• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlarr benden bugünlük bu kadar mesai bitmek üzere yarın görüşürüzz.
çıkmadan size bikaç dip not vermek istiyorum. iş yerindeki yemekleri beğenmediğim için öğlen az yerdim ama sonrasında da hazır kekler gofretler çikolatalar allah ne verdiyse yerdim. bugünde yine az tükettim ama bilinçli az tükettim beğenmediğimden değil. ama sonrasında sürekli su içtim ve daha yeni yeni acıkmaya başladım. bilmiyorum su içtiğim için mi sürekli açlık hissetmedim. ya da ben mi kendimi kandırıyorum :) zamanla kendimi çözücem bu konuda :) birde ara öğünlerde leblebi yemeği tavsiye etmiş bi kaç site deneyen var mı. siz uygun buluyor musunuz leblebiyi.
bana gore ole absurt bı kılon yok resımde cok ıyı duruyorsun kendını yormadan kılo vrebılırsın ekmek hamus ısını tatlıyı kes yemeklerden kısma mesala aksam kofte yıyecektın doyana kadar ayranla bılıkte ye az yeme o zmanda dıger seyere ıhtıyacın kalmıyacak..ama beyaz leblebı kalorısı dusuk atıstırmalık..

bana gore ole absurt bı kılon yok resımde cok ıyı duruyorsun kendını yormadan kılo vrebılırsın ekmek hamus ısını tatlıyı kes yemeklerden kısma mesala aksam kofte yıyecektın doyana kadar ayranla bılıkte ye az yeme o zmanda dıger seyere ıhtıyacın kalmıyacak..ama beyaz leblebı kalorısı dusuk atıstırmalık..

esmacımm o benim geçen seneki resmim :) orda bi 4 kilo zayıfım belki daha fazla. çok teşekkür ederimm tavsiyelerin için. benim göbek kısmı var işte. onu atmak istiyorum. birde bacaklarım kalın.

esmacımm o benim geçen seneki resmim :) orda bi 4 kilo zayıfım belki daha fazla. çok teşekkür ederimm tavsiyelerin için. benim göbek kısmı var işte. onu atmak istiyorum. birde bacaklarım kalın.
göbek ıcın yogurt dıyorlar ben faydasını gordum bıraz pulbıberlı yogurt ye yatmadan yıyebılırsın

Pasana gecmis olsun Hulya abla. Tahlil
Sonuclari guzel cikar insallah.

Funda gecmis olsun canim.

Peri 300 gr da verirsin 600 de canim. Itimadim tam sana:KK66: Ekmek de olmazsa olmaz degil. Biz toplum olarak onsuz doymayiz diye dusunuyoruz. 3 gun yemezsen alisiyorsun. Kaliteli karbohidrat tuketmek lazim, bakliyat gibi. Bak sizinkiler de tasarruf etmisler az ekmek tuketince:KK66:
Arzum kan sonuçları iyi çıktı..idrarı veremedik...geçmezse gastroya gideceğiz...inşallah geçer endoskopi yaptırmak istemiyorum.,

Arkadaşlar ben dun bisey öğrendim ayda 5 kilo gidiyormuş .denicem bende ama size soylememmm :KK76: :KK45: :KK54: :D :KK28: :KK3: :confused: :KK8:
Şuan yaptığım diyetleayda 5,5 verdim bile :D

Pasana gecmis olsun Hulya abla. Tahlil
Sonuclari guzel cikar insallah.

Funda gecmis olsun canim.

Peri 300 gr da verirsin 600 de canim. Itimadim tam sana:KK66: Ekmek de olmazsa olmaz degil. Biz toplum olarak onsuz doymayiz diye dusunuyoruz. 3 gun yemezsen alisiyorsun. Kaliteli karbohidrat tuketmek lazim, bakliyat gibi. Bak sizinkiler de tasarruf etmisler az ekmek tuketince:KK66:
İnşallah :) bende güveniyorum kendime. Dün itibariyle tam 2 ay oldu diyete başlayalı ve 11 kilo verdim ama sanki hiç birşey yapmamışım gibi hissediyorum galiba hedefime biraz yaklaşsam ancak o zaman hisseder :) yada 38 beden olunca :)

İnşallah :) bende güveniyorum kendime. Dün itibariyle tam 2 ay oldu diyete başlayalı ve 11 kilo verdim ama sanki hiç birşey yapmamışım gibi hissediyorum galiba hedefime biraz yaklaşsam ancak o zaman hisseder :) yada 38 beden olunca :)
Benim dediğim şey diyet değil ama canım artırdan beş kilo yani :KK66:

11kilo çok çok iyi perim...tabi insan hedefine yaklaşdıkca rahat ediyor...

Ben yapıp dolaba koyuyorum bazen kurtarıcım oluyor,benim çorbam çok lezzetli olur..,tavuk bulyon ve kırmızı ( kâpya) biber koyuyorum...bol soğan,domates ve sarımsak koyarım 2-3 diş...

Benim corbamin tadi cok kotu oluyor nieki :(

Back
X