruz
annem burnumda tutuyor
neden sanki herkes memleketinde yapamiyor gorevini
dilimiz bile farkli
ne isimiz var ki burda
bir de dert bir komsu var sabah 10 da kapimi calan
sinir stres icindeyim
bugunumuze sukur elbet hatta belki nankorluk bu dusuncelerim sagligimiz yerinde fakat iste insaniz zaman zaman boyle hiiic bise yapmayip uzulup aglayio desarj olmak da iyi gelebiliyor insana

iki gundur spor yok diyete dikkat etmek yok
ama yarindan itibaren eski duzene devam
kiziyorum kendime ama sonra insaniz topla bi yerinden diyorum

seviyorum sizleri
yarin gorusuruz insallah
Canım şark görevi sanırım; geçici olduğunu düşün düşündükçe çok rahatlarsın hatta ben bazen yüksek sesle kendime geçeceğini sonrasında hayal ettiğim günleri anlatıyorum çok iyi geliyor

İ
Bu arada neden mutluyum biliyomusumuz?çünki kaynanayla konmuyoruzzzz....yehhhuuuu...son nahar geldi bayılırımmmm....ve güzel bir kahvaltı yapıcam inşallah...darısı başınıza kızlaaaarrrr...
işte kendini mutlu etmek böyle birşey elindeki zenginliği görmek. Ama bazen dış etkenler o kadar yıpratıcı oluyor ki mevsim mi değişmiş dünya mı yanmış haberin bile olmuyor. Bu bahar sana kendisi gibi huzur sükunet getirsin damlanurcum

aydasu ve seum kendinize gelin tatlışlar . bizim size sizinde bize htiyacınız var hadi silkelernin bakım .. diyetde ilk ögrenmeniz gereken şey asla vazgeçma lüksünüzün olmadıgıdır !

bediş hoş geldin özledik seni .. kaçak göcek bekleriz gel ..... bidahada net paketini erkenden bitiirme:KK11:
he bide kç kilon kaldıda dukan düşündün da :KK4:
ben kaçtı tüm gün yaprak sarıp baklava yapıcaz :KK69::KK69::KK69:
Kolay gelsin aebencim birer tane bize de ver :) Aslında benim gibi psikolojik sorunları yeni yeni atlatmaya çalışan insanlar için diyete tam gaz başlamak biraz zor oluyor galiba. Yaw daha yeni yeni mutlu olmaya hayatı kendimi olduğum gibi sevmeye başladım nedir benim derdim dediğim oluyor ara sıra. Ama bir yandan da daha düzgün bir vücudu kim istemezki göbek boğumlarını saklarken de epey bunalıma giriyorsun diyorum kendime:oops:
O yüzden bu bir iki hafta benim kendi kafamda diyetle uğraşmak mı kiloları gizlemekle uğraşmak mı sorusuna vereceğim cevabı kesinleştirmek açısından çok gerekli. Şimdilik araftayım ama önümüzdeki hafta kesin kararımı vereceğim inşallah kararım ne olursa olsun kararımı kabul ediyorum ve seviyorum:KK15:

bende gelip gidiyorum kimsecikler gelmemiş . aeben ablam şimdi mis gibi sarmaları ve baklavaları yapıyordur :)
E canım ben buradayım ya.yazsana.tüm gün kendi kendime yazıyorum...
Bana

verdiğin teselliden sonra ben seni kesinlikle burda kaptanım olarak görmek isterim kaptan:KK19:

Ben kendi adıma söyliyim ben bu hafta listeye girmek istemiyorum kendi kafamda hala diyeti oturtmuş değilim. Hem takım için hem de kendi kararımı kesinleştirmek için bir hafta daha denemek istiyorum. Şimdilik vazgeçeceğim gibi ama yarınlar ne gösterir bilinmez :)
ben de senin samimiyetine bayılıyorum.evet kararsızsın ama bunu kendi köşende yaşamıyorsun.burda paylaşıyorsun...
İ

işte kendini mutlu etmek böyle birşey elindeki zenginliği görmek. Ama bazen dış etkenler o kadar yıpratıcı oluyor ki mevsim mi değişmiş dünya mı yanmış haberin bile olmuyor. Bu bahar sana kendisi gibi huzur sükunet getirsin damlanurcum
benim bu hayattakı felaketim kaynana...bütün güzellikleri görmemi engelliyor...ne kadar zordur insanın nefret ettiyi biriyle yaşaması...
Kolay gelsin aebencim birer tane bize de ver :) Aslında benim gibi psikolojik sorunları yeni yeni atlatmaya çalışan insanlar için diyete tam gaz başlamak biraz zor oluyor galiba. Yaw daha yeni yeni mutlu olmaya hayatı kendimi olduğum gibi sevmeye başladım nedir benim derdim dediğim oluyor ara sıra. Ama bir yandan da daha düzgün bir vücudu kim istemezki göbek boğumlarını saklarken de epey bunalıma giriyorsun diyorum kendime:oops:
O yüzden bu bir iki hafta benim kendi kafamda diyetle uğraşmak mı kiloları gizlemekle uğraşmak mı sorusuna vereceğim cevabı kesinleştirmek açısından çok gerekli. Şimdilik araftayım ama önümüzdeki hafta kesin kararımı vereceğim inşallah kararım ne olursa olsun kararımı kabul ediyorum ve seviyorum:KK15:
her şey zamanla kuzum.telaş etme.yavaş yavaş.sen buralarda olmaya çalış.biz elimizden geldiyince destek oluruz.ama tam karar vermeden bu iş olmaz...kararını verirsin...yürürsünnn..

iyi akşamlar herkese
damlacım kaptan olabilirsin bence. gerekli yeterliliğin de var. benim için problem yok..
beni de yarışmadan ayrıldı yazarsın çünkü buraya hakatten vakit ayıramıyorum. sabahtan beri anca eve geldim. yorgunluktan geçmişi de okumaya halim yok uyuyacağım..
ama yine gelip yazarım yazabildiğim kadar.. öyle elveda demiyorum...

Back
X