Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar neredesiniz böyle?ben işimi bitirdim.kızımı dışarı çıkardım.1saat falan oynadık ettik,geldik karnını doyurdum şimdi uyuttum.tam uyumak istiyordum ki koca bebek aradı.geliyomuş şimdi kalkıp yemek falan hazırlayayım..çok uykum vardı yaaa...

huuu huuu kızlar nerdesiniz böyle olmasın ama sonra benim motivasyon yerlerde geziyor :(

Anlamıyorum kiiii...neredesiniz millet?herkesin işimi çıktı yoksa?elifimi anladıj da diyerleri nerede?HERKES TOPLANSIN...

Ben burfayım kızlarhadi bana hemen bir diyet menüsü hazırlayın eşim geliyor evde her yer her yerde :)

Ben burfayım kızlarhadi bana hemen bir diyet menüsü hazırlayın eşim geliyor evde her yer her yerde :)
Ben siz türklerin şu heryer heryerde lafına bayılıyorum,çok şirin.diyet menüsünde yardımcı olamamışız.ben de gürcilerin bir yemeyi var onu yaptım.saat olmuş 6.30.hemen yiyip geliyorum.

bencede ya toparlanalım artık . geliyorum gidiyorum kimcecikler yok sayfalar ilerlememiş
Nazım desene aynı durumdayız kuzum...ya tatlım çokdandır aklımda da söyleyemedim.sen kaptan yardımcısı olurmusun güzelim,hatta kardeş kaptan.kardeş kardeş yürütürüz takımı.ki bu gedişle takım devam ederse.yeni üye alamıyoruz,hem başvuran çok çok az hem de zaten hepsi 1.takıma gidecek :KK43: :KK43: :KK43:

hasta geberık aydasu geldı :KK53:
evet haklısnız kızlar yazılmayınca ınsanın motıvasyonu dusuyor kutom nerde merak edıyorum onu

bugunku menumu yazmaya geldım

sabah
k flakes tarzı bıse bımınkınden ve sut

ara

yarım bardak latte

ogle

2 dılım kepek ekmek
tavuk ızgara
roka, sogan, turp
1 kase yogurt

aksam

1 tabak kıymalı ıspanak
4 kasık mercımeklı bulgur pılavı
yogurt

spor

dısarda 35-40 dakıka yurumusumdur...

elıfcım sızde gurbettesınız yanı kıyamam, annen gelıyormus hasret gıderırsınız yukun hafıfler anne candır ya gozun aydın canım

aeben ablam deneyeyım onu da
sogan suyuna bal mı karıstırmadım neler yaptım bı de onu deneyek
senın kuzular da atlatır ınsallah bıran once
ay sorma abla o koca bebekler hasta olmasın hıc mız mız mız

seummu toplamda kac kılo verdın kuzum

Nazım desene aynı durumdayız kuzum...ya tatlım çokdandır aklımda da söyleyemedim.sen kaptan yardımcısı olurmusun güzelim,hatta kardeş kaptan.kardeş kardeş yürütürüz takımı.ki bu gedişle takım devam ederse.yeni üye alamıyoruz,hem başvuran çok çok az hem de zaten hepsi 1.takıma gidecek :KK43: :KK43: :KK43:

çok sağol damlacığım beni kaptan yardımcısı olarak düşündüğün için ama ben olmasam olurmu böyle kaptan kaptan yardımcılığı olaylarında çok geriliyorum canım

elıfcım sızde gurbettesınız yanı kıyamam, annen gelıyormus hasret gıderırsınız yukun hafıfler anne candır ya gozun aydın canım

aeben ablam deneyeyım onu da
sogan suyuna bal mı karıstırmadım neler yaptım bı de onu deneyek
senın kuzular da atlatır ınsallah bıran once
ay sorma abla o koca bebekler hasta olmasın hıc mız mız mız

seummu toplamda kac kılo verdın kuzum

aydasu aklında bulunsun eğer öksürük varsa biraz tereyağını ocakta ılıtıp içine pekmez katıp yersen öksürüğe iyi geliyor .soğan suyuna bal olayını ben oğluşa yapıyorum grip olduğu zamanlarda

an itibarı ile akşam yemeği faslı sona ermiştir . bu akşam step derside başlıyor çok heyecanlandım bir anda :)

Selam millet ...

Sabah evdekilere sinirlendin estim gurledim vurdum kafayi yattim hihi . Saat onda arkadasim aradi kahvaltiya gel diye ona gittim ... Ardindanda onunla bir yerlere gittim kafayi dagittim valla oh be hahay ..

Elifim gozun aydin canim ..

Seum esinle verdigin karar cok guzel ...

Nazlisim stepemi basliyorsun ? Benim bugunlerde yaptigim tek spor yurumek .:(

Aydam kuzun biraz toparlandimi ?

Benimde yemek isi bitti . Damlam kizacak ama iste benim hayat boyle.

11:00
Arkadasta su boregi ve biber kizartma ekmek .

17:00
Kofte ekmek salata ayran ..

Damlam kahvalti sonrasi 4saat yurudum kiz eritmisimdir .

Aydam sizin oralar duruldumu biraz ..?

Bedisss niye gelmiyorsun artik ,:(

Elifim gozun aydin canim ..

Seum esinle verdigin karar cok guzel ...

Nazlisim stepemi basliyorsun ? Benim bugunlerde yaptigim tek spor yurumek .:KK43:

Aydam kuzun biraz toparlandimi ?

aeben ablacığım step ve plates dersleri bu hafta itibari ile başlıyor . herzamanki gibi öncesinde yürüyüş sonrasında da step ve plates derslerine giricem İNŞALLAH

aeben ablacığım step ve plates dersleri bu hafta itibari ile başlıyor . herzamanki gibi öncesinde yürüyüş sonrasında da step ve plates derslerine giricem İNŞALLAH
Hadi bakalim kolaygelsin nazlim :)

Seum allah yardimcin olsun canim hakaten durumun zor allah cikis kapilari acsin sana :).

hasta geberık aydasu geldı :KK53:
evet haklısnız kızlar yazılmayınca ınsanın motıvasyonu dusuyor kutom nerde merak edıyorum onu

bugunku menumu yazmaya geldım

sabah
k flakes tarzı bıse bımınkınden ve sut

ara

yarım bardak latte

ogle

2 dılım kepek ekmek
tavuk ızgara
roka, sogan, turp
1 kase yogurt

aksam

1 tabak kıymalı ıspanak