• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın herkese....bugün ablamla yeni evlenen kuzene gideceğiz inşallah abartmam yemeyi.... :) akşama veririm raporu...şimdiden kaçırırsam afola :)
ama sen şimdiden bozmuşsun diyeti.:KK12::KK12::KK12::KK12:

akrep nasıl oluyor diye soran arkadaşlar var mesela göbek fıtığım yüzünden kıvranıyordum.eşim meslek aşkıyla beni bu halde bırakıp gitti doktora gidelimdediğim halde.böylede gıcıklar yani.dediğim dedik çaldığım düdük bir dikdatör.herşeyin en iyisini onlar bilir.ama unuttuğu birşey var bende akrebim.:KK34::KK34::KK34::KK34:

Günaydın herkese....bugün ablamla yeni evlenen kuzene gideceğiz inşallah abartmam yemeama... :) akşama veririm raporu...şimdiden kaçırırsam afola :)
Amannn pumpul ablam melikem çok haklı sen şimdiden bozmuşsun diyeti.şimdi sana birda yok diyet böyle yok kalori böyle diye konuşurdum ama dün okudum sen de aeben ablam gibi diet işine yıllarını vermiş birisin.ama yine de uyarayım lütfen lütfennn abartma en hafiflerinden en az miktarda ye...
Kızlar aeben ablamla pumpul ablam diyete yıllarını vermiş hatunlat.onun için onlara akıl vermek,yol göstermek çok zor ;) ;) ;)ablalarımm benim :*) :*)

günaydın güzeller benim oğlan 6:30da kalkıyor ne işi varsa sabahın köründe :KK51:

kahvaltı yaptık babayı işe gönderdik geldik

dün sabah abartılı olmayan bir pazar kahvaltısının ardından saat 4 gibi gezmeye gittik. düğünü olan bir arkadaş vardı geçen ay evlendiler düğüne gidememiştik. orda kısır, salata, sütlü tatlı, börek yedik :KK14:

en iyisi evden çıkmamak galiba :KK23:
Oo maşallah elifim yemiş de yemişsin kızzz....hadi bugün dengele bakalım.bak cuma eksilerle gelmezsem elimden kurtulamazsınnn...

merak etme canım :KK19:dünden pişirdim yemeğimi ıspanağım hazır bugüne :kk77:
Oh oh miss..afiyet olsun bitanemmm...sizi getçekten seviyorumm...hepin7z ne yaptığını bilen birtanecik arkadaşlarımsınızzz...

Gelelim banaaaa...heni ben 5gündür annemlerde yiyip içim dinlendim ya.sadece 700qrama almışım.ama 60ı geçtim ve miydem bedenim çok yoruldu bana göre.onun için bu gün dinlendirmek istiyorum vücudumu.yeniler bilmez.kızlar ben 3ay önce hedefime 60kiloya ulaşıp mezun olmuşdum hatta bu takıma kaptan olduktan sonra 2kilo da vermişdim ki garantim olsun.ama benim niyetim 60ı aşmamak.cuma listelerinde yokum yani.kilomu koruyorum şimdi.ama bugünden yine diyetteyim 60dan inmek için...

Arzummmm buradasın.hani günaydınımız hani?

Kızlar ben püsküüte mesaj attım 4.takımla da kardeş takım olmamız için.bunu çok istiyorum.inşallah kabul olur...

Hadi ben kalkıp işime devam edeyim....gelicem yine...

Günaydın canlar
Biz de oğlum sayesinde sabahın köründe kalkanlardanız kalkarken çok zor oluyor ama ben bu saati çok seviyorum işim bitiyor oğlumla çizgi film izliyoruz oynuyoruz geziyoruz arkadaşlarımla vakit geçiriyprum herşeye vakit yetiyor çokkk şükürrr.

Elifim menüler aynı ben de akşamdan ıspanağımı pişirdim bugün için ama benim eşim ot yemiyor :) ona da taze fasulye pişireceğim şimdi.

Melike burçlarla ilgileniyor musun? Ben ilgilenirim ama bu günlük fallarla falan değil kişisel özellikleriyle gerçekten birebir tutuyor benim özelliklerimde. Ama yükselen burcumun özellikleri :)

Pumpul abla ben de gezmeye gidiyorum bugün gitmeden önce evde yiyeceğim ıspanağımı hamur işine dalmamak için çok canım çekerse belki bir parça alırım ama bol limonlu şekersiz çayı tercih ederim

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

bijoux başın sağolsun. oğluşunun da doğum günü kutlu olsun mutlu yaşlara inşallah

Tesekkurler canım;)

Arzummmm buradasın.hani günaydınımız hani?

Cocuk dursa yazacagım da;)

Gunaydın guzeller. Keyifli bir hafta olsun. Sabah tartıda -600 gr gordum;) Gün boyu yedigim kek kurabiye ve sayısız sandviç olmayınca vucut kendine geliyor;)

Günaydın canlar
Biz de oğlum sayesinde sabahın köründe kalkanlardanız kalkarken çok zor oluyor ama ben bu saati çok seviyorum işim bitiyor oğlumla çizgi film izliyoruz oynuyoruz geziyoruz arkadaşlarımla vakit geçiriyprum herşeye vakit yetiyor çokkk şükürrr.

Elifim menüler aynı ben de akşamdan ıspanağımı pişirdim bugün için ama benim eşim ot yemiyor :) ona da taze fasulye pişireceğim şimdi.

Melike burçlarla ilgileniyor musun? Ben ilgilenirim ama bu günlük fallarla falan değil kişisel özellikleriyle gerçekten birebir tutuyor benim özelliklerimde. Ama yükselen burcumun özellikleri :)

Pumpul abla ben de gezmeye gidiyorum bugün gitmeden önce evde yiyeceğim ıspanağımı hamur işine dalmamak için çok canım çekerse belki bir parça alırım ama bol limonlu şekersiz çayı tercih ederim
Günaydın seumum.az önce seni sorucaktım ben de.neredesin kızzz?yine yiyip içmişsin galiba.ama çok şükür telafi etmek için attack yapmışsın...

Tesekkurler canım:KK66:

Cocuk dursa yazacagım da:KK66:

Gunaydın guzeller. Keyifli bir hafta olsun. Sabah tartıda -600 gr gordum:KK66: Gün boyu yedigim kek kurabiye ve sayısız sandviç olmayınca vucut kendine geliyor:KK66:
Afferim sana arzumm..hele bu ne kiii?sen daha ne eksiler göreceksin.yeterki yolundan şaşma bitanemmn...ya ben sizleri bırakıp da gidemiyorum amaaa...işim de çookkk...

Günaydın canlar

Benimki de erkenci, asker gibi dikiyor ayaga sabahtan;)

Ben de duble basagım;)

Annem zamanında dukan yaparken, yulaf kepeginden kendine kek yapar misafirlige gittigi yere götürürdü. İkramlıklardan uzak durmak için:)

Afferim sana arzumm..hele bu ne kiii?sen daha ne eksiler göreceksin.yeterki yolundan şaşma bitanemmn...ya ben sizleri bırakıp da gidemiyorum amaaa...işim de çookkk...

Kolay gelsin canım. Hadi basla biran önce. Benim de heryer dagınık. Oglan uyusa baslayacagım da;)

Kızlar ben püsküüte mesaj attım 4.takımla da kardeş takım olmamız için.bunu çok istiyorum.inşallah kabul olur...
Baslıklarda bulamadım ben. Kardes takım durumunu müsait olunca bana da acıklar mısın canım.

arzu, melike sizin de küçük çocuklarınız küçük galiba. bol bebişli bir topik olduk :KK46::KK48:

Back
X