Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet ablacığım kv bende bakıyor onun evi biraz uzak bize el git yapması zor olur sabah 2 akşam 2 vesaitle gelip gitmesi gerekiyor . annemin baktığı günlerde biz bırakıyoruz ama şimdi havalar soğudu diye onun baktığı zamanlarda annemde kalıyoruz .
Nazlim desene ya annenle yada kayin valideyle kaliyorsun himmm . Olsun bakalim en azindan kendi evin var :) eskisi gibi degil :) agiz tadin yerinde olsunda ..

Yaşıtız :KK24: Başvuru formunu doldurayım ancak ben çok fazla olamıyorum buralarda günde 5 msj zorunluluğu varmış...haftaiçi uyarım ama bu haftasonu şehirdışına çıkıyorum mazaret kabul ediliyor sanırım :)
Valla yasit olmamiza sevinmedim desem yalan olur . Hahay laf aramizda bunlar hep genc .....hos daha bizde genciz peh ..

Pumpul canim 5. Mesaja takilma burda ol gelebildigin muddetce ve diyetibe adepte ol kilo vermeyi iste yeter :) zaten kilo verme istegin olursa takima zaten gelirsin . Burasi motive eder insani ...
Coluk cocuk varmi ?
Benim 3 tane .

Son düzenleme:
Kabak boregi ;

3 tazecik kabak . Peynir ,az kasar , 2 yumurta . Pul biber karabiber tuz .
Cok az karbonat . Tavayi yaglamak icinde yag ..

Bu tarif tam diyetlik kizlar . Dukancilar bile yapabilir .
Nasil yapildigina gelincede kabaklari rendeleyin . Diger malzemeleride katin .
Bu ince olrak firindada piser ama ben kolayina kacip tavada yapiyprum ama su hamsi tavalati varya iki taraflari olan onlarla . Kisik ateste iki tarafinida pisiriyorum ... Simdi cocuklara yapiyordum sizde yaparsaniiz diye aklima geldi

Maşallah Allah bağışlasın benim 1 tane oğluşum var Allahım bağışlasın...genciz yahu bide söylemesi ayıptır yaşımı göstermediğimi söylerler :) 67 kiloya ineceğim fena motiveyim ...

Maşallah Allah bağışlasın benim 1 tane oğluşum var Allahım bağışlasın...genciz yahu bide söylemesi ayıptır yaşımı göstermediğimi söylerler :) 67 kiloya ineceğim fena motiveyim ...
Aynen ben unv. Kizim var diyince sasiriyorlar ..
Kac kilosun ?
Hedefin nedir ?
Damlamin verdigi basvuru formunu doldururmusun pumpolcum seni daha iyi tanimis oluruz ?

Nazlim desene ya annenle yada kayin valideyle kaliyorsun himmm . Olsun bakalim en azindan kendi evin var :) eskisi gibi degil :) agiz tadin yerinde olsunda ..

bunada şükür ablacığım en azından kendi evimdeyim . kv yanında olunca birde milettin laflarını çekiyordum . ki ben misafir ağırlamayı çok severim ama beni insanlara öyle bir tanıtıyorlarmışki yok evde misafir istemiyormuşum gelen misafire hoşgeldin demiyormuşum kendimi beğenmişim , kimsende evine gidip yiyip içmezmişim daha neler neler en azından bu şekilde kafam rahat

Aynen ben unv. Kizim var diyince sasiriyorlar ..
Kac kilosun ?
Hedefin nedir ?
Damlamin verdigi basvuru formunu doldururmusun pumpolcum seni daha iyi tanimis oluruz ?
76.8 kiloyum hedefim 67,boyum 172 cm...
1.sayfadaki formu kastediyorsun dimi?

7.TAKIM KURALLARI...
TAKIM KAPTANI: damlanur 10
1. Her gün takım üyeleri topiğe gelecek:KK4:
2. Her akşam takım üyeleri gün boyu yediklerini,içdiklerini ve yaptığı sporu paylaşacak:KK24:
3. Her gün mutlaka en az 15dakika spor yapılacak:KK6:
4. Her gün en az 2.5litre su içilecek :KK50:
5. Her cuma kilo bildirimi aşağıdakı şekilde yapılacak:KK56:

• Geçen hafta:
  • Bu hafta:
  • Fark:
  • Yüzde:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen hafatakı kilo-bu haftakı kilo)*100/geçen haftakı kilo
6. Kilo bildirimleri cuma günleri en geç 12.00kadar yapılacak:KK9:
7. Perşenbe günleri saat 18.00dan sonra sadece su içilecek:stop:
8. Her yeni üyenin 1 yada 2 hafta deneme süresi vardır:D
9. 2hafta ard arda kilo alan arkadaş uyarılacak ,3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacak:KK62:
10. Tüm bu kurallar mazereti olan arkadaşlar hariç her takım üyesine şamil olunur:rolleyes:

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:

YAŞINIZ:

BOYUNUZ:

KİLONUZ:

HEDEF KİLONUZ:

KİLO ALMA NEDENİNİZ:

KİLO VERMEYİ İSTEME SEBEBİNİZ:

merhabalar.. herkes iyidir umarım.. öyle yoğunum ki tartılmıyorum bile.. sabah gözümü açar açmaz yoğunluk başlıyor. dukanımı bozmadım bu tempoya, önüme gelen onca yiyeceğe rağmen fakat yag oranlarına dikkat edemiyorum malesef.. inşallah haftaya her şey daha bir yoluna girer..
herkese kolaylıklar diliyorum..

merhabalar.. herkes iyidir umarım.. öyle yoğunum ki tartılmıyorum bile.. sabah gözümü açar açmaz yoğunluk başlıyor. dukanımı bozmadım bu tempoya, önüme gelen onca yiyeceğe rağmen fakat yag oranlarına dikkat edemiyorum malesef.. inşallah haftaya her şey daha bir yoluna girer..
herkese kolaylıklar diliyorum..
Hoş geldim bijom.afferim sana ne diyeyim yani.Allah kolaylık versin.çabucak eski düzenine dönersin işallah.sen kv ile birlikde mi yaşıyordun?

Menum

9:00
1mandalina

11kahvaltim
3dl . Ekmek . Peynir
Domates , biber .
Cok az bal tereyag .

16:00
Bulgur pilavi tavuk
Salata . Visne komposto .
Corba . Minik dl tatli .

Sabah 45. Dk tempolu yuruyus
Aksamda pazar turladim ..
Su konusunda iddali degilim ...

Yarin ayran asi yapayim diyorum bir aksilik cikmazsa tabiki ..
Yarin aksam yakin bir arkadasimin oglusunun kinasi var . Gece orda olucam . Malum yarin persembe su gecen haftaki 1 kilo artimin hepsini bu haftatemizlemek istiyorum .

Yarin ayran asi yapayim diyorum bir aksilik cikmazsa tabiki ..
Yarin aksam yakin bir arkadasimin oglusunun kinasi var . Gece orda olucam . Malinşallah persembe su gecen haftaki 1 kilo artimin hepsini bu haftatemizlemek istiyorum .
inşallah ablam inşallah temizlersin.ben size söylüyorum ama kendim çok sıkamıyorum kemeri.koruma modundayım şimdi.listede deyilim diye de rahatım.ama tek umudum sizlersiniz.çok güzel olur inşallah

Menum

9:00
1mandalina

11kahvaltim
3dl . Eshakmek . Peynir
Domates , biber .
Cok az bal tereyag .

16:00
Bulgur pilavi tavuk
Salata . Visne komposto .
Corba . Minik dl tatli .

Sabah 45. Dk tempolu yuruyus
Aksamda pazar turladim ..
Su konusunda iddali degilim ...
Güzel ablam ne diyim.ben senin menülere pek uyamıyorum yav...ama önemlisi eksil,tatlı ye ,komposto iç ama eksil yeter ki...

Gunaydin , kargalar kahvalti etmeden ...

Aydasum asagida seni goruyorum , nasil
Oldun canim iyilestinmi biraz sende kuzunda ?

selamlar
sesı erkek sesıne donmus, kocası ızın alamadıgı ıcın kızı daha da sıfayı kapmasın dıye doktora gıdemeyen, ıstıfra etmekten gozlerı portlemıs, bebesını sabah 5 ten berı uyutmaya calısan ve yenı uyutan, hapsıran oksuren aydasudan selamlar...

gecmsı okudum, pumpul abla hosgeldın...

aeben abla senın kızı gonder bana ıkı pataklıyım 53 kılo bı ınsanın dıyetısyende ne ısı var, ah su gencler...

naz bebelerımız ayları bırbırıne cok yakınmıs benımde temmuz 2013 model bı kızım var :)

cuma gecen haftakı artım gıtsın ıstıyorum yuruyus bandına bınsem daha kotu olurmuyum onu kestıremıyorum vallahı sırf takım ıcın kaygılanıyorum, yoksa bıraz daha ertelerdım...

bıjom, senden duydum demı ben mıstık cayını, ay hayatımda tatmadıgım seyı nasıl canım cekıyor anlatamam, burdakı marketlerde bulamadım, en olmadı annemlere kargo yaptırcam ankaradan o derece merak edıyorum tadını, latte vanılya olunca tam benlık

damlam bana kızmıyorsun degıl mı kı kızıyorsan da haklısın ama ınankı zor donemden gecıyorum uyumak ıstıyorum dınlenmek ıstıyorm e kızım da hasta esım hep gorevde gel de dınlen, pc yı ac
yataga zor atıyom kendımı pof

Back
X