• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de menümü yazayım.dün tozuttuğum için bugün lapa yaptım.bu arada yeni arkadaşlar ben haziran ayında mezun oldum.şimdi yarışmıyorum sadece koruyorum.3alıp 2vererek...

Sabah peynir,ceviz,yeşil çay

Öğlen pirinç,yogurt pul bib.li

Ara az kuruyemiş çiy

Akşam pirinç,yogurt pul bib.li

Ara az kuru yemiş

3yeşil çay,3litre su,jillian

Yapamadığım tek spor ip atlamak,tıkanıp kalıyorum,en fazla 2-3 dakika yapabiliyorum...

Diyetisyen ip atlamanin en iyi spor olduğunu soyledi tatlim her yerin calisiyor ya bende 500kere atliyorum ama 1000.yapcam aama dura dura gun boyu atlicaksin dedi 500 1000 arasi atla dedi kuzum

396. Etap birincisi tattoos_, tebrikler! :KK9: :nazar:

samp793a354794791fd3.jpg

Başarının devamını ve mezun olduğuna göre, bir daha kilo almamanı dilerim..

Hülya sen bilirsin mutlaka.cardio ne demek.ben de level 1deki ilk cardioda geberiyorum resmen...
Kardio hareketlerle kalp atış hızını artırarak kalori yakımını sağlamak..level 2 ye ne zaman geçeceksin ,10 günü geçti başlayalı..

Diyetisyen ip atlamanin en iyi spor olduğunu soyledi tatlim her yerin calisiyor ya bende 500kere atliyorum ama 1000.yapcam aama dura dura gun boyu atlicaksin dedi 500 1000 arasi atla dedi kuzum
Dura dura yapılacaksa yapabilirim...çocukkende atlayamazdım yaaa,tombiklikten..

Yarın ölçülerimizi alıyoruz.pazartesiden level 2ye başlıyoruz inşallah.sen ce zormu level 1den?
Ben level 1 yapmadım ,2 den başladım...level 1 i 2 yıl önce yapmıştım hatırlamıyorum hareketlerini...ama 2 ,level 3 ten daha zor...

Back
X