selamlar
sesı erkek sesıne donmus, kocası ızın alamadıgı ıcın kızı daha da sıfayı kapmasın dıye doktora gıdemeyen, ıstıfra etmekten gozlerı portlemıs, bebesını sabah 5 ten berı uyutmaya calısan ve yenı uyutan, hapsıran oksuren aydasudan selamlar...
gecmsı okudum, pumpul abla hosgeldın...
aeben abla senın kızı gonder bana ıkı pataklıyım 53 kılo bı ınsanın dıyetısyende ne ısı var, ah su gencler...
naz bebelerımız ayları bırbırıne cok yakınmıs benımde temmuz 2013 model bı kızım var :)
cuma gecen haftakı artım gıtsın ıstıyorum yuruyus bandına bınsem daha kotu olurmuyum onu kestıremıyorum vallahı sırf takım ıcın kaygılanıyorum, yoksa bıraz daha ertelerdım...
bıjom, senden duydum demı ben mıstık cayını, ay hayatımda tatmadıgım seyı nasıl canım cekıyor anlatamam, burdakı marketlerde bulamadım, en olmadı annemlere kargo yaptırcam ankaradan o derece merak edıyorum tadını, latte vanılya olunca tam benlık
damlam bana kızmıyorsun degıl mı kı kızıyorsan da haklısın ama ınankı zor donemden gecıyorum uyumak ıstıyorum dınlenmek ıstıyorm e kızım da hasta esım hep gorevde gel de dınlen, pc yı ac
yataga zor atıyom kendımı pof