- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Hmmm...demekki aç yatmamışsın dün de.bakıcaz artık yarın senin kilona ablacık...İyi geceler hatunlar ....
Mutfaktayim nemi yapiyorum gecenin bu saatinde patatesli borek ve hahlepli kurabiye !.....
Yemiyorum korkmayin yahu esimin toplantisi vatmis gecikicem diye aradi hazir bende yufka falan almisken cocuklara okula goturmrleri icin yapiyorum ...Kazik kadarlar beslenme yasini coktan gectiler ama kantinden almalarini pek istemiyorum .
Bunlardan yemem ama aksam menu yazdiktan sonra . Misafirden kalan saltayi
yedim ...
Pes etmek yok canım.O ne demek.burada pes etmeni gerekdiricek bir şey yok ki.yoksa sevdinmi tombul gezçeyi kız?hayır sevmedin.sadece o sağlıksız yiyecekleri yerken anlık geçirdiyin mutluluk hissi mi seni kararından vaz geçirdi.peki ondan sonra yaşadığın o pişmanlığa ne demeli,kendinden nefret ediyorsun,aynaya bakmak istemiyorsun.peki o yiyceyi yemesen,evet 1kaç dakika gözün kalacak arkasında peki sonrakı o mutluluk,o kazanmak hissi,özgüven.ona ne demeli? yani anlık o zevk mi daha iyi yoksa uzun süreli özgüvenmi?sen seç canım.seçim senin.Ya kızlar ben pes edicem galiba dayanamıyorum yarından sonra bir hafta dolacak hiç bir gün istediğim gibi diyette gibi yapamadım. Ben biraz daha zayıflama hikayeleri okuyup geleyim iyi ki bu deneme haftaları var insan iradesizliğini görebiliyor![]()
su konusindakı fikrin güzel.isteyen yararlana bilir teşekkürler.ama menün yine yanlış be kuzum.sen iyice kararını ver,nefsini bir köşede sakla sonra devam et.yoksa böyle olmaz...Bugünkü menüm
Sabah
Mıhlama
İki dilim ekmek
Öğlen
Kabak haşladım (iki kaşık zeytinyağı bir çay bardağı sütle)
İki dilim ekmek
Arada misafirliğe gittik
Bir haşhaşlı ekmek rulo olanlardan (açma boyunda)
1 fincan neskafe
Akşam
Etli bezelye bir porsiyon
Bir bardak ayran
Akşam 9 gibi misafir geldi
Bir bardak sütlü kahveyle bir tabak patlamış mısır yedim
Spor 20 dk yürüyüş
Su: 2 lt
Size suyla ilgili bi tiyo vereyim benim gibi su içemeyenler için su içmeden önce bir limonu yarıdan kesip bir iki damla ağzınıza damlatın sonra suyu için ben böyle yaptım neffisss![]()
merhaba canım benim.hoş geldin aramıza.bize kendinden,kilondan,kilo alma nedeninden bahs edermisin?Merhaba kızlar bende zayıflamak için burdayım beni de kabul eder misiniz gruba![]()
sağolasın kütom,ben de burada olmaktan mutıuyum.inşallah bu cuma sende de eksileri görüRüz canım.imkan bulduklca gel...İyi geceler .....
Tüm imkansizliklara ragmen bi bakayim:)
Beraber olamadigimiz gunlerde karataya tekrar sarıldım evde sporda yapiyorum yarim saat kırk dakika kadar gelişmeler güzel
Biri sayfa bakabildim gecmışe
Bijom dukana baslamişsın bende cok heveslendimde ben yapamam eski vejateryanden dukancı mı olurmuş ama baya araştırdim hatta gecrn markette yulaf kepegini aldim aldim geri bıraktım çok yapasım varda olmayacak iş
Aebenim herzamanki gibi istikrarli gidiyosun masaAllah sana
Aydasu seni goremedim canim baktigim kadariyla öpüyorum senide
Yeni arkadaslarim sizi motive olmuş göremedim ilk gunleriniz aslında bi gazla 2 3 kilo gitse gerisi kolay farki gordukce
Damlanur ne iyi ettinde geldin takimimiza çok mutluyum bu konuda
Eski kızlarrrrr siz gelip gidiyomusuz bakayım dönün tuvaya hadiii
Öptüm kactım sizi byby
hele bir şükür.senden de güzel menü gördük...ben de bugün ekmeksiz karatay yapıcam...Menude vereyim tabi gelmisken
Sabah karatay kahvaltisi şöyleki:
2 yumurtadan (yumurtayla hala sevisemiyoruz)omlet tereyaginda ve bolca peynir zeytin biber maydanoz ve tabiki çig kuruyemis ayran eşliginde cay icemiyorum
Akşam mercimek corbasi tereyagli, zeytinyagli kıymalı sebze ,yogurt salata
Gunde 2 kupa bitki cayi yada soda iciyorum hibiskus yesilcay mistik form vs. Degisik turlerde su bol spor vasatta olsa var motivasyonum var giysilerim bol aynalara bakmak güzel fotograf cekinmek güzel işler yolunda çok şükür
ah canım ah.bizim pazarlık işlerini de kaynanatör yapıyor...kendim yapsam istediyimi alırım.neyse bugünü ekmeksiz geçiricem.inşallah faydasını görürüm..seni çok iyi anliyorum biz ailece eşim ve ben yani eskiden anormal birseydik ben aksama kadar kola icer aksamda bi makarna abur cubur la yasardim vejateryendim esiminde arasi yok etle oda pateates kizartmali menemenli kahvaltiyi ver sabah aksam eve protein girmezdi yogurt yumurta peynir süt dahil sonra kilo vermece isi basladi. Et sut yumurta azda olsa yiyorum artik evde tencere yemekleri pisiyor cesitli cözümler urettim ayni yemegi evdekilere ve kendime gore uyarlardim karataydan once mesala yag olayi corlarin yagini sonra eklerdim once kendime ayirip pirinc degil bulgur pilavi yapardim ekmekle pek isim olmazdi ama esimide alistirdim oda siyah ekmek yiyor ve yillardir beyaz ekmek eve girmez ve bakarim istahim kabarik olan bi gundeysem yiyemedigim bir yemekten yaparim ona balik ciger menemen bol kiymali yemekler gibi boylece ben salata yogurt la idare etmek zorunda kalirim doymassam kalkar iki patlican kozlerim kış zamaniysa haslanmis karnabahar lahanayı ekmek niyetine bolca yerim cekinmeden duzenimizi degistirmemiz lazim eski duzen yanlistiki kilo aldik vermek kolay (tabiki kolay degil)geri ama almamak zor ben daha once yine burada 23 verdim ve aldim emegime vucuduma sagligima yazik ettim ömür boyu sürecek farkliliklari benimsemek lazim akıllandim diyet bitti eskiye devam yok artik ömürlük bi yol olsa olsa arada eski dostlarla bi merabalasma olur kola makarna cips gibi eski köt⅞ dostlar oyy ne çok yazdım özlemisim buraları
Damlacım bende öyle düsünüyordum ama deneyince anladimki hic oyle degil bilmiyorum senin varmiydi boyle aliskanliklarin bi hesaba vurursak eskiden kola meyve suları abur cuburlar o bir avuc. Ve bir cirpida biten kansorojen ve kalori bombasi cipler 2dakikalik zevk cikolata bi hesapl...
Bir kilo kuruyemis nerden baksan 1 aya yakin yeterli hem badem ceviz findikta sart degil ben yer fistigi buldum cig 8 lira kilosu aycekirdegide olur 4 lira kilosu fındık 18 di galiba saglikli ve faydali urunlere uzun sure yetiyorlar nerden baksan karlı bir iş ayrica hangimiz diyet yaparken şöyle tv karsisinda çerez yemenin hasretini cekmedik kahvaltidan sonra pek keyifli oluyor
evet canım anlatıp rahatlamışsın ne güzel.bugün seni burada daha sık bekliyorum ve daha güzel menülerleselamlar
mahcubum size karsi
iki gundur yazmadim
doguda yasamanin bunalimini yasiyorum
iki gundur elektirik gidiyor saatlerce hemen arkasindan su
guzel kizim azi disi cikariyor kucagimdan hicc inmiyor yapisikyasiyoruz
annem burnumda tutuyor
neden sanki herkes memleketinde yapamiyor gorevini
dilimiz bile farkli
ne isimiz var ki burda
bir de dert bir komsu var sabah 10 da kapimi calan
sinir stres icindeyim
bugunumuze sukur elbet hatta belki nankorluk bu dusuncelerim sagligimiz yerinde fakat iste insaniz zaman zaman boyle hiiic bise yapmayip uzulup aglayio desarj olmak da iyi gelebiliyor insana
iki gundur spor yok diyete dikkat etmek yok
ama yarindan itibaren eski duzene devam
kiziyorum kendime ama sonra insaniz topla bi yerinden diyorum
seviyorum sizleri
yarin gorusuruz insallah
evett konuşmuyoruz...Allahım ne olur bu uzun süre devam etsinnnn...konmuyoruz derken konuşmuyorsunuz dogrumu anladım ..... ana bunamı mutlu oldun kız
valla ne yalan diyim senin bu enerjin taa bana yansıyor iyiki varsın damla![]()
amann.Allah şifa versin bebeğine kuzum..ok olur canım.günaydınlar . kusura bakmayın dün hiç gelemedim oğlum hastalandı onunla ilgilendim işede gelemedim . bugün biraz daha iyi çok şükür .
damlacığım beni yarın listeye dahil etmezsin olurmu çünkü akşam annemde kalıcam orta tartı yok malesef tartılamıycam artık bir dahaki hafta girerim listeye