Sen çok iyi vermissin maşallah boyle devam.ama bennn daha fazla vercem çünkü senin de dediğin gibi o meşhur sporlarimi yapamadim bu aksamnasılssınn kuzuum bugün hiç konuşamadık ama çok iii vermişiz ikimzideee :)
tebrik ediyorum biziii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen çok iyi vermissin maşallah boyle devam.ama bennn daha fazla vercem çünkü senin de dediğin gibi o meşhur sporlarimi yapamadim bu aksamnasılssınn kuzuum bugün hiç konuşamadık ama çok iii vermişiz ikimzideee :)
tebrik ediyorum biziii![]()
ben baktm da tam ortalama yüzdeyi bi tek 14.takım yazmış o da düşük .. diğerlerinde de öle çok iyi veren yok sanki ..Casusluk yapın bakalım diyer takımlarda durumlar nasıl
Sen çok iyi vermissin maşallah boyle devam.ama bennn daha fazla vercem çünkü senin de dediğin gibi o meşhur sporlarimi yapamadim bu aksam![]()
Aynen karatyla kilolara veda..ya ben hayatımda ilk defa boyle kararlı diyet yapıyorum.kendime hayret ediyorum.ama şöyle düşünürsek sen de ne spor yaptın ne bişey ... :) ona ragmen 1 kilo verdin basit bişey mi ya böle devam etsen bile ayda 4 kilo gider fena mı sanki ..
ben de sporumu çok düzene oturtamadım bi leslie yapıyorum bi jessica .. bazen de hiç yapmıyorum ... su içmiyorum adam akıllı bazı günler .. çaylarımı hala şekerli içiyorum![]()
bu sorunlarımızı atlatırsak çok daha iyi veririz ..![]()
Aynen karatyla kilolara veda..ya ben hayatımda ilk defa boyle kararlı diyet yapıyorum.kendime hayret ediyorum.
Gupse kayısı çayı iç,sorun hemen çözülüyor...Teşekkür ederim aslında hafta içi daha iyisini de gördüm ama 3günüdr lavaboya çıkamıyorum ama motivasyon tavan 90nın altına indiğimden beri bi incelmişsinler bi iltifatlar iice gaza geldim valla inşallah 7.takıma ilk bildirimim çok çok iyi olur bu hafta daha bi sıkacam kendimi:)
Gunaydin kizlar
Babamin amcasi vefat etti ailenin en buyuguydu
Dun geceden beri cenaze evindeyiz simdi yine gidicez oglen de gomulucek ilk defa bi cenazeye katilicam
Yaşlı ölümü ama hic beklenmeyen anda oldu beyinciginde kanama tespit ettiler iki gun sonra da kan pihtilasmis beynr ve kalbe gitmis dun vefat etti![]()
kayisinin kendisini yiyorum ama??cay daha mi etkili.marka felan var mi.valla alayim ya benim bildirimler hep bi gun oncenin migdesiyle olacak metabolizma saatim ile cuma gunu ise gitmeden tartildigim saat bir degil saglik olsun:)Gupse kayısı çayı iç,sorun hemen çözülüyor...
Midesi sorumluydu,hallettik ilaçlarla,şükür..afferin kız sana bak uğraşmanın meyvelerini alıyorsun
perim çok istikrarlı devam ediyorsun bravo
ablam geçmiş olsun hayırdır neyi var oğlanın
seni herzamanki gibi ayakta alkışlıyorum arzum
gubse çok iyi gidiyorsun inşallah motivasyonunda artmıştır tatlım
nazım bebem yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmek bu olsa gerek tebrikler
zeynebim katılımın çok güzel tubayla çekişmeler işe yaramış
şimdi kilo verdin ya yersin sigara böreğini sen ha bravo canımın içi
kuzum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
mavmavım yalan söylemeyeyim bu hafta geleceğinden umudum yoktu utandırdın beni teşekkürler bildirimin için
Midesi sorumluydu,hallettik ilaçlarla,şükür..
Dün akşam idrar tahlilini de yaptırdım,temiz çıktı...bulantımilacı verdi yeni,geçti bulântısı..zaten 1 aydır lansor içiyor reflü için...şimdilik sorun çözüldü gibi...Sebebi ortaya cikti mi?
Aynen bende diyet yapmadım.tamam kisicam artik yediklerini diyorum ama bi gün bile olmuyordu.karatay diğerini yeni tanıdım ben keşke daha önceden tanisaydim.kitabini okumadim ben ama netten araştırdım bayaa. Baya bilgi edindim bu konuda.sen şekeri cikarmadigin surece karatay yapmış olmuyordun aslında .çıkardığında emin ol çok daha hızlı gidicek kilolar.ben toplamda 20 gündür filan oldu bu diyete başlayalı.çok az spor yaptım yani 3 -4 gün filan yapmisimdir.ona rağmen 83.3 ile başladım bugün 79 um superrrben pek diet yapmadım şimdiye kadar ...
yazın4 gün adam akıllı uymuştum karataya .. 4 günde 1 kilo gitmişti .. ama herşeyiyle uymuştum .... şimdi de kitabı en ince detayına kadar yeniden okuyup uyacagım ... yarım yamalak yapıyorum sanki şu an![]()
Doğâdan kayısı çayı...içtikten 6-7 saat sonra karın ağrısı veeee... :)kayisinin kendisini yiyorum ama??cay daha mi etkili.marka felan var mi.valla alayim ya benim bildirimler hep bi gun oncenin migdesiyle olacak metabolizma saatim ile cuma gunu ise gitmeden tartildigim saat bir degil saglik olsun:)
Doğâdan kayısı çayı...içtikten 6-7 saat sonra karın ağrısı veeee... :)
Sinameki yapıyor tembellik,bunun karışımında da var,tabi uzun süre kullanmak iyi değil...Surekli mi kullaniyorsun abla?
Bagirsak tembelligi yaptigini okumustum ben bu tarz caylarin.
Aynen bende diyet yapmadım.tamam kisicam artik yediklerini diyorum ama bi gün bile olmuyordu.karatay diğerini yeni tanıdım ben keşke daha önceden tanisaydim.kitabini okumadim ben ama netten araştırdım bayaa. Baya bilgi edindim bu konuda.sen şekeri cikarmadigin surece karatay yapmış olmuyordun aslında .çıkardığında emin ol çok daha hızlı gidicek kilolar.ben toplamda 20 gündür filan oldu bu diyete başlayalı.çok az spor yaptım yani 3 -4 gün filan yapmisimdir.ona rağmen 83.3 ile başladım bugün 79 um superrr
Doğâdan kayısı çayı...içtikten 6-7 saat sonra karın ağrısı veeee... :)