- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.765
- 408
ole umut ediyorum iki haftam kaldi diye seviniyorum..Isterdim de ameliyat zor canim...
EvetAyni hizla gidiyoruz. Beraber mezun oluruz bu gidisle
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ole umut ediyorum iki haftam kaldi diye seviniyorum..Isterdim de ameliyat zor canim...
EvetAyni hizla gidiyoruz. Beraber mezun oluruz bu gidisle
![]()
dün gece aynur 11 de girmiş en son5.takım çok iyi...mav mav iyi bi sonuçla gelmezse tuğbam seni alamıycam listeye.tekrar bi hesap yapayım.mavmav nerede kaldı?handem isminden bak bakalım ne zaman gelmiş en son.ben inanmıyorum geleceyine
bu yüzdelerlede 1.olamazsak
inşallah gelir1.20-1.30 arasi yapiyor canim. Fatos gelmezse iyi bir sonucla 2. yiz.
inşallah gelir
Ne sorunun varMerhaba kızlar ,
Cidden psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum kendimi sabah tartıda da hiç kilo vermediğimi gördüm iyice çöktüm ztn, sorumsuzluğum için özür dilerim takımdan çıkartabilirsiniz isterseniz çünkü artık yüzüm yok. Birazdan yine toplantıya gireceğim, işten güçten gözümü açamıyorum, sizi de negatif etkiledim kusuruma bakmayın
Senin bebek için kilo vermen gerekmiyormuydu kuzum?neden pes ediyorsun?ki ben asla ısrar etmiycem.çünki bi üye adapte olamadıysa takıma olamamışdır.buradakı ikna edici yazılar bile işe yaramaz,yaranmış gibi görünür ama bi yerde yine patlak verir.üzüldüm ama yapacak bi şey de yok...Merhaba kızlar ,
Cidden psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum kendimi sabah tartıda da hiç kilo vermediğimi gördüm iyice çöktüm ztn, sorumsuzluğum için özür dilerim takımdan çıkartabilirsiniz isterseniz çünkü artık yüzüm yok. Birazdan yine toplantıya gireceğim, işten güçten gözümü açamıyorum, sizi de negatif etkiledim kusuruma bakmayın
Aynuram super bi yuzdeyle ikinciyiz sikma caniniArzum listeyi kontrol et sorun yoksa taşı bi zahmet.tuğba listeye girmese bile 0.03lük bi farkla kaçırdık 1.liği...![]()
![]()
![]()
Karisini sikayet edeni mi diyosunEzgi nasil konular okuyorsun oyle. Bir de yorum yapmissin![]()