• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınlar mutlu sabahlar

çamaşırdı, süpürgeydi, bulaşıktı derken sabah telaşemizi bitirdik şükür bir toz alma işim kaldı azcık mola

74 kg ile güne başladım :D yeşil çayla güzel kahvaltımı yaptım

günaydın elifçiğim . afiyet olsun kuzucuklar nasıl . doruk alışabildimi kardeşine zorluk çekiyormusun . ALLAH kısmet ederse önümüzdeki yıl için bende 2.yi düşünüyorum :)

günaydın elifçiğim . afiyet olsun kuzucuklar nasıl . doruk alışabildimi kardeşine zorluk çekiyormusun . ALLAH kısmet ederse önümüzdeki yıl için bende 2.yi düşünüyorum :)

doruk artık kabullendi kardeşini ama yine de kaşla göz arasında ya vurmaya ya ısırmaya çabalıyor

zorluk çekmiyorum desem yalan olur doruk da çok küçük onun da ilgiye ihtiyacı var, ikisi de bazen aynı anda başlıyor ağlamaya ama idare ediyoruz şükür

doruk artık kabullendi kardeşini ama yine de kaşla göz arasında ya vurmaya ya ısırmaya çabalıyor

zorluk çekmiyorum desem yalan olur doruk da çok küçük onun da ilgiye ihtiyacı var, ikisi de bazen aynı anda başlıyor ağlamaya ama idare ediyoruz şükür

ALLAH kolaylığını veriyordur canım bende ciddi ciddi düşünüyorum bakalım en azından efenin tuvalet eğitimini hallettikten sonra çalışmalara başlayabilirim

aynen elif kürkçü dükanı misali soluğu burda alıyoruz oğluş iyi çok şükür 16.ayına girdi . kuzumun adı MUSTAFA EFE

maşallah büyümüş doruk'la 8 ay var yani aralarında. 2 yaş sendromuna hazır ol yakında :KK48: biz mi sendromsuz büyümüş şimdiki çocuklar mı enteresan bilemiyorum valla :KK53:doruk bizi delirtiyor bikaç aydır

ALLAH kolaylığını veriyordur canım bende ciddi ciddi düşünüyorum bakalım en azından efenin tuvalet eğitimini hallettikten sonra çalışmalara başlayabilirim

tuvalet alışkanlığı kazandır mutlaka önce nazlım. bu yaz benim hamileliğimin son zamanlarıydı egenin doğumuydu derken dorukun üstüne çok düşemedim o yüzden hala biz başaramadık bezden kurtulmayı

ikisi birarada çok zor oluyor

tünaydın hanımlar ... 6 da kalkmama ragmen ancak fırsat buldum gelmeye :KK45:

Teve yaparsin neden yapamayasin bel fıtığın falan yoksa sorun yok kız gunduz yedigine karismiyorum gece bari kek yeme

TUM TAKIM ARKADAŞLARIMIn DİKKATİNE.....aksamlari yemekten sonra agzimiza lokma koymamaya söz verelimmi takımca nedersiniz
ben diycektim teve akşam bari cis yemeyin diye :KK48:

söz işi bana uyar :cool:

günaydınlar herkese bugünkü menümüde belirlediğime göre hemen yazabilirim

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
salatalık
beyaz peynir

öğlen
tavuk sote
ayran

ara
1 adet şeftali

akşam
patlıcan yemeği
yoğurt

dün spor olarak 40 dk koşu bandında yürüyüş ve diğer aletlerde kol bacak göbek simit bölgesi için çalışmaca

süper montignac menüsü olmuş nazlım .maşallah ..:nazar::KK9::KK9::KK9:

günaydınlar mutlu sabahlar

çamaşırdı, süpürgeydi, bulaşıktı derken sabah telaşemizi bitirdik şükür bir toz alma işim kaldı azcık mola

74 kg ile güne başladım :D yeşil çayla güzel kahvaltımı yaptım
maşallah daha ablan işe bile başlamadı sen bitirmişin .:nazar::KK46: ee bebişler olunca saniye bile deger kazanıyor .:KK46::KK48:

maşallah daha ablan işe bile başlamadı sen bitirmişin .:nazar::KK46: ee bebişler olunca saniye bile deger kazanıyor .:KK46::KK48:

ege sabah 6da uyandırıyor sağolsun, dorişko da 7-7:30 gibi kalkıyor. ege sabah sakinken işlerimi yapmaya çalışıyorum bende öğleden sonra gece yatana kadar kudurukluğumuz tutuyor sonra :KK48:

tuvalet alışkanlığı kazandır mutlaka önce nazlım. bu yaz benim hamileliğimin son zamanlarıydı egenin doğumuydu derken dorukun üstüne çok düşemedim o yüzden hala biz başaramadık bezden kurtulmayı

ikisi birarada çok zor oluyor
kızlar tuvalet egitimi için acele etmeyin . 3. yaş normal diyorlar daha önce zorlanmaması gerekiyormuş .. o yaşlarda tam olarak çiş tutma kasları gelişiyormuş yavruların .siz zorlaranız ilerde kaçırma problemleri o yüzden oluyormuş çok güvendigim bir bir psikiyatır söyledi geçen gün .........

gelirim sonra .. işleri yapayım hava yine karardı sabah ne güzel güneş vardı ......
bugun spor yapma hevesim var .. aslında komplekse gideyim diyordum regl oldugum aklıma geldi:eek:....
bi pilatese başlasam vede tibet yogasına ..
bu arada dun sadece yeni aldıgımdan 500 gr gitmiş ... ben yufka yedigimde kızıın bana oldumu ,yememeye çalışayım :KK11:
bugun güzel menü verecegim inşallah kafaya koydum .. yarın sohbetim var.:KK4:

damlam sonraki hafta benim kurslar başlıyor cuma sabahdan yokum .akşama ancak gelirim yani sonraki cumalar sana yardımım nasıl oluru bilmiyorum .. pc tamir olmadımı ?

süper montignac menüsü olmuş nazlım .maşallah ..:nazar::KK9::KK9::KK9:

ben montiden başka diyetler kilo veremiyorum abla . ondan bundan az az yiyeyim dediğimde olmuyor malesef bugün salatalık malzeme alırsam pazardan salatada eklemeye başlıycam yarından itibaren

kızlar tuvalet egitimi için acele etmeyin . 3. yaş normal diyorlar daha önce zorlanmaması gerekiyormuş .. o yaşlarda tam olarak çiş tutma kasları gelişiyormuş yavruların .siz zorlaranız ilerde kaçırma problemleri o yüzden oluyormuş çok güvendigim bir bir psikiyatır söyledi geçen gün .........

2,5 yaş normal diyolar ablacım zaten bizde zorlama gibi bir durum olmadı canı isterse klozete ya da lazımlığa oturuyor ama daha hiç ne çiş yaptı ne kaka. sadece oyun haline getirdi tis deyip koşuyor ama yapmıyor. kaka yaptığı zaman ya kapı arkasına ya koltuk arkasına saklanıyor bikaç aydır. yaptığı şeyin bilincinde artık ama hazır değil heralde daha diye zorlamıyorum. ama belki biraz üstüne düşsem öğrenebilirdi bu yaz bilmiyorum.

2,5 yaş normal diyolar ablacım zaten bizde zorlama gibi bir durum olmadı canı isterse klozete ya da lazımlığa oturuyor ama daha hiç ne çiş yaptı ne kaka. sadece oyun haline getirdi tis deyip koşuyor ama yapmıyor. kaka yaptığı zaman ya kapı arkasına ya koltuk arkasına saklanıyor bikaç aydır. yaptığı şeyin bilincinde artık ama hazır değil heralde daha diye zorlamıyorum. ama belki biraz üstüne düşsem öğrenebilirdi bu yaz bilmiyorum.
ben hatırladıgım kadarıyla . tabi yıllllaaaar oldu ,uykudan bezleri temiz uyanırlardı bende hemen banyoya götürürdüm otuttururdum çişş diye öyle alışmişlardı .. sanki yüz yıllar olmuş gibi:KK14:

Back
X