- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aydasum bence akşam çok olmuş güzelim.hasta geberık aydasu geldı
evet haklısnız kızlar yazılmayınca ınsanın motıvasyonu dusuyor kutom nerde merak edıyorum onu
bugunku menumu yazmaya geldım
sabah
k flakes tarzı bıse bımınkınden ve sut
ara
yarım bardak latte
ogle
2 dılım kepek ekmek
tavuk ızgara
roka, sogan, turp
1 kase yogurt
aksam
1 tabak kıymalı ıspanak
4 kasık mercımeklı bulgur pılavı
yogurt
spor
dısarda 35-40 dakıka yurumusumdur...
Niye geriliyorsun ki bitanem?ben zaten buralardayım.sen hiç 1şey yapmıycaksın ki,ne bileyim ya sadece cumaları taşırsın listeyi...ben hall edicem herşeyi...çok sağol damlacığım beni kaptan yardımcısı olarak düşündcu malların ama ben olmasam olurmu böyle kaptan kaptan yardımcılığı olaylarında çok geriliyorum canım
an itibarı ile akşam yemeği faslı sona ermiştir . bu akşam step derside başlıyor çok heyecanlandım bir anda :)
amanın ablam,görmüyorummm,duymuyorummmBenimde yemek isi bitti . Damlam kizacak ama iste benim hayat boyle.
11:00
Arkadasta su boregi ve biber kizartma ekmek .
17:00
Kofte ekmek salata ayran ..
Damlam kahvalti sonrasi 4saat yurudum kiz eritmisimdir .
O himm lari bende kendime cok diyorum damlam ama olmuyor isteAm
amanın ablam,görmüyorummm,duymuyorummm![]()
Evet ablam iyi yapıyorsun.zaten kimseye güvenmiycen,önce kendimize özenmeliyiz.ama sen cumaya ne yap et eksil ablam...biliyorsun listeee...dereceeeeO himm lari bende kendime cok diyorum damlam ama olmuyor isteeskisi gibi degil hayatim . Onceleri ev ve cocuklardi hayatim artik kendimede zaman ayirmak istiyorum . Sonucda benimde hayatim var .. Bunu gec fatketim ama farkettim .
Çok yemişsin güzelim çok,sayı çok ama miktarlar azsa idare eder.ama bence diyet menüsü deyil...Selam kızlar ben geldim hepinize iyi geceler biliyorum biraz geç oldu ama telefonumun bir sıkıntısı var o yüzden. Aeben abla ve damla iyi dilekleriniz için teşekkürler iyi olması için bende çok dua ediyorum ama artık bu dertle yaşamaya alıştım imtihan dünyası. Allah isyana götürecek dert vermesin
Aydasum ben dört küsür beşe yakın kilo verdim arkadaşım geçmiş olsun bu arada
Naz sana da imrendim valla çok da sevindim benim de annemler gelseydi çok isterdim.
Takım bayram sonrası toparlanamıyor. Dün de eşim telefonumu kurcalamış Allahtan üyeliği açtığım konuları falan bulamamış niye sürekli bu siteye girip duruyorsun ben böyle yerlerde vakit geçirmenden rahatsız oluyorum dedi. Akşamdan beri telefon tıkır tıkır işliyor siteye girince donuyor biraz istemli efsunludur eşimin dili. Tek kendine sökmez bana her zaman yaptırıcılığı olmuştur. Korkuyorum bazen :)
Bugünkü menüm de şöyle
Sabah kahvaltıya misafirim vardı o da mıhlamayı çok sever yaptık ama ikimiz bölüştük
Bir dilim tam buğday ekmeği
Çeyrek simit
Domates
Salatalık
Ara
Bir fincan kahve
3-4 gofret (torkunun gofretini almıştım bayıldım kızlar)
Akşam
Sebzeli bulgur pilavı
Mantar yemeği
Ayran
1 litre su
Spor yok bugün hergünden daha hareketsizdim evde bile havadan olabilir
Saat 9:30 gibi 4-5 patlamış mısır attım ağzıma gitti güzelim leptin:)
Evet bence de.4 kişi olalım ama herkes paylaşımda bulunsun yazsın çizsin,diyetini yapsın eksilsin yeterki...Elifin annesi hil geldi birkac gun giremez onlar varken ....
Kizlar takimda paylasim yapmak ocin illaki cok uyeye gerek yok bizlerde yazip cizebiliriz :)
Kahvaltı güzel de ablam gerisi de çok önemli.vallaha senin gün belli olmaz.inşallah ne çıkarsa çıksın ama yemekli bir şey çıkmasın yaaa..Gune 2dl ekmek peynir omlet domatesle yaptigim kahvsltiyla baslanmistir efenim . Bi cay kasigida kestane bali yedim hasta olmayim diye . Ev ahaline yedirip kendim kaliyorum .bugunde disari cikma ihtimalim var ama yemeli icmeli degil . Bakalim gun ne getirecek bizlere ...