• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

5.takım çok iyi...mav mav iyi bi sonuçla gelmezse tuğbam seni alamıycam listeye.tekrar bi hesap yapayım.mavmav nerede kaldı?handem isminden bak bakalım ne zaman gelmiş en son.ben inanmıyorum geleceyine

5.takım çok iyi...mav mav iyi bi sonuçla gelmezse tuğbam seni alamıycam listeye.tekrar bi hesap yapayım.mavmav nerede kaldı?handem isminden bak bakalım ne zaman gelmiş en son.ben inanmıyorum geleceyine
dün gece aynur 11 de girmiş en son

:KK61:Merhaba kızlar ,
Cidden psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum kendimi sabah tartıda da hiç kilo vermediğimi gördüm iyice çöktüm ztn, sorumsuzluğum için özür dilerim takımdan çıkartabilirsiniz isterseniz çünkü artık yüzüm yok. Birazdan yine toplantıya gireceğim, işten güçten gözümü açamıyorum, sizi de negatif etkiledim kusuruma bakmayın

Cidden psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum kendimi sabah tartıda da hiç kilo vermediğimi gördüm iyice çöktüm ztn, sorumsuzluğum için özür dilerim takımdan çıkartabilirsiniz isterseniz çünkü artık yüzüm yok. Birazdan yine toplantıya gireceğim, işten güçten gözümü açamıyorum, sizi de negatif etkiledim kusuruma bakmayın
Ne sorunun var :(

Senin bebek için kilo vermen gerekmiyormuydu kuzum?neden pes ediyorsun?ki ben asla ısrar etmiycem.çünki bi üye adapte olamadıysa takıma olamamışdır.buradakı ikna edici yazılar bile işe yaramaz,yaranmış gibi görünür ama bi yerde yine patlak verir.üzüldüm ama yapacak bi şey de yok...

***7.TAKIM 395.ETAP***
aeben(64.4/64.7/-0.3/%-0.47)izne ayrıldı
naz(59.4/59.1/0.3/% 0.51)
daydream15(74.9/74.2/0.7/% 0.94)
honey_ball(58.1/56.9/1.2/% 2.07)

tatlibikiz(57.4/55.6/1.8/% 3.14)mezun olmak istiyor
perigunlugu(75.5/75/0.5/% 0.66)
sosyalfen(73///)kilosu sabit
yorgunrapunzel(80/77.1/2.9/%3.63)kkarasiz isimli üye nick deyiştirdi
zayifolacam(65.9/65.7/0.2/% 0.3)izne ayrıldı
esmaaa06(59.2/57.9/1.3/% 2.20)
tattoos_(55.5/53.2/2.3/% 4.14)penthos_isimli üye nick deyiştirdi.mezun olmak istiyor
mavvmavv(65.5///)kilosu sabit.izne ayrıldı
tubaturem06(69.4/69.6/-0.2/%-0.29)yeni üye.31 aralık katıldı.ilk kilo 71.3.hedef kilo 60

7.TAKIM ORTALAMASI:%1.29

Arzum listeyi kontrol et sorun yoksa taşı bi zahmet.tuğba listeye girmese bile 0.03lük bi farkla kaçırdık 1.liği...:( :( :(

Back
X