• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Swet iyi akliama getirdim dur piskiletime cikayim ben hem spor yapip hem tabletten kk ya takilabiliyorum tee eskiden 6. Takim zamanimda masaustu pc de onunde koltuk degil piskiletim vardi ne kadar kk o kadar spor anlamina geliyordu :)

Ne guzel benimde fikrim devam etme yonunde ama yumurta beni gercekten fena zorluyor yoksa baska bir sikintim yok ben meyve en bastan beri haftane bikac defa kahvaltida yiyorum 70 hedefim ama karatayi birakmiyacagim ama arada dedigin gibi nadiren kacamak ogunleri olacak boyle korumayi dusunuyorum olursada 67 kiloya hayir demem

zaten bu düzene alışınca ister istemez devam ediyorsun cnm haşlanmış yumurta haklısın çok skıyor bir süre sonra ben omletin binbir çeşidini yapıyorum bir de baharat ekleyince sorun olmuyor diyet döneminde bende kahvaltıda yiyordum bir hafta hiç yemedim gördümki hakikatem meyve kilo verimini yavaşlatıyor diyet bitti şimdi kavuştum benim hedefte 65 ti ama kendiliğinden gidiyor az da olsa :D

Swet iyi akliama getirdim dur piskiletime cikayim ben hem spor yapip hem tabletten kk ya takilabiliyorum tee eskiden 6. Takim zamanimda masaustu pc de onunde koltuk degil piskiletim vardi ne kadar kk o kadar spor anlamina geliyordu :)

çık tatlım bende koşu bandına tahta koyup laptopu üstüne oturtuyorum hem yabancı dizilerimi izliyorum ya da film sıkılmıyorum böylece haklısın oturmaktan fayda yok hadi spora o zaman:D:D mutluluk hormonu salgılayalım biraz:KK19:

zaten bu düzene alışınca ister istemez devam ediyorsun cnm haşlanmış yumurta haklısın çok skıyor bir süre sonra ben omletin binbir çeşidini yapıyorum bir de baharat ekleyince sorun olmuyor diyet döneminde bende kahvaltıda yiyordum bir hafta hiç yemedim gördümki hakikatem meyve kilo verimini yavaşlatıyor diyet bitti şimdi kavuştum benim hedefte 65 ti ama kendiliğinden gidiyor az da olsa :D
Haslanmis yumurta ömrunde yemedim yiyemem zatende bende omlet takiliyorum birgun karatayi birakirsam sirf bu yumurta yuzunen olacak meyve biraksammi bende acana

Yeşil mercimek salatası nasıl yapılıyor sweetcim benim yeşilliğim yok

yeşil mercimeği haşla bitanemm limon zeytinyağı soğan ekledinmi tamamdır :KK28: istersen pul biber de ekleyebilirsin üstelik ete eşdeğer bir protein

Bedişim 1 hafta meyvesiz dene karatayı farkı kendin gör kuzummm:KK15: haydi ben kaçtım:KK55:

yeşil mercimeği haşla bitanemm limon zeytinyağı soğan ekledinmi tamamdır :KK28: istersen pul biber de ekleyebilirsin üstelik ete eşdeğer bir protein

Bedişim 1 hafta meyvesiz dene karatayı farkı kendin gör kuzummm:KK15: haydi ben kaçtım:KK55:
Hadi selametle git canim huhhh 6 dakika oldu bile terlemeye basladim huhhh bir kiiiiiii

Süpetsin swret hemen yapıyorum teşekkürler

hayırlı aksamlar

damlacım cok gecmıs olsun kızına, Rabbım sıfa versın onlar hasta olmasın ya ınsan ne yapacagını sasırıyor...

aeben ablam aa ben kacırmısım ankarada oturdugunu
annemler gecıcı bır surelıgıne ıs ıcın kıstan berı ankaradalar...
oo mac ha kızın meraklı demek...

elıf kızımın adası derecenı tebrık ederım arkadasım...

kutahya ayy ne yazcaktım ben sana valla kafa gıttı dur onu hatırlayınca yazayım
masallah sporuna heee dur hatırladım kız nasıl kendını zayıf hıssetmezsın oh ne guzel butun kıyafetler bol Allah ımmmm bana da goster
hos benım dogru duzgun kıyafetım yok kı bol olsun sısmanım dıye almadım bıse...

Bugunku menume gelınce

Sabah

Klasık karatay kahvaltısı

Aksam

1 kase mercımek corbası
4 tane uzun tavuk kebabı
domates soğan
kozlenmıs kırmızı bıber
1 kase yogurt

Spor yok

Swetcim 45 dakikaydi niyetim 42 de kaldim koca bebek uyandi yorulmuyorum eskisi gibi terlemiyorumdagecrn sene spordaki teyzeler kizim cok terliyosun sen iyi zwyiflarsin diye hergun muhabbet ceviriyorlardi o kilyla tepeden tirnaga islaniyordum tabi kodu bandinda

Aydasumenu harika tavuk kebaplar ev yapimi dimi? Sende bugunki mercimek furyasina katilmissin

Bijm ocakta gelicrm oraya inş ucarakmi kosarakm bilemicem gali;)

Back
X