• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İste bu yeni halim
Regl oldum bayagi bakimsizim o yuzden kafayi cikardim aradan

Eklentiler

• IMG_20150122_125705.webp
    IMG_20150122_125705.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 79
Yok artıda değilim yine eksideyim. Ama bir önceki günki eksi değil sadece o yüzden :) Ama eminim ki yarına yine değişecek dünki kiloyu görürüm :)
Peri 1 bardak su bile etkiler..bugün 5—6 dan sonra bişey yemezsen dün gördüğün rakamın altına düşersin...

Gulru sana ilk etapda porsiyon azaltmayi degilde serbest yeneceklerden doyana kadar yemeni oneririm . Yani oylen secmis olduklari tam porsiyon ye ,cizlari yeme :KK66:
Elbet gidecek insallah sabir biraz :KK66:
Aebenim tatile gidersek senin memlekete gideceğiz bacım...kayınvalidemin yanına...1 hafta kalırız ,oğlan özledi babaannesini..

Eskisinden farkli bisey yemiyorum aslinda dun gece arkadaslarimlaydim 11de bi cis yaptim ama bugun guzel sporlar menuler yapicam onu telafi ederim diye dusunuyorum :)
Kilomda da henuz bi arti olusmadi:KK49:
Ezgi kardeşin spor tarz yarışmasına katılsın,baaaaayııııldııım :) ne güzel maşallah...

O düzlük kâldırılıyor Handem yuvarlak yapabilirsin...sadece kalça çâlış,2-3 ayda yuvarlaklaşır..
ya abla basen varya o gitmiyor
napsam duvarlaramı vursam bide çok çok yumuşadım yani sarktım diyelim nasıl toparlanır
sabah işe gelmeden yürüyüş yapsam bir işe yararmı

napsam duvarlaramı vursam bide çok çok yumuşadım yani sarktım diyelim nasıl toparlanır
Yarâmaz mı hiç...yüksek tempodâ kollarını da çok hareket ettirerek yürü...Ebru Şallı'nın kalça hareketlerine bakıp yap...hergün 20 dakika kalçâ çalışırsan tamamdır"..

Back
X