- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buket gozun aydin canim
Tuba yarina guzel sonuclarini bekliyoruz![]()
hayırlı olsun canım başarılarMeraba kizlar is buldum
8den 3 e kadar bi malimusaavirin yaninda gidicem hem isi ogrenicem hemde caliscamdufume 6 ay var biraz is konusunda tecrübem olcak yogun oldugunda gidicem bakalım yalnız orda internet yok kizlar bende eve gelince girerim zaten 3 de evdeyim
orda arkadasimda var bazen ordanda sabah girerim gitmedgm zmnlarda olucak ozmn sabah zaten hemen burdayim
7.takkm bana ugur getrdi is buldum sizinle mutlulugumu paylasmak istedim canlar![]()
yarini merak ediyorum bakalim nasil olacak
bu hafta iddiali degilim ama kotude degilim hayirlisi hep annemgil bozuyor isi
Ne mutlu sana...Meraba kizlar is buldum
8den 3 e kadar bi malimusaavirin yaninda gidicem hem isi ogrenicem hemde caliscamdufume 6 ay var biraz is konusunda tecrübem olcak yogun oldugunda gidicem bakalım yalnız orda internet yok kizlar bende eve gelince girerim zaten 3 de evdeyim
orda arkadasimda var bazen ordanda sabah girerim gitmedgm zmnlarda olucak ozmn sabah zaten hemen burdayim
7.takkm bana ugur getrdi is buldum sizinle mutlulugumu paylasmak istedim canlar![]()
Annem kiz kardesim yegenlerim :)) yegenlerin benim kucuklerle ayni yaştalar arzum her firsatta biz memlekete onlarin yanina boyle tatildede onlar bizim yanimiza gelir tam curcuma yani :))) ilerde bu gunleri cok ararlar o yuzden bol bol vakit gecirsinler kuzenleriyle istiyorum ..Peri benim wc oncesi sonrasi 1.5 kg farkediyor
Aeben kim geliyor misafirlige?
Hande nasil gidiyor canim?
Aynura al kendine yeni bir laptop. Eskisinin duzelecegi yok. Odanda istedigini izle canim![]()
Ebrunun kalca kaldirma hereketlerini yapsan handem :))yok abla ya o basen gitmiyo
kalca yok bende hiç düzüm
Menün güzel canimRaporum
Sabah
Salata, peynirli ve yulaf kepekli omlet ve sut.
Ogle
Et kofte, ayran ve babagannus (koz patlican, sogan, biber, domates ve maydanozdan yapilan salata).
Aksam
Cacik (marul, dereotu ve haslanmis tavuk).
Gun icinde 1 portakal ve 3 ceviz yedim. 40 dk kosu bandinda yurudum, leslie 5 mil yaptim. 3.5 litre su ictim. 1 litre daha icerim.
Kiz nereye aksaray dami a-aa, hic bahsetmemistin :)))Aebenim tatile gidersek senin memlekete gideceğiz bacım...kayınvalidemin yanına...1 hafta kalırız ,oğlan özledi babaannesini..
AyYy ablam hem de öğle bi ararlar kii...Annem kiz kardesim yegenlerim :)) yegenlerin benim kucuklerle ayni yaştalar arzum her firsatta biz memlekete onlarin yanina boyle tatildede onlar bizim yanimiza gelir tam curcuma yani :))) ilerde bu gunleri cok ararlar o yuzden bol bol vakit gecirsinler kuzenleriyle istiyorum ..
Avatarindaki kardesinmi ?????Kardesime yenilemem hahah![]()
Bakalım sen nasıl bi eksiyle geleceksin kuzum...Bugünkü menüm
Sabah klasik kahvaltı
Öğlen
Ayran çorbası( nohut ve bugday)
Akşam
Pırasa
Yoğurt
1 saat yürüyüş
Jillian
1.5 lt su
Merakla bekliyorum ..Illa Hülya ablamâ yenilcem diyosun yani![]()