- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 31
K
C kilo verdim toplamda
ben buraya yılbaşında geldim canm .. 71,3 ile başladım ..
tabi ilk başlarda atılan kilo sadece şişkinlikmiş ..yeni öğrendm ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
K
C kilo verdim toplamda
Canım hergün en az 30dakika yürüyüş yap mutlaka...fazlası daha iyi. ..Çok güzel vermissin canım spor da yaptın mi. Ben daha oturtamadim sporu.malum çalışıyorum kızım 7 aylık ve esinle ikimiz bakıyoruz çocuğa bakıcı tutmadın.bundan çok vaktim kalmıyor.ama olunca yürüyüş bandın var yürüyorum.bundan sonra her gün yapmak için elimden geleni yapcam![]()
Aynen yapmam gerek yoksa zayıflayıp gevşek kalicam.platese de başlıyorum inşallah karışım yaparim artik :)Canım hergün en az 30dakika yürüyüş yap mutlaka...fazlası daha iyi. ..
Akupunktura gidiyorum doktor protein ağırlıklı bir liste verdi. Onu uyguluyorum hepHangi diyeti uyguladin peki
Günaydın bayanlar ...
Aç karna tartıldım yine çok mutluuuyyuuummm :)))
Kahvaltı yaptm şimdi su içiyorum 1 litre bitti bile .. alıştım su içmeye artk ya yuppiiiii
Her sabah tartılmak kötü bişey değil mi bayanlar engel olamıyorum kendimeee ..
Siz kaç günde bir tartılıyosunuzz ??
Iyi eglenceler canimKızlara kızımı uyutuyorum.uyandıktan sonra gezmeye gidicez babayla,havada güzel...
Kizlarrr bende bi banyomu yapiymm yuzumun şişi de indi baya bi cikiym geziyim 7derece hava gayet guzelll:)))
Her gun tartilirim senelerdir bir zararini gormedim , tam tersi onceki gun yediklerimin etkisini gösterir fikir verir ...Günaydın bayanlar ...
Aç karna tartıldım yine çok mutluuuyyuuummm :)))
Kahvaltı yaptm şimdi su içiyorum 1 litre bitti bile .. alıştım su içmeye artk ya yuppiiiii
Her sabah tartılmak kötü bişey değil mi bayanlar engel
olamıyorum kendimeee ..
Siz kaç günde bir tartılıyosunuzz ??
Bende karatayin kitaplarini aldim onds ekmek yok ya genelde ekmeğe karsi karatay bende ekmeksiz yapamıyorum tabi tahil ekmegi.gunde 3 dilime indrdim bakalim tamamen ekemgi yok etsem kitabada bakarim karatay iyidir cokta guzel.kilo vermissin ben 2 hafta oldu geleli ☺ senden biraz kidemliyim cok iyi bi gruup
burda cok mutluyumsende aramiza hosgeldin INSALLAH bizde mezun olup karnemizi alicaz
ikmznde nerdeyse hedefleri ayni belki ayni zmnda mezun oluruz
buarada ben buket demismiydim
![]()
Sen de cik canim. Calisiyorum demistin. Hafta ici zaten firsat bulamiyorsundur. Pazarlari ayir kendineHer geziyo ne guzel![]()
Oooo Aynura nin en sevdigi seyCok guzel bir sonuc bekliyorum senden o zaman, bilesin
Ben de her sabah tartiliyorum. Kilon degismediginde demoralize olmuyorsan hic kotu birsey degil![]()
Ardahan da yaşıyoruz her yer buz.hic AVM yada mağaza yok.sinema tiyatro hic birşey yok.yani dışarı cikiyim desen gidicek hic bi yerin yok maalesef ;(Sen de cik canim. Calisiyorum demistin. Hafta ici zaten firsat bulamiyorsundur. Pazarlari ayir kendine![]()
Bu hafta ben çok vereceğim görürsünüzAy inşallah iyi bi sonuçla geleceğim :))