• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aanladım canım çok saol burda motive olacagıma eminim :)
SEDA HOŞGELDİN
bende dün mezun oldum
diyet takımlarının son yıllarda çok yüksek başarı yapan tek takımına hoşgeldin
kızlar
nasıl reklam ama

Super handemmmm...yeni gelen arkadaşlara fark ettirmek gerek nereye geldiklerini...sedacımmmm biz bunca yılın rekorunu kırmış bi takımız,buraya gelmek senin için ekstra bi artı haaa...

Aramıza hoş geldin kuzum benim...inşallah o kilolarını verip fıstık gibi olacaksın?84kilo senin için çok fazla,mutlaka vermelisin,ve bizde tam destek yanındayız...diyet listen olduğu güzel.akşam raporunu verirken bizde eksikleeini yanlışlarını söğleriz.peki hiç daha önce cuma zayıflama yarışmalarında oldun mu?
Hoşbuldum canım tabi canım eger eksik olan bir şeyler varsa söylerseniz süper olur :KK22: daha önce ben degil ama bir arkadasım vardı bana söyledi bende gelmek istedim ama o yarıda bırakmıştı sonra naptı bir bilgim yok malesef :)
SEDA HOŞGELDİN
bende dün mezun oldum
kızlar
nasıl reklam ama[/QUOTE]
Hoşbuldum senide tebrik ederim canım :nazar:
İnşallah takımın yüz karası olmam sanırım en çok kilo vermesi gereken kişi benim :KK42:

Benim üst bacaklar acayip kalın ya...karnım da sarkıyor ama onu miydeme kadar bi kilot giyorum,iç çamaşırının üzerinden,sıkıyor vücudumu düm düz oluyor göbeğim ama bacaklara bi çare bulamadım daha...sanki kilomun 50si orada...

Benimde bacaklarim kilolu basenim vae ustum incee uzun seylrr giyiyorum :(

Hoşbuldum canım tabi canım eger eksik olan bir şeyler varsa söylerseniz süper olur :KK22: daha önce ben degil ama bir arkadasım vardı bana söyledi bende gelmek istedim ama o yarıda bırakmıştı sonra naptı bir bilgim yok malesef :)

SEDA HOŞGELDİN
bende dün mezun oldum
kızlar
nasıl reklam ama
Hoşbuldum senide tebrik ederim canım :nazar:
İnşallah takımın yüz karası olmam sanırım en çok kilo vermesi gereken kişi benim :KK42:
Sen katılmadıysan sorun yok güzelim...deneme süren başladı kuzum benim...

merhabalar adım seda 21 yaşındayım ögrenciyim ne ara bu kadar kilo aldım bilmiyorum ama kesin kararlıyım eski kilomun da altına düşücem bugün diyete başladım sizlerinde yardımıyla hep beraber bol bol kilo veririz inşallah :) başlangıç kilom 84 hedefim 60 kilo civarı :KK22:

Hosgeldinnn canim ☺☺

SEDA HOŞGELDİN
bende dün mezun oldum
kızlar
nasıl reklam ama[/QUOTE]

On numara reklam ;)

merhabalar adım seda 21 yaşındayım ögrenciyim ne ara bu kadar kilo aldım bilmiyorum ama kesin kararlıyım eski kilomun da altına düşücem bugün diyete başladım sizlerinde yardımıyla hep beraber bol bol kilo veririz inşallah :) başlangıç kilom 84 hedefim 60 kilo civarı :KK22:

hoşgeellddiiinnn sefa geldiiinn En Büyük KK:KK54::KK54::KK54::KK54:

Back
X