• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Meraba kizlar is buldum :KK66:
8den 3 e kadar bi malimusaavirin yaninda gidicem hem isi ogrenicem hemde caliscam :KK66: dufume 6 ay var biraz is konusunda tecrübem olcak yogun oldugunda gidicem bakalım yalnız orda internet yok kizlar bende eve gelince girerim zaten 3 de evdeyim :KK66: orda arkadasimda var bazen ordanda sabah girerim gitmedgm zmnlarda olucak ozmn sabah zaten hemen burdayim :KK66:

7.takkm bana ugur getrdi is buldum sizinle mutlulugumu paylasmak istedim canlar :KK66:
hayırlı olsun canım başarılar

Meraba kizlar is buldum ;)
8den 3 e kadar bi malimusaavirin yaninda gidicem hem isi ogrenicem hemde caliscam ;) dufume 6 ay var biraz is konusunda tecrübem olcak yogun oldugunda gidicem bakalım yalnız orda internet yok kizlar bende eve gelince girerim zaten 3 de evdeyim ;) orda arkadasimda var bazen ordanda sabah girerim gitmedgm zmnlarda olucak ozmn sabah zaten hemen burdayim ;)

7.takkm bana ugur getrdi is buldum sizinle mutlulugumu paylasmak istedim canlar ;)
Ne mutlu sana...

Peri benim wc oncesi sonrasi 1.5 kg farkediyor;)

Aeben kim geliyor misafirlige?;)

Hande nasil gidiyor canim?

Aynura al kendine yeni bir laptop. Eskisinin duzelecegi yok. Odanda istedigini izle canim;)
Annem kiz kardesim yegenlerim :)) yegenlerin benim kucuklerle ayni yaştalar arzum her firsatta biz memlekete onlarin yanina boyle tatildede onlar bizim yanimiza gelir tam curcuma yani :))) ilerde bu gunleri cok ararlar o yuzden bol bol vakit gecirsinler kuzenleriyle istiyorum ..

Bugün yediklerimi yaziyim şimdiden :)
sabah 1 adet beyaz peynirli tost açık çay
öğlen salata ton balıklı 1 adet portakal
ara 1 yeşil çay ve 1 elma
ara 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
akşam karnıbahar yemegi 1 kase yayla çorbası

30 dakika yürüyüş yaptım bugün 2 litre suyum da tamam :)

Raporum
Sabah
Salata, peynirli ve yulaf kepekli omlet ve sut.

Ogle
Et kofte, ayran ve babagannus (koz patlican, sogan, biber, domates ve maydanozdan yapilan salata).

Aksam
Cacik (marul, dereotu ve haslanmis tavuk).

Gun icinde 1 portakal ve 3 ceviz yedim. 40 dk kosu bandinda yurudum, leslie 5 mil yaptim. 3.5 litre su ictim. 1 litre daha icerim.

Raporum
Sabah
Salata, peynirli ve yulaf kepekli omlet ve sut.

Ogle
Et kofte, ayran ve babagannus (koz patlican, sogan, biber, domates ve maydanozdan yapilan salata).

Aksam
Cacik (marul, dereotu ve haslanmis tavuk).

Gun icinde 1 portakal ve 3 ceviz yedim. 40 dk kosu bandinda yurudum, leslie 5 mil yaptim. 3.5 litre su ictim. 1 litre daha icerim.
Menün güzel canim
Şu cacığı ben de denicem bigün :)

Annem kiz kardesim yegenlerim :)) yegenlerin benim kucuklerle ayni yaştalar arzum her firsatta biz memlekete onlarin yanina boyle tatildede onlar bizim yanimiza gelir tam curcuma yani :))) ilerde bu gunleri cok ararlar o yuzden bol bol vakit gecirsinler kuzenleriyle istiyorum ..
AyYy ablam hem de öğle bi ararlar kii...

Bugünkü menüm
Sabah klasik kahvaltı

Öğlen
Ayran çorbası( nohut ve bugday)

Akşam
Pırasa
Yoğurt

1 saat yürüyüş
Jillian

1.5 lt su

Illa Hülya ablamâ yenilcem diyosun yani :KK71:
Merakla bekliyorum ..

Hulyam yazayim diyorum hep kaliyor , gecenlerde resim koymustun avatatina , canim
İlk resmin takima geldigi halinmiydi ?
Gercekten gobegin sorunmus eskiden , kilon ust kisminda sanirim . Ama cok yol kat etmissin arkadasim tebrikederim ;)

Back
X