- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki gelecek aydam . Bizde gectik sizin gectiginiz yollardan belki daha zorlusundan . Bunada sukurde :) .Allah razı olsun ıyı kalplı ablam benım, Rabbım yardım edecek napalım bu da bızım sınavımız dıyorum annem orda kahroluyor ama elden bırsey gelmıyor atlasa ucaga gelse ne kadar kalcak enınde sonunda gurbet ıste, gececek ınsallah, benım de aılemle akrabalarımda cay saatı yaptıgım gezmelere gıttıgım gunler gelecek ınsallah...
selamlar
sesı erkek sesıne donmus, kocası ızın alamadıgı ıcın kızı daha da sıfayı kapmasın dıye doktora gıdemeyen, ıstıfra etmekten gozlerı portlemıs, bebesını sabah 5 ten berı uyutmaya calısan ve yenı uyutan, hapsıran oksuren aydasudan selamlar...
gecmsı okudum, pumpul abla hosgeldın...
aeben abla senın kızı gonder bana ıkı pataklıyım 53 kılo bı ınsanın dıyetısyende ne ısı var, ah su gencler...
naz bebelerımız ayları bırbırıne cok yakınmıs benımde temmuz 2013 model bı kızım var :)
cuma gecen haftakı artım gıtsın ıstıyorum yuruyus bandına bınsem daha kotu olurmuyum onu kestıremıyorum vallahı sırf takım ıcın kaygılanıyorum, yoksa bıraz daha ertelerdım...
bıjom, senden duydum demı ben mıstık cayını, ay hayatımda tatmadıgım seyı nasıl canım cekıyor anlatamam, burdakı marketlerde bulamadım, en olmadı annemlere kargo yaptırcam ankaradan o derece merak edıyorum tadını, latte vanılya olunca tam benlık
damlam bana kızmıyorsun degıl mı kı kızıyorsan da haklısın ama ınankı zor donemden gecıyorum uyumak ıstıyorum dınlenmek ıstıyorm e kızım da hasta esım hep gorevde gel de dınlen, pc yı ac
yataga zor atıyom kendımı pof
aydasucum ben o çaya bayılıyorum. yani severek isteyerek içtiğim bir kaç bitki çayından biri.. yarı süt yarı suyla hakatten harika. kokusu mutfagı sarıyor o derece.. aslında burası da küçücük bir yer olmasına rağmen bazı yerel marketlerde bile görüyorum.. ben genelde migros veya kipa dan alıyorum.. kutusuna baktın mı netten belki gözünden kaçıyordur çok fazla bitki çayı kutusu oluyor raflarda..bıjom, senden duydum demı ben mıstık cayını, ay hayatımda tatmadıgım seyı nasıl canım cekıyor anlatamam, burdakı marketlerde bulamadım, en olmadı annemlere kargo yaptırcam ankaradan o derece merak edıyorum tadını, latte vanılya olunca tam benlık
senin bulman daha kolay aslında aebenim.. alırsanız akşamları için...Bijom senin caya bende bakiyorum marketleri dolanirken ama gozume carpmadi bacim
biz 2010 doğumluyuz 6 aylıktan beri haalaa orta sehpamız yatak odasında dikiliyor : ))))benim oğluşta 12 haziran 2013 doğumlu ayda şu aralar bir yaranazki sorma salondaki sehpanın üzerine çıkıp bodoslama aşağı atıyor kendinisanada çok geçmiş olsun canım İNŞALLAH en kısa zamanda toparlarsın
teşekkürler nazcım allah geride kalanlara uzun ömürler versin...günaydın ablacığım
bijo tekrar başınız sağolsun mekanı cennet olsun İNŞALLAH
Gerçekten mi aeben abla şimdi umutlandım biraz ben seni çok aktif görüyorum çünkü. Doğru diyosun çocuklarla hiç bir yere çıkılmıyor. Bak 12:30 da evden çıkacağım hala ayağımda sallıyorum ne zaman uyuyacak ne zaman uyanacak. Ev uçuyor gitmeden birde yemek yetiştirmem lazım inan şaşırıyorum ne yapacağımı. Tek çocukla böyle...Seum biliyormusunki ankarada kendi kanimdan hic kimsrm yok . Bir eltim var oda uzakta aksamlari bazan gideriz . Benim yakinlarim arkadaslarim komsularim canim . Sizin henuz cocuklar kucukte ondan ilerde sizde edinirsiniz es dost . Sizingibiyken birakin cevrem kendime bile vaktim yoktu
İnanin cocuk sevgim cok fazla ciddi diyorum ikisine birdende bakabilirdim arada bir siz dinlenin diye :)
Seum guzel menuleri patlatmissin . Lutfen bugun dikkat et bak damla takimdan atar bizi ...
K
Yok canım benim hiç kızmıyorum sana.çünki biliyorum ki fırsat bulumca geliyorsun hemen ve zor durumdasın.geçer kuzum inşallah.yeterki dietini bozma ve artılarla gelme bitaem...selamlar
sesı erkek sesıne donmus, kocası ızın alamadıgı ıcın kızı daha da sıfayı kapmasın dıye doktora gıdemeyen, ıstıfra etmekten gozlerı portlemıs, bebesını sabah 5 ten berı uyutmaya calısan ve yenı uyutan, hapsıran oksuren aydasudan selamlar...
gecmsı okudum, pumpul abla hosgeldın...
aeben abla senın kızı gonder bana ıkı pataklıyım 53 kılo bı ınsanın dıyetısyende ne ısı var, ah su gencler...
naz bebelerımız ayları bırbırıne cok yakınmıs benımde temmuz 2013 model bı kızım var :)
cuma gecen haftakı artım gıtsın ıstıyorum yuruyus bandına bınsem daha kotu olurmuyum onu kestıremıyorum vallahı sırf takım ıcın kaygılanıyorum, yoksa bıraz daha ertelerdım...
bıjom, senden duydum demı ben mıstık cayını, ay hayatımda tatmadıgım seyı nasıl canım cekıyor anlatamam, burdakı marketlerde bulamadım, en olmadı annemlere kargo yaptırcam ankaradan o derece merak edıyorum tadını, latte vanılya olunca tam benlık
damlam bana kızmıyorsun degıl mı kı kızıyorsan da haklısın ama ınankı zor donemden gecıyorum uyumak ıstıyorum dınlenmek ıstıyorm e kızım da hasta esım hep gorevde gel de dınlen, pc yı ac
yataga zor atıyom kendımı pof
benimki kız olduğu iç7n galiba öyle çılgınlıklar yapmıyor.çıkıyor sehpaya ama atlamıyo.annne de de (gel yani)diye bağırıyor.ay Allah korusun atlamasın da zaten..benim oğluşta 12 haziran 2013 doğumlu ayda şu aralar bir yaranazki sorma salondaki sehpanın üzerine çıkıp bodoslama aşağı atıyor kendinisanada çok geçmiş olsun canım İNŞALLAH en kısa zamanda toparlarsın