• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hepsıne evrt.Ben 2 ay olmuştur drneme olarak gırıyordum sonra duzensızlesti gırışlerım.Sımdı hergun buradsyım.menumu paylaşıyorum.Yarışmaya katılmak isterım.70liloyım.hergun taryılmam.üç günde bır.
Tevecim hepsine evetse deneme haftana hosgeldin . 70 kiloyla basladin o zaman deneme haftana . Hayirli olsun ..

Zaten artik kizlarin menulerine pek karismiyirum herkesin kendi yobtemi var . Saglikla Kilo verin
yeter:)))

Cuma sabahlari ac karna tartilip buraya yaziyoruz . En gec 12 kadar . Kuto haric hehe ...

Supersin nazım...sporla suyu da iyi tutunmu muhteşem olur.

çok sağol damlacığım ben hemen hemen günde 2,5 litreye yakın su içiyorum . sporada bu hafta full gitmeyi düşünüyorum . geçen hafta oğluşun hastalığından dolayı gidemedim bu hafta telafi etmem lazım

hepsıne evrt.Ben 2 ay olmuştur drneme olarak gırıyordum sonra duzensızlesti gırışlerım.Sımdı hergun buradsyım.menumu paylaşıyorum.Yarışmaya katılmak isterım.70liloyım.hergun taryılmam.üç günde bır.
Evet tevecim zaten aeben de yazmış herşeyi.katılımın böyle devam ederse inşallah cuma listedesin...o zaman diyeye tam gaz devam....

Seum 3. Takimdan ayrilali 6 ayi gecmis . Kendi osteginle aurildi isen yeni uye kapsamindasin yani 80.6 baz alinacak ama 2 ye bolecegiz cunki 2 haftadir deneme haftadindasin ..
Sizden kurtulmak istermiyim aeben ablacım ödüm koptu yarışamıcam diye :KK48: Olsun ikiye de bölünse bu sabah 78 geldim cumaya kadar daha veririm rakamların azaldığını görünce çok pis gaza geliyorum :KK55:

Yok ya seumum o da kesin benim gibi yanlış anlamış.hani sen geçmişin mesajını paylaşmışsın ya ben de ayrılmak istediyini zann ettim.iş te bu seumum.bi gaza geldin mi bitti gitti...

Kızlar lütfen hepiniz aşağıdakı tablodakı bilgilerinizi yazarmısınız...
2014-09-22 17.46.42.webp

Aydasu nerelerdesin ???

Diger deneme haftasindaki uyelerimiz nerdesiniz sky ,hasgul . Fargant gelmiyorbirakti sanirim .

ben geldimm, herkese selam veee bol eksili günler :KK6:
pasta börek gözlemeden vazgeçin :rolleyes:

veee gittim görüşürüzzz :cool:

aleyküm selam aebenim 10 dk ya evden çıkıcam aşkımı almaya..
bakiyim gene bugün birini dövdü mü
sizlere bir bakayım dedim

peltek değil de cok fena yarım konusuyo teyzesi. 4 yaşında haala zor anlaşılıyo :) düzelmesini istemiyoruz ama düzelmesi de lazım.. öyle öyle büyüyecekler işte.. şarkımızı begendin umarım :)

öpüyorum akşama uğrarım yine..

Aydasu nerelerdesin ???

Diger deneme haftasindaki uyelerimiz nerdesiniz sky ,hasgul . Fargant gelmiyorbirakti sanirim .
Galiba fargant o malum mesajından sonra gelmiyor.hasgülden umudu kesdim.sky da cuma buradaydı.gelir belki de.ama listeye girmek isteyen katılımı iyi tutmalı.katılımı iyi olmayan ya da geçerli mazereti olmayan kimsenin takımda yeri yoktur arkadaşlar.şimdi ben daha kuralları yapamadım ya ondan çok da katı davranamıyorum ama kesin böyle olacak.takımda olmak isteyen düzenli şekilde raporunu verecek kilosunu verecek.yoksa olmaz şu iş.senin güzel bi sözün vardır ya ablam.sonuçta kimseyi mecburen zayıflatamayız.takımda 10kişi olup hiç katılım olmamaktansa 5kişi olur ama katılım ve kilo verimi iyi olur.unutmayın canlarım biz birey olarak zayıflamıyoruz,takım olarak yarışıyoruz...

Galiba fargant o malum mesajından sonra gelmiyor.hasgülden umudu kesdim.sky da cuma buradaydı.gelir belki de.ama listeye girmek isteyen katılımı iyi tutmalı.katılımı iyi olmayan ya da geçerli mazereti olmayan kimsenin takımda yeri yoktur arkadaşlar.şimdi ben daha kuralları yapamadım ya ondan çok da katı davranamıyorum ama kesin böyle olacak.takımda olmak isteyen düzenli şekilde raporunu verecek kilosunu verecek.yoksa olmaz şu iş.senin güzel bi sözün vardır ya ablam.sonuçta kimseyi mecburen zayıflatamayız.takımda 10kişi olup hiç katılım olmamaktansa 5kişi olur ama katılım ve kilo verimi iyi olur.unutmayın canlarım biz birey olarak zayıflamıyoruz,takım olarak yarışıyoruz...

damlanur aslına bakılırsa ben kilo vermeyi çok istiyorum belki en son 2003 yıllarında 53 kiloydum sonrasında yaklaştım o kilolara ama hiç kalamadım oralarda sonra hop tekrar geldi kilolar . bu sefer kesin kararlıyım ya olacak ya olacak ne yalan söyleyeyim tekrar takıma girmeyecektim ama beni en çok buraya çeken senin enerjin ve aeben abla oldu

Gelmekle çok iyi ettin nazım.çünki bizim de senin gibi enerjisi güzel yarışmacılara ihtiyacımız var.aebene aferin vallaha.takıma geldiyimde kimse yoktu düşün,aeben abla bi de arada aydasu yazıyordu.ama sabrla sorularıma cevap verirdi.ilk geldiyimde 2haftalık sürenin çabucak gitmesini istiyordum,ama sonra bu takımı ayağa kaldırmaya karar verdim ve çok şükür sizin sayenizde de başarıyorum sayfalar ireliliyor bi de cuma dereceye girtik mi super olucak...

Gelmekle çok iyi ettin nazım.çünki bizim de senin gibi enerjisi güzel yarışmacılara ihtiyacımız var.aebene aferin vallaha.takıma geldiyimde kimse yoktu düşün,aeben abla bi de arada aydasu yazıyordu.ama sabrla sorularıma cevap verirdi.ilk geldiyimde 2haftalık sürenin çabucak gitmesini istiyordum,ama sonra bu takımı ayağa kaldırmaya karar verdim ve çok şükür sizin sayenizde de başarıyorum sayfalar ireliliyor bi de cuma dereceye girtik mi super olucak...

cumaya pek bir katkıda bulunamıycam takım için ayrıldığım kilo şimdikinden oldukça az . duruma göre bakıp en kötü beni bu hafta listeye yazmazsın canım

41
1.62

41
1.62
74.00
70
62
09.2014
Ay ne guzel yasi yasima kilosu kiloma yakin biriymissin teve pek sevindim :))) hedefimizde ayniymis ohhh ne guzel tevecim bu hafta zorda haftaya seninle bireysel yaris yapalimmi ????

Back
X