• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

09:00 1 dilim ekmek,2 dilim peynir,3 zeytin

13:00 sütlü,pekmezli yulaf ezmesi,1 mandalina

17:00 ince lavaşlı Adana kebap,ayran,1 lokum

Jullian Michaels level 3/29.gün

image.webp

Senin bebek için kilo vermen gerekmiyormuydu kuzum?neden pes ediyorsun?ki ben asla ısrar etmiycem.çünki bi üye adapte olamadıysa takıma olamamışdır.buradakı ikna edici yazılar bile işe yaramaz,yaranmış gibi görünür ama bi yerde yine patlak verir.üzüldüm ama yapacak bi şey de yok...
canım benim bebek durumum yok şimdilik onu yanlış hatırlıyosun tatlibikız da sormuş açıklayayım durumumu:
çok çok çok yoğun çalışıyorum kızlar kendime hiç vakit ayıramadığım için psikolojim bozuldu, ailemle dostlarımla görüşcek vaktim yok, alışverişe çıkacak vaktim yok, inanın buraya menü yazarken zorlanıyorum çünkü arada derede fırsat bulunca yemek yiyebiliyorum ve unutuyorum arada ne yediğimi resmen, reglime de birkaç gün kaldı su topladım sabah tartıda da aynı çıkınca çöktüm. :KK61:

canım benim bebek durumum yok şimdilik onu yanlış hatırlıyosun tatlibikız da sormuş açıklayayım durumumu:
çok çok çok yoğun çalışıyorum kızlar kendime hiç vakit ayıramadığım için psikolojim bozuldu, ailemle dostlarımla görüşcek vaktim yok, alışverişe çıkacak vaktim yok, inanın buraya menü yazarken
zorlanıyorum çünkü arada derede fırsat bulunca yemek yiyebiliyorum ve unutuyorum arada ne yediğimi resmen, reglime de birkaç gün kaldı su topladım sabah tartıda da aynı çıkınca çöktüm. :KK61:
Üzulme fotosum hayatimizda inis cikislar hepimizde oluyor ,
Sende lilis gibi devam et her firsatta yaz buraya , sakin ayrilma burdan , kilo vermek kadar sabir cikmak yada kilo almakda bu surecin bir parcasi , simdi elinden tutmazsak bu takimin ne onemi var ;) azmi olan zaten verir onemli olan
gucu olmayanin elinden tutmak ;) lutfen kendin icin burdan ayrilma .

çok çok çok yoğun çalışıyorum kızlar kendime hiç vakit ayıramadığım için psikolojim bozuldu, ailemle dostlarımla görüşcek vaktim yok, alışverişe çıkacak vaktim yok, inanın buraya menü yazarken zorlanıyorum çünkü arada derede fırsat bulunca yemek yiyebiliyorum ve unutuyorum arada ne yediğimi resmen, reglime de birkaç gün kaldı su topladım sabah tartıda da aynı çıkınca çöktüm. :KK61:
Anladım canım da bildirimini keşke erken yazsaymışsın,belki o zaman bu kadar kızmazdım.baksana sana yazdığım mesajı aeben ablam üstüne alınmış...geç bildirim yaptığın için çok kızmışdım sana,üstelik kilo vermediyin,üstelik rapor vermediyin için...

Keske daha onceki haftalarda listeden ciksaymisim Aynuram , bugun benim artim 2.ge Sebeb oldu sanirim . Kusuruma bakmayin kizlar . Benim elimden ancak bu kadari geliyor .. ;)

Kutlarim kizlar hepinizide
supersiniz ;)...
Yaa ben onu sana mı yazdım canım ablam?seni biliyorum az çok...sen de beni bilmelisin...sen de beni anlamalısın...bu bir yarış...ben de takımın kaptanıyım...mavmav gibi geç bildirim yapanlara,senin gibi artı çıkanlara,ya da sosysl gibi sabitlete kızmam çok normal...ama seni seviyorum bu başka bi konu,yarış başka aşk başka ;)

Anladım canım da bildirimini keşke erken yazsaymışsın,belki o zaman bu kadar kızmazdım.baksana sana yazdığım mesajı aeben ablam üstüne alınmış...geç bildirim yaptığın için çok kızmışdım sana,üstelik kilo vermediyin,üstelik rapor vermediyin için...
aslında sabah yazcaktım ama bi an çıktı aklımdan işe gelince de zaten yüzbin iş üstüste bindi unuttum gitti, bu takım cidden birbirine çok bağlı lütfen kimse kimseye kırılmasın hele ki benim yüzümden :KK51:

Üzulme fotosum hayatimizda inis cikislar hepimizde oluyor ,
Sende lilis gibi devam et her firsatta yaz buraya , sakin ayrilma burdan , kilo vermek kadar sabir cikmak yada kilo almakda bu surecin bir parcasi , simdi elinden tutmazsak bu takimin ne onemi var :KK66: azmi olan zaten verir onemli olan
gucu olmayanin elinden tutmak :KK66: lutfen kendin icin burdan ayrilma .
canım aebenim yaa zaten senin sayende buldum ben burayı, seni ilk tanıdığımda 68lerdeydim ben şimdi 65lerdeyim bu bile çok iyi zaten, bu takımı inan çok sevdim gitmeye hiç niyetim yok zaten işlerin bikaç güne hafifleyeceğini ümit ediyorum çünkü haftasonu da mesai yapacağım, buralarda olcam yani siz kovana kadar :KK48:

aslında sabah yazcaktım ama bi an çıktı aklımdan işe gelince de zaten yüzbin iş üstüste bindi unuttum gitti, bu takım cidden birbirine çok bağlı lütfen kimse kimseye kırılmasın hele ki benim yüzümden :KK51:
Sana da gerçekten teşekkürler ki geldin ve konuşup anlaşıyoruz.yok ya aeben ablam öğle kolay kolay kırılmaz bana...olmadı annem gibi azarlar beni,aynura bu kadar hırslı olma boş ver falan ama küsmez o...

canım aebenim yaa zaten senin sayende buldum ben burayı, seni ilk tanıdığımda 68lerdeydim ben şimdi 65lerdeyim bu bile çok iyi zaten, bu takımı inan çok sevdim gitmeye hiç niyetim yok zaten işlerin bikaç güne hafifleyeceğini ümit ediyorum çünkü haftasonu da mesai yapacağım, buralarda olcam yani siz kovana kadar :KK48:
E o zaman neden izne ayrıldın şaşkın kız?böğle konuşsan idare ederdik seni.ben de motivasyon sağlayamadın sandım:(

Back
X