Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım neredesin kaç gündür?sadece 2gün rapor verdin yine hep aynlsın kuzum.ne yapcaz böğle?hiç olmazsa her akşam raporuni ver.böğle kurallara uymuyorsun ama...Günaydın kızlar,
Gecen hafta 65,5
Bu hafta 65,0
Fark 0,5
Yüzde 0'76
Allah rahmet eylesin kuzum...Gunaydin kizlar
Babamin amcasi vefat etti ailenin en buyuguydu
Dun geceden beri cenaze evindeyiz simdi yine gidicez oglen de gomulucek ilk defa bi cenazeye katilicam
Yaşlı ölümü ama hic beklenmeyen anda oldu beyinciginde kanama tespit ettiler iki gun sonra da kan pihtilasmis beynr ve kalbe gitmis dun vefat etti![]()
Kız sen ne yapıyon?havaylamı besleniyon?bende bildireyim bari
veeeee artık 52.4 kiloyum haberiniz olsun
aslında daha azım gibi dün regl oldum
yok aynur seda sayanın dediğini diyeyimKız sen ne yapıyon?havaylamı besleniyon?
Alma evet ama verme de kuzum...dikkatli yeyok aynur seda sayanın dediğini diyeyim
açım bacım aç aç
yemiycem aynur almıycam bir daha
Teşekkür ederim aslında hafta içi daha iyisini de gördüm ama 3günüdr lavaboya çıkamıyorum ama motivasyon tavan 90nın altına indiğimden beri bi incelmişsinler bi iltifatlar iice gaza geldim valla inşallah 7.takıma ilk bildirimim çok çok iyi olur bu hafta daha bi sıkacam kendimi:)gubse çok iyi gidiyorsun inşallah motivasyonunda artmıştır tatlım
şimdi kilo verdin ya yersin sigara böreğini sen ha bravo canımın içi
Ve deeeeee kaptanınız azm etti başardı...3güne 2kilo gitti. 60 kiloyum yine.1aydır görmedim 60ı...demekki geçen gün lahana çorba yapmış yapacağını...dün yemedim bu güne 800gram gitmiş.hem de lavaboya gitmeden...çok mutluyum çokkk...aynen devammmmm....
Tabiki daha iyi olmalısın kuzum...bak kaptanına...Teşekkür ederim aslında hafta içi daha iyisini de gördüm ama 3günüdr lavaboya çıkamıyorum ama motivasyon tavan 90nın altına indiğimden beri bi incelmişsinler bi iltifatlar iice gaza geldim valla inşallah 7.takıma ilk bildirimim çok çok iyi olur bu hafta daha bi sıkacam kendimi:)
günaydıın ... kilo almışsın galiba smile öyle gösteriyo sanki :)Günaydınnn![]()
Günaydınnn
Geçen hafta 54.4
Bugün 53.1
Hedeh haftaya 52
Moralim bozuk bayağı oyuzdenama niye ağlıyosun sen ya ... kötü bişey mii vaarrrr.. kilo da vermişsin iştee ..
liliş ne güzel vermişsinGünaydınnn
Geçen hafta 54.4
Bugün 53.1
HedeFFF haftaya 52
sen o adam yüzündenmi böylesinMoralim bozuk bayağı oyuzden![]()