- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamıyorum kiiii...neredesiniz millet?herkesin işimi çıktı yoksa?elifimi anladıj da diyerleri nerede?HERKES TOPLANSIN...
Ben siz türklerin şu heryer heryerde lafına bayılıyorum,çok şirin.diyet menüsünde yardımcı olamamışız.ben de gürcilerin bir yemeyi var onu yaptım.saat olmuş 6.30.hemen yiyip geliyorum.Ben burfayım kızlarhadi bana hemen bir diyet menüsü hazırlayın eşim geliyor evde her yer her yerde :)
Nazım desene aynı durumdayız kuzum...ya tatlım çokdandır aklımda da söyleyemedim.sen kaptan yardımcısı olurmusun güzelim,hatta kardeş kaptan.kardeş kardeş yürütürüz takımı.ki bu gedişle takım devam ederse.yeni üye alamıyoruz,hem başvuran çok çok az hem de zaten hepsi 1.takıma gidecekbencede ya toparlanalım artık . geliyorum gidiyorum kimcecikler yok sayfalar ilerlememiş
Nazım desene aynı durumdayız kuzum...ya tatlım çokdandır aklımda da söyleyemedim.sen kaptan yardımcısı olurmusun güzelim,hatta kardeş kaptan.kardeş kardeş yürütürüz takımı.ki bu gedişle takım devam ederse.yeni üye alamıyoruz,hem başvuran çok çok az hem de zaten hepsi 1.takıma gidecek![]()
![]()
![]()
elıfcım sızde gurbettesınız yanı kıyamam, annen gelıyormus hasret gıderırsınız yukun hafıfler anne candır ya gozun aydın canım
aeben ablam deneyeyım onu da
sogan suyuna bal mı karıstırmadım neler yaptım bı de onu deneyek
senın kuzular da atlatır ınsallah bıran once
ay sorma abla o koca bebekler hasta olmasın hıc mız mız mız
seummu toplamda kac kılo verdın kuzum
Elifim gozun aydin canim ..
Seum esinle verdigin karar cok guzel ...
Nazlisim stepemi basliyorsun ? Benim bugunlerde yaptigim tek spor yurumek .
Aydam kuzun biraz toparlandimi ?
Hadi bakalim kolaygelsin nazlim :)aeben ablacığım step ve plates dersleri bu hafta itibari ile başlıyor . herzamanki gibi öncesinde yürüyüş sonrasında da step ve plates derslerine giricem İNŞALLAH
hasta geberık aydasu geldı
evet haklısnız kızlar yazılmayınca ınsanın motıvasyonu dusuyor kutom nerde merak edıyorum onu
bugunku menumu yazmaya geldım
sabah
k flakes tarzı bıse bımınkınden ve sut
ara
yarım bardak latte
ogle
2 dılım kepek ekmek
tavuk ızgara
roka, sogan, turp
1 kase yogurt
aksam
1 tabak kıymalı ıspanak