- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Sağol kuşum.ben de seni seviyorum...ne yapıyon?sen de raporuni ver hadi...:) Aynur ablam ya yaptgnn yorumlar ne tatlı seviyorummm sniii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuşum.ben de seni seviyorum...ne yapıyon?sen de raporuni ver hadi...:) Aynur ablam ya yaptgnn yorumlar ne tatlı seviyorummm sniii![]()
Saggol hayatcim .. Aman bu adamlarin hastaliklari daha dogrusu hastalik nazlari cekilmiyor :))
Yakinda evlenince sende anlarsi :)))
Fıstığım böyle olmaz ki ama sağlıklı kilo vermek istiyorsan düzenli ve düzgün beslenmelisin.artık evdesin dikkatli beslen güzelim.iyi beslenirsen cumaya eksilir ve listeye geçersin...:) 1 kilo kaldı artı olrk 1 kilo dan daha az hatta ablamHoney_ball
Bugünkü menümm (çok düzensiz )
Sabah
Çay
Öglen
1 çay 1 poğaça
Aksam
Birazcık tavuk 1 kase çorba
Fıstığım böyle olmaz ki ama sağlıklı kilo vermek istiyorsan düzenli ve düzgün beslenmelisin.artık evdesin dikkatli beslen güzelim.iyi beslenirsen cumaya eksilir ve listeye geçersin...
Haklsn ablam bi kaç gündür çalışıyorum o yüzden düzensiz olduFıstığım böyle olmaz ki ama sağlıklı kilo vermek istiyorsan düzenli ve düzgün beslenmelisin.artık evdesin dikkatli beslen güzelim.iyi beslenirsen cumaya eksilir ve listeye geçersin...
Tabikiiii...bu hafta listeye gireceksin...3.cuman deyil mi hayatım?Kaptanim ben kilo verirsem benimki takimin ortalamasini etkilicek mi bu cuma![]()
Tabikiiii...bu hafta listeye gireceksin...3.cuman deyil mi hayatım?
Evet hayatım yüksek olmak zorunda...size güveniyorum prenses...Evet 3.cuma kaptanim cok mutlu oldummm takima giricek olmamaa
bu hafta oranim daha super olsun takimim icin azinlendim kuzum![]()
Evet hayatım yüksek olmak zorunda...size güveniyorum prenses...
:) 1 kilo kaldı artı olrk 1 kilo dan daha az hatta ablamHoney_ball
Bugünkü menümm (çok düzensiz )
Sabah
Çay
Öglen
1 çay 1 poğaça
Aksam
Birazcık tavuk 1 kase çorba
Zamaninda Anasina dokmedigi nazi bana dokuyo arzum nasil olacak :)))
Oksuruyor bogazlari dolmus usttu sanirim . İlacta kullaniyor ama toparlanamadi bir turlu
Kizlar saliya misafirim var yarin biraz temizlik yaparim . Bu 2 gun cok gelemezsem Ondan bilinki![]()
Çokk teşekkürler arzucum.bir az döküldü kızlar ama olsun biz varız daha...Cok guzel sonuclar canim. Yeniden tebrik ederim boyle bir topige onayak oldugun icin. En cok da kararsiz incelmis
Nerede calisiyorsun canim?
Evde degilsen spora ve duzgun beslenmeye de zaman ayiramiyorsundur.
Yedir bol karabiberli tarhanayi abla. Gece sucuk gibi terler, sabaha turp gibi olur![]()
Çokk teşekkürler arzucum.bir az döküldü kızlar ama olsun biz varız daha...