• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin kizlar
Babamin amcasi vefat etti ailenin en buyuguydu :(
Dun geceden beri cenaze evindeyiz simdi yine gidicez oglen de gomulucek ilk defa bi cenazeye katilicam:cry:
Yaşlı ölümü ama hic beklenmeyen anda oldu beyinciginde kanama tespit ettiler iki gun sonra da kan pihtilasmis beynr ve kalbe gitmis dun vefat etti :(
Allah rahmet eylesin kuzum...

Annemler aradı benim cadı dün gece uyumamış saat 2den uyanmış 6da uyumuş bi daha.getirecekler öğleden sonra...ben de fırsat bu fırsat evi bi güzel temizlerim.ama buradayım...eesmam nerede ki acaba?

gubse çok iyi gidiyorsun inşallah motivasyonunda artmıştır tatlım
Teşekkür ederim aslında hafta içi daha iyisini de gördüm ama 3günüdr lavaboya çıkamıyorum ama motivasyon tavan 90nın altına indiğimden beri bi incelmişsinler bi iltifatlar iice gaza geldim valla inşallah 7.takıma ilk bildirimim çok çok iyi olur bu hafta daha bi sıkacam kendimi:)

Ve deeeeee kaptanınız azm etti başardı...3güne 2kilo gitti. 60 kiloyum yine.1aydır görmedim 60ı...demekki geçen gün lahana çorba yapmış yapacağını...dün yemedim bu güne 800gram gitmiş.hem de lavaboya gitmeden...çok mutluyum çokkk...aynen devammmmm....

:) ne mutlu kaptan karatay candır :=) :KK49:

Teşekkür ederim aslında hafta içi daha iyisini de gördüm ama 3günüdr lavaboya çıkamıyorum ama motivasyon tavan 90nın altına indiğimden beri bi incelmişsinler bi iltifatlar iice gaza geldim valla inşallah 7.takıma ilk bildirimim çok çok iyi olur bu hafta daha bi sıkacam kendimi:)
Tabiki daha iyi olmalısın kuzum...bak kaptanına...

Back
X