- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeşil mercimek salatası nasıl yapılıyor sweetcim benim yeşilliğim yokyeşil mercimek salatası yapabilirsin cnm evde ne var bilmediğim için türlü yapabilirsin kuru börülce slaatası yapabilirsin
Ne guzel benimde fikrim devam etme yonunde ama yumurta beni gercekten fena zorluyor yoksa baska bir sikintim yok ben meyve en bastan beri haftane bikac defa kahvaltida yiyorum 70 hedefim ama karatayi birakmiyacagim ama arada dedigin gibi nadiren kacamak ogunleri olacak boyle korumayi dusunuyorum olursada 67 kiloya hayir demem
Kofte ayran guzel bir protein ogunu olur patates olmasin ama lutfen yaninda olursada onlari kocanla bebis yesinKütocum kıymam var ama yemeğe dönüştüreniyorum fırında köfte mi yapsam acaba yanına da ayran
Swet iyi akliama getirdim dur piskiletime cikayim ben hem spor yapip hem tabletten kk ya takilabiliyorum tee eskiden 6. Takim zamanimda masaustu pc de onunde koltuk degil piskiletim vardi ne kadar kk o kadar spor anlamina geliyordu :)
Haslanmis yumurta ömrunde yemedim yiyemem zatende bende omlet takiliyorum birgun karatayi birakirsam sirf bu yumurta yuzunen olacak meyve biraksammi bende acanazaten bu düzene alışınca ister istemez devam ediyorsun cnm haşlanmış yumurta haklısın çok skıyor bir süre sonra ben omletin binbir çeşidini yapıyorum bir de baharat ekleyince sorun olmuyor diyet döneminde bende kahvaltıda yiyordum bir hafta hiç yemedim gördümki hakikatem meyve kilo verimini yavaşlatıyor diyet bitti şimdi kavuştum benim hedefte 65 ti ama kendiliğinden gidiyor az da olsa![]()
Yeşil mercimek salatası nasıl yapılıyor sweetcim benim yeşilliğim yok
Hadi selametle git canim huhhh 6 dakika oldu bile terlemeye basladim huhhh bir kiiiiiiiyeşil mercimeği haşla bitanemm limon zeytinyağı soğan ekledinmi tamamdıristersen pul biber de ekleyebilirsin üstelik ete eşdeğer bir protein
Bedişim 1 hafta meyvesiz dene karatayı farkı kendin gör kuzummmhaydi ben kaçtım
![]()
Süpetsin swret hemen yapıyorum teşekkürleryeşil mercimeği haşla bitanemm limon zeytinyağı soğan ekledinmi tamamdıristersen pul biber de ekleyebilirsin üstelik ete eşdeğer bir protein
Bedişim 1 hafta meyvesiz dene karatayı farkı kendin gör kuzummmhaydi ben kaçtım
![]()
Swett
20. Dakikadayim 148 calorideyim bas gazaaaaa
hazır gaza gelmişken buraya kadar gel bariSwett
20. Dakikadayim 148 calorideyim bas gazaaaaa