Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peri 1 bardak su bile etkiler..bugün 5—6 dan sonra bişey yemezsen dün gördüğün rakamın altına düşersin...Yok artıda değilim yine eksideyim. Ama bir önceki günki eksi değil sadece o yüzden :) Ama eminim ki yarına yine değişecek dünki kiloyu görürüm :)
Hande 36 bedensin mâşallaaaaaaah....kâlçalar sporla azcık toplansa mankenśin :)İste bu yeni halim
Regl oldum bayagi bakimsizim o yuzden kafayi cikardim aradan
yok abla ya o basen gitmiyoHande 36 bedensin mâşallaaaaaaah....kâlçalar sporla azcık toplansa mankenśin :)
Internet'ten tarifine bakıp bi dene..şimdi soğuk ama ben sıcakta yapıyorum bazen...hele Ramazan'da iftarda çok iyi gìder..Ay ne bilem ben soğuk çorba içememmm![]()
O düzlük kâldırılıyor Handem yuvarlak yapabilirsin...sadece kalça çâlış,2-3 ayda yuvarlaklaşır..yok abla ya o basen gitmiyo
kalca yok bende hiç düzüm
Aebenim tatile gidersek senin memlekete gideceğiz bacım...kayınvalidemin yanına...1 hafta kalırız ,oğlan özledi babaannesini..Gulru sana ilk etapda porsiyon azaltmayi degilde serbest yeneceklerden doyana kadar yemeni oneririm . Yani oylen secmis olduklari tam porsiyon ye ,cizlari yeme
Elbet gidecek insallah sabir biraz![]()
Ezgi kardeşin spor tarz yarışmasına katılsın,baaaaayııııldııım :) ne güzel maşallah...Eskisinden farkli bisey yemiyorum aslinda dun gece arkadaslarimlaydim 11de bi cis yaptim ama bugun guzel sporlar menuler yapicam onu telafi ederim diye dusunuyorum :)
Kilomda da henuz bi arti olusmadi![]()
Kardesime yenilemem hahahEzgi kardeşin spor tarz yarışmasına katılsın,baaaaayııııldııım :) ne güzel maşallah...
İste bu yeni halim
Regl oldum bayagi bakimsizim o yuzden kafayi cikardim aradan
ya abla basen varya o gitmiyorO düzlük kâldırılıyor Handem yuvarlak yapabilirsin...sadece kalça çâlış,2-3 ayda yuvarlaklaşır..
Saol tesekkur ederim iltifatn icin ayricaEzgi kardeşin spor tarz yarışmasına katılsın,baaaaayııııldııım :) ne güzel maşallah...
gitmiyo lanet olasıcayaa işte benim basenlerde böyle duruyor sinir oluyorum ne yapsam gitmiyor meret
Foto mu koydun kiz hani nerdeeya abla basen varya o gitmiyor
napsam duvarlaramı vursam bide çok çok yumuşadım yani sarktım diyelim nasıl toparlanır
sabah işe gelmeden yürüyüş yapsam bir işe yararmı
ne guzel hic gobek yokyok abla ya o basen gitmiyo
kalca yok bende hiç düzüm
ya abla basen varya o gitmiyor
napsam duvarlaramı vursam bide çok çok yumuşadım yani sarktım diyelim nasıl toparlanır
Yarâmaz mı hiç...yüksek tempodâ kollarını da çok hareket ettirerek yürü...Ebru Şallı'nın kalça hareketlerine bakıp yap...hergün 20 dakika kalçâ çalışırsan tamamdır"..ya abla basen varya o gitmiyor
Illa Hülya ablamâ yenilcem diyosun yaniKardesime yenilemem hahah![]()
Yenilirim tabi seve seveeIlla Hülya ablamâ yenilcem diyosun yani![]()
Amanda aman...beni tahmin edebilir misiniz en çok bunu merak ediyorum...Yenilirim tabi seve sevee![]()