• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynura

Ne kadar incelmisler, sonuclara bakayim dedim ama goremedim jillian topiginde. Linki tekrar verir misin canim, ilk 10 gunun sonucuna bakayim;)

:) 1 kilo kaldı artı olrk 1 kilo dan daha az hatta ablam Honey_ball Honey_ball

Bugünkü menümm (çok düzensiz )
Sabah
Çay
Öglen
1 çay 1 poğaça
Aksam
Birazcık tavuk 1 kase çorba
Fıstığım böyle olmaz ki ama sağlıklı kilo vermek istiyorsan düzenli ve düzgün beslenmelisin.artık evdesin dikkatli beslen güzelim.iyi beslenirsen cumaya eksilir ve listeye geçersin...

Fıstığım böyle olmaz ki ama sağlıklı kilo vermek istiyorsan düzenli ve düzgün beslenmelisin.artık evdesin dikkatli beslen güzelim.iyi beslenirsen cumaya eksilir ve listeye geçersin...

Kaptanim ben kilo verirsem benimki takimin ortalamasini etkilicek mi bu cuma :KK25:

Haklsn ablam bi kaç gündür çalışıyorum o yüzden düzensiz oldu :(

Zamaninda Anasina dokmedigi nazi bana dokuyo arzum nasil olacak :)))
Oksuruyor bogazlari dolmus usttu sanirim . İlacta kullaniyor ama toparlanamadi bir turlu :(

Kizlar saliya misafirim var yarin biraz temizlik yaparim . Bu 2 gun cok gelemezsem Ondan bilinki ;)

Cok guzel sonuclar canim. Yeniden tebrik ederim boyle bir topige onayak oldugun icin. En cok da kararsiz incelmis;)

:) 1 kilo kaldı artı olrk 1 kilo dan daha az hatta ablam Honey_ball Honey_ball

Bugünkü menümm (çok düzensiz )
Sabah
Çay
Öglen
1 çay 1 poğaça
Aksam
Birazcık tavuk 1 kase çorba

Nerede calisiyorsun canim?
Evde degilsen spora ve duzgun beslenmeye de zaman ayiramiyorsundur.

Zamaninda Anasina dokmedigi nazi bana dokuyo arzum nasil olacak :)))
Oksuruyor bogazlari dolmus usttu sanirim . İlacta kullaniyor ama toparlanamadi bir turlu :KK43:

Kizlar saliya misafirim var yarin biraz temizlik yaparim . Bu 2 gun cok gelemezsem Ondan bilinki :KK66:

Yedir bol karabiberli tarhanayi abla. Gece sucuk gibi terler, sabaha turp gibi olur;)

Cok guzel sonuclar canim. Yeniden tebrik ederim boyle bir topige onayak oldugun icin. En cok da kararsiz incelmis;)

Nerede calisiyorsun canim?
Evde degilsen spora ve duzgun beslenmeye de zaman ayiramiyorsundur.

Yedir bol karabiberli tarhanayi abla. Gece sucuk gibi terler, sabaha turp gibi olur;)
Çokk teşekkürler arzucum.bir az döküldü kızlar ama olsun biz varız daha...

Back
X