• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok güzel vermissin canım spor da yaptın mi. Ben daha oturtamadim sporu.malum çalışıyorum kızım 7 aylık ve esinle ikimiz bakıyoruz çocuğa bakıcı tutmadın.bundan çok vaktim kalmıyor.ama olunca yürüyüş bandın var yürüyorum.bundan sonra her gün yapmak için elimden geleni yapcam ;)
Canım hergün en az 30dakika yürüyüş yap mutlaka...fazlası daha iyi. ..

Günaydın bayanlar ...
Aç karna tartıldım yine çok mutluuuyyuuummm :)))
Kahvaltı yaptm şimdi su içiyorum 1 litre bitti bile .. alıştım su içmeye artk ya yuppiiiii :KK49::KK49::KK49:

Her sabah tartılmak kötü bişey değil mi bayanlar engel olamıyorum kendimeee ..
Siz kaç günde bir tartılıyosunuzz ??

Oooo Aynura nin en sevdigi sey;) Cok guzel bir sonuc bekliyorum senden o zaman, bilesin;)

Ben de her sabah tartiliyorum. Kilon degismediginde demoralize olmuyorsan hic kotu birsey degil;)

Günaydın bayanlar ...
Aç karna tartıldım yine çok mutluuuyyuuummm :)))
Kahvaltı yaptm şimdi su içiyorum 1 litre bitti bile .. alıştım su içmeye artk ya yuppiiiii :KK49::KK49::KK49:

Her sabah tartılmak kötü bişey değil mi bayanlar engel

olamıyorum kendimeee ..
Siz kaç günde bir tartılıyosunuzz ??
Her gun tartilirim senelerdir bir zararini gormedim , tam tersi onceki gun yediklerimin etkisini gösterir fikir verir ...

Bende karatayin kitaplarini aldim onds ekmek yok ya genelde ekmeğe karsi karatay bende ekmeksiz yapamıyorum tabi tahil ekmegi.gunde 3 dilime indrdim bakalim tamamen ekemgi yok etsem kitabada bakarim karatay iyidir cokta guzel.kilo vermissin ben 2 hafta oldu geleli ☺ senden biraz kidemliyim cok iyi bi gruup
burda cok mutluyum:KK49: sende aramiza hosgeldin INSALLAH bizde mezun olup karnemizi alicaz ;) ikmznde nerdeyse hedefleri ayni belki ayni zmnda mezun oluruz:nazar: buarada ben buket demismiydim :KK55:

Ekmeksiz yapamiyorsan sadece sabahlari ye 2 dl .;)

Back
X