Evet biz geldik arada kaynak yapıyoruz muhabbetiniz daim olsun maşallah:)Arkadaşlar 13.takımdan turtle ve gupse mi geldi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biz geldik arada kaynak yapıyoruz muhabbetiniz daim olsun maşallah:)Arkadaşlar 13.takımdan turtle ve gupse mi geldi ?
Ama çok az dahil oluyorsun sohbetlere.ısınamadınız mı daha?Evet biz geldik arada kaynak yapıyoruz muhabbetiniz daim olsun maşallah:)
Evet biz geldik arada kaynak yapıyoruz muhabbetiniz daim olsun maşallah:)
Gupse ben dün giremedim.. geçmişi de okuyamadım..kendini tanıttıysan kaçırdım yani..zahmet olmayacaksa azcıııık kendinden bahseder misin?Evet biz geldik arada kaynak yapıyoruz muhabbetiniz daim olsun maşallah:)
Gülru hoşgeldin..hiç diyet ve spor yapmadıysan;güzel bir programla çok kolay gider kiloların..
Ben Kitabı'nı okuyorum güzel kısımlar denk geldikçe yazarım .. Ya da istersen sen bul bi şekilde al Kitabı'nı .. Kitabı okuyunca çok daha iyi oluyorEvet bu gün ekmeksiz geçen ilk günüm.11 le 5 arası acıktımmı?yooo hiç...peki şimdi 4parça fırında balık ve 1tabak lahana+yoğurt salatayla doydummu?eveeeet...doydum çok tokum ve garip bi şekilde hafifim...patlıycak gibi tokum fakat patlamıyorum.arada da çeyrek nar yemişdim...ben bu karatay konusunda çok bilgisizim yaaa...
Mert'in başına gelenler beni de çok üzdü . Yeğenimde kuzenlerimden yaşıttı .. Gecen gazetede gördüm Hamd olsun ki müebbet yemiş o hayvan herif ,, içim rahatladıaynen ya...okuyunca elimizden ne geliyor üzülmekten başka..ben hiç bakmıyorum...zaten düzenli gazete okuyup,haberleri izleyince bunlara benzer şeylere şahit oluyoruz..ben geçen yaz Mert ve Halil İbrahim adlı çocukların başına gelenler yüzünden antidepresan kullandım..oğlumla yaşıtlardı..insan çocuğuyla yaşıt olanların başına gelenlerden daha çok etkileniyor..hele Mert beni mahvetti,doktora gittim ,psikolojim altüst oldu..
tuba 1 çorbayla 180 kalori alacağına sınırsız salata yiyip doysan daha iyi değilmiBu arada_AYNURA_ kaptanm karatay yapıyosun ya hani bi önerim var ..
neyse acıdım kız sana N no name sana da bi öneri olsun bu :
karatycılara uygun :)
kırmızı mercimek çorbası 180 kaloriymiş sadece ...
ben de akşam yeemeği olarak artk mercimek çorbası içecegim .. tabi biliosunuz karatayda ayçicek yağı yasaklı .. o yüzden zeytinyağı ve çok az tuzla yapın .. bugün yaptım da çok güzel olmuş ..
yanına da bol booolll salata ve boll bool ayrann ikisi de serbest nasıl olsa ohh miss misss .. akşam yemeğimi heyecanla bekliyoruumm
çok az kaloriyle gayet doyurucu bence :) size de önereyim dedimm
Inşallah öyle olur yaaa :)Zeyney,Tubiş bu tatlı atışmalarınızdan tartıda güzel eksiler çıkar diye düşünüyorum :)
Öyle de tam doymuyorum ya. Çünkü 5 ten sonra Bişey yemiyorum kapatıyorum dükkanı :)tuba 1 çorbayla 180 kalori alacağına sınırsız salata yiyip doysan daha iyi değilmi
tuba 1 çorbayla 180 kalori alacağına sınırsız salata yiyip doysan daha iyi değilmi
Cok kararsiz kaldimAblana masallah Hulya abla. Moral en guzel ilac zaten
Kaptan EzgiFena gelmiyor kulaga
Zaman ayirabilirsin, zaten senin tum gunun kk da geciyor
Dusun bence de
Zeynep gelmis, kac tuba![]()
Cok kararsiz kaldim![]()
HahahaAynuradan birkac beddua ogrenir aeben ablanin da oklavasini odunc alirsan dort dortluk kaptan olursun![]()
Ben miyim mazlum :)))Getirin bana mazlumumu ,mazlum nerdesinnnnnn![]()
![]()
arzum bi ton iş vardı fatura fiş vs sabah 9 dan beri kilitledi beni başınaYaninda salata ayran vs serbest urunlerden de istedigim kadar yiyecegim demisti canim.
Sen nasilsin? Yazmiyorsun fazla.