• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

abla şimdi hatrladm da sanırım çorbanın ana maddesinde sıkıntı var
lahananın şeker oranıyla ilgili biişey yazıyodu kitapta du bakıp geliyom hemen
Hadi bak da bilgilendir.ya balık beni fena yaptı...acayip tokum ya...acaba gece acıkacakmıyım?hani ekmek yemedim ya ondan

Bugünkü menüm
Sabah
Klasik kahvaltı

Öğlen bişey yemedim hasta ziyaretine git gel derken bu saat oldu

Akşam
Az makarna
Brokoli salatası
Marul salatası

Sonrasında mısır yiyebilirim yağsız patlamış mısırın etkisini bilen var mı kalorisi yüksekse yemicem

Hadi bak da bilgilendir.ya balık beni fena yaptı...acayip tokum ya...acaba gece acıkacakmıyım?hani ekmek yemedim ya ondan

acıkmazsın .. acıkınca çok az yagla tuzsuz mısır patlatabilirsin yanında şööyle güzel bi şekersiz çay :)
bu gece ben de yiyecem de aklıma geldi :)))

baktm ben kaptan diyo ki ..
lahana çiğ yenildiğinde 0 şeker içerir .son derece saglklıdır diyo .. ama pişince glisemik indeksi yani şekeri 40 a yükseliyormuş ... (100 üzerinden)

havuç ve soğan da bu şekildeymiş ...
tüketin ama abartmayın diyor

acıkmazsın .. acıkınca çok az yagla tuzsuz mısır patlatabilirsin yanında şööyle güzel bi şekersiz çay :)
bu gece ben de yiyecem de aklıma geldi :)))

baktm ben kaptan diyo ki ..
lahana çiğ yenildiğinde 0 şeker içerir .son derece saglklıdır diyo .. ama pişince glisemik indeksi yani şekeri 40 a yükseliyormuş ... (100 üzerinden)

havuç ve soğan da bu şekildeymiş ...
tüketin ama abartmayın diyor
Bak ilk defadır mısırı tavsiye eden birini gördüm. Tamam o zaman.kafam karıştı yaaaa...

Back
X