• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tam süper perşembe yapmışız bugün

8:30 domates, salatalık, peynir, salça, yarım dl beyaz ekmek (tam buğday ekm. yoktu :KK43: ), 1 avuç çiğ fındık, çay

10:30 1 şekersiz nescafe , kurabiye :KK23:

14:00 ekmek , peynir ,soda (yemek vardı ama canım hiç istemedi )

tamam artık yeter bu kadar akşam salatalıkla yoğurt yerim derken komşum aradı ' çarşıdayım çayı koy gevrek aldım geliyorum ' dedi , öteki komşuyu da çağırıp 5 çayı yaptık bir güzel

17:00 yarım gevrek, peynir, zeytin ,salça ,çay , Türk kahvesi :KK23:

dünkü protein patlamasından sonra karbonhidrat patlaması yaşadım bugün
benelse 2 oğlun mu var Dorukve Ege adlarınds öylryse çok sevindim benim son postanın adı Doruk Ege:)

Nerde menuler kizlar
İsler bitmiyor yaw icim disim dejerjan oldu ama kara gorundu az kaldi

Maşallah kütahya süpersin bende ilk evlendiğimde bi takım almıştım hala içine girebiliyorum ama çok berbat duruyor. Her cuma onunla foto çekiyorum en sonunda giyip size göndericem işk ve son halimi :)

Bugün bi arkadaşım aklıma getirdi bu arada benim gelinliğim 38 bedendi ve beb onu daralttırmıştım düğünden bir ay sonra giremedim içine kötü bir hatıra:(

ben geldim bunalimdayim millet
bi bebeyle basa cikamiyorum ay skayet gibi geliyo bolede aslinda
hem dis hem hastalik zaten ustumden ibmezdi simdi costu ne kahvalti ne aksam yemeginde saniye inmiyo kucagimdan
doktora falan gittik bugun
kizim ustumden inmeyince ustelik gecede uyumayinca zombiye bagladim sinirlerim lacka evi sey goturuyo pof
suan bile ayagimda
uyuyunca yarinin yemegini yapcam aksamin bu vakti

dun geceydi sanirim sinir patlamasi sonucu mutfakta buldum kendimi leptin gitti cok uzuldum

bugun de butun gun doktordan sonra kiyafet bakindim moralim yerlerde 48 50 beden etek denedim igrecti bu durum

menumu de yazaym yarin ins eksi gorurum bayramdan sonra spora anca baslarim sanirim

menum

sabah

klasik karatay kahvaltisi

aksam

tarhana corbasi
etli nohutlu pirasa yemegi
sarimsakli yogurt
salata
2 kofte

bugun saatlerce yurudum sporum o olsun

kutahyam masallah hayran kaldim pantolon daralmasna ne mutlu sana
bisuru de is yapmissin masallah e tabi misafirler gelcek demi
orucnu da Allah kabul etsin canim

aeben ablam sarmalar sarilmis mantilar yenilmis afiyet olsun ablama
spor salonuna uyeligin mi var ablam

damla dugundeymis

seummu 42 beden ne mutlu hayal gibi suan bana

elif bebegin kac aylik ne guzel gitmis kilolar masallah sana
benim kizimin adi elif ne guzel

unuttugum varsa ki var aklimda kalmadi suan da affola

bende cok istiyorum dha cok geleyim ama gun ola hayrola bakalim

Canım
hem dis hem hastalik zaten ustumden ibmezdi simdi costu ne kahvalti ne aksam yemeginde saniye inmiyo kucagimdan
kizim ustumden inmeyince ustelik gecede uyumayinca zombiye bagladim sinirlerim lacka evi sey goturuyo pof
suan bile ayagimda

dun geceydi sanirim sinir patlamasi sonucu mutfakta buldum kendimi leptin gitti cok uzuldum

bugun de butun gun doktordan sonra kiyafet bakindim moralim yerlerde 48 50 beden etek denedim igrecti bu durum

menumu de yazaym yarin ins eksi gorurum bayramdan sonra spora anca baslarim sanirim

menum

sabah

aksam

tarhana corbasi
sarimsakli yogurt
salata
2 kofte

damla dugundeymis

bebeğin ne kadarlık

Merhaba kizlaar!

Kilo verme isini biraz daha ciddiye almam gerekiyor. Yakin zamanda gitmem gereken davetler var. Millet malum pek guzel oluyor benim de oyle olmam gerek. Baldirlarim erimiyor bir turlu ve etek giyemiyorum.

Ayrica hoslandigim bir cocuk var ve cocugun ilgisini cekebilmek icin şık olmak istiyorum haliyle. Etek topuklu ayakkabi falan giymek istiyorum ama sisman oldugum icin giyemiyorum.

Yulaf kepegi de yiyemiyorum artik. Sabah midem kalkti. Su icmeyi de unutuyorum. Bayramda eve gidince yuruyus de yapamayacagim 4 gun kadar.

Kizlar diyetim yalan mi oluyor acaba? Umutsuzluga kapildim biraz. :(

GUNAYDINLAR
topiği ben acayım bugun dedım...
Sabah tartıldım ve artık acaba tartı bozuk mu demeye basladım ne asagı ınmıs ne yukarı gene aynı 100 gr bıle oynamaz mı ya pof
bakalım olmazsa bayramda bıle spor yapıp haftaya bı de ole gorelım cakıldım kaldım

Ha
Merhaba kizlaar!

Kilo verme isini biraz daha ciddiye almam gerekiyor. Yakin zamanda gitmem gereken davetler var. Millet malum pek guzel oluyor benim de oyle olmam gerek. Baldirlarim erimiyor bir turlu ve etek giyemiyorum.

Ayrica hoslandigim bir cocuk var ve cocugun ilgisini cekebilmek icin şık olmak istiyorum haliyle. Etek topuklu ayakkabi falan giymek istiyorum ama sisman oldugum icin giyemiyorum.

Yulaf kepegi de yiyemiyorum artik. Sabah midem kalkti. Su icmeyi de unutuyorum. Bayramda eve gidince yuruyus de yapamayacagim 4 gun kadar.

Kizlar diyetim yalan mi oluyor acaba? Umutsuzluga kapildim biraz. :KK43:
hayır hayır sakın böyle düşünme bütün olumsuzlukları sıralamışsın azimle devam et farzet ki hiç erimese en sonunda mecbur eriyecek diyetle fazla yağları atıyoruz nasıl olsa baldırlarda faZla değil mi. Bir gün sabret az ye akşam beşten sonra da birşey yeme sabah kalkınca tartıl hemen moda girersin ben öyle yapıyorum

GUNAYDINLAR
topiği ben acayım bugun dedım...
Sabah tartıldım ve artık acaba tartı bozuk mu demeye basladım ne asagı ınmıs ne yukarı gene aynı 100 gr bıle oynamaz mı ya pof
bakalım olmazsa bayramda bıle spor yapıp haftaya bı de ole gorelım cakıldım kaldım
Günaydın canım ya benimki gibi artı çıksa

suan bile ayagimda

menum

sabah

aksam

tarhana corbasi
sarimsakli yogurt
salata
2 kofte

damla dugundeymis

bende 2 bebeyle başa çıkmaya uğraşıyorum Allah yardımcımız olsun

ayın 10unda 3. ayını doldurcak inşallah. 77 ile hamile kalıp 93 ile doğum yaptım şimdi 72yim şükür

Gunaydin hayirli cumalar efendim ...

Bugun her kes dokulmus ... Damla sende gelmemissin ifade almaya ...

Aksam giremedim yaprak ancak bitti 2 tencerede bana oldu , cadilarimda sardi sagolsunlar analari kiliklilar kalem gibi sardilar :))) dun rekor kirip 6 saat yaprak sarmis oldum .

Tevem bugun eczaneler kapalimi ay ilac alacsktim :(

Bedis degisimin harika .. Ben eskiden olanlari daraltim yada baskalarina verdim cunki 2 bedenden daha fazla
daraltilmiyir kiyafetler... Ben
senelerce 46-48 beden dolastim
yanarim o zamanlarima :( eski fotolara bakinca 20 li yaslarimda 30 gibi gostermisim :( simdi ise 19 yasinda kizin oldugunu diyunca sasiriyorlar . Gecenlerde yeni tanistigim bir bayan 20 li yaslardamisin dedi yuh dedim icimden okadarda degil ..

ovyuzden zaman gecirmeden
toparlanin kizlar kendinize gencliginizi heba etmeyin ... Cok sukur ben 38 de giydim simdikin kiyafetlerimde 40 ve 42 . Dar gelneye baslayin solugu burda aldim . Cogunuzun yasi daha kucuk gencliginizin tadini cikarin inanin idaal killoda olmak okadar lezizki halt etmis en leziz yemek :)

Back
X