- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 31
hmmm ..Tabiki var olmaz olur mu
Bel oyuğunu bile cikartiyor
hemen başlıyorum o zaman .. ilk kaçla başlayayım sence?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm ..Tabiki var olmaz olur mu
Bel oyuğunu bile cikartiyor
ONce youtubeden bi isinma videosu ac kaslarini calistir..hmmm ..
hemen başlıyorum o zaman .. ilk kaçla başlayayım sence?
tamam tesekkrler cnm .. deneyip görecem bel agrılarım var çoğu zman ..ONce youtubeden bi isinma videosu ac kaslarini calistir..
Ben bu programi uyguluyorum
Screenlemistim i yuzden oyle cikti :)
Fazla olan sayilari gun icine yayabilirsin
Aman dikkatli ol kuzum bele etki eden bi sportamam tesekkrler cnm .. deneyip görecem bel agrılarım var çoğu zman ..
eger squatta tutmazsa devam ederim yapmaya inşş
Şuan bisikletin tepesindeyim 15 dk oldu :) tamam 1,5 saate çıkarıyorum o zamanAllahım Allahııım onlarda ne öğle?pasta puaçaaaa....bağıran smileeeeeee....1saat bilsikletini mutlaka yap hatta mümkünse 1.5 saat yap...al sana bedduannın en okkalısııı...
Perim ooooyyy işşşşallah o yediklerinin vicdan azabıyla uyuyamazsın geceeeee...
tmm canımAman dikkatli ol kuzum bele etki eden bi spor
Evet sakın bi şey yeme...güzel güzel bisikletini çevir.bak yarın artı çıkacakmısın.. inşallah çıkmazsın.biliyorsunuz kuzularım bu hafta umudum sen hayat ve tuğbaya...Şuan bisikletin tepesindeyim 15 dk oldu :) tamam 1,5 saate çıkarıyorum o zaman![]()
Zaten açlık çekiyorum şuan akşamda yemedim telafiyi ancak böyle yapabilicem galiba :)))
İyi sporlar tuğban.benim kuzu da uyudu.jillianımı yapayım...görüşmek üzere bayanlar ii akşaamlaarrr
Ben en son dün sabahtı galiba tartıldığımda 74 oldum bileEvet sakın bi şey yeme...güzel güzel bisikletini çevir.bak yarın artı çıkacakmısın.. inşallah çıkmazsın.biliyorsunuz kuzularım bu hafta umudum sen hayat ve tuğbaya...
Karninin acimasi cok iyi :) uzerine daha cok git acidigi zaman.. Calistirdigin anlamina geliyor buMenüm
Sabah
Bir yumurta
Ara
Bir elma
Bir mandalina
Öğlen
Bir yumurta
Aksam
Yarim kase çorba domates
İki lokma gözleme
Bir litre su bir litre ilik limonlu su bir bardak form cay
Mekik çektim karnim etleri aciyo iyimi kotumu
İp atliyacagim leslie yapmaya düşünüyorum.
Karataycilara sorum 8 sen sonra su bile icilmiyormu merak ettimde
Hayirli aksamlar
Ezgi yaparken de aciyor da gün içinde de aciyor iyi dur inş..Karninin acimasi cok iyi :) uzerine daha cok git acidigi zaman.. Calistirdigin anlamina geliyor bu
İYi bisey bu gun icinde de acimasi hamlastigin anlamina geliyor ama bikac gune gecer sen birakma yeter ki mekigi bir ayda bile super sonuc alirsinEzgi yaparken de aciyor da gün içinde de aciyor iyi dur inş..
Tam bir ay iki ay devam...İYi bisey bu gun icinde de acimasi hamlastigin anlamina geliyor ama bikac gune gecer sen birakma yeter ki mekigi bir ayda bile super sonuc alirsin![]()
Devam devammTam bir ay iki ay devam...
Çok caba sarfettiginizi eğer yerseniz emeginizin boşa gideceğini söyleyinKizlar iyi aksamlar arkadastayim gec oldu menum
sabah
1 dlm peynir
Domates
salatalik
filtre kahve
ara
5 badem 2 kayisi 1 turk kahvesi
bitki cayi
Ogle
yumurtali ispanak firinda yaptim 4 dilim
Ara
tarcinli elma
Beyaz cay
soda
Aksam
3 dilim ispanak(okadar cok yapmisim ki)
biraz tursu
Ara
8 kavrulmamis fistik
1 avuc beyaz leblebi
1 turk kahvesi
Sporu eve gidince yapacagim 2 lt su simdilik
Bu arada arkadas pasta borek yapmis sabahtan beri yok diyorum cay faslina gecmedik henuz nasil bi yol izlim yacok iyi gidiyorum kac gundur yersem berbat edecem kesinlikle istemiyorum ama kadini nasil kirmadan reddecegim??
Arzum dun ev isi yapamadim sabah cikinca . İkram edeceklerimde hep taze yapilacak seylerdi . Saggolsun kizim evi halletti bende ikramlari ...Aeben ablanin misafiri yatili miydi? Neden yarin hic gelemeyebilirim dedi?
Esin nasil oldu ablamİyi aksamlar guzeller ...
Ne cok konusmussunuz yap hepsini okumasam
Olmazmi...
Arzum dun ev isi yapamadim sabah cikinca . İkram edeceklerimde hep taze yapilacak seylerdi . Saggolsun kizim evi halletti bende ikramlari ...
Arkadaslar da cok olmadi gideli .. Birde esim kiyafet degismeye eve geldi derken baya hereketli bir gundu :)