• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen çok iyi vermissin maşallah boyle devam.ama bennn daha fazla vercem çünkü senin de dediğin gibi o meşhur sporlarimi yapamadim bu aksam :KK48:

ama şöyle düşünürsek sen de ne spor yaptın ne bişey ... :) ona ragmen 1 kilo verdin basit bişey mi ya böle devam etsen bile ayda 4 kilo gider fena mı sanki .. :D

ben de sporumu çok düzene oturtamadım bi leslie yapıyorum bi jessica .. bazen de hiç yapmıyorum ... su içmiyorum adam akıllı bazı günler .. çaylarımı hala şekerli içiyorum :( o_O

bu sorunlarımızı atlatırsak çok daha iyi veririz .. :KK76:

ama şöyle düşünürsek sen de ne spor yaptın ne bişey ... :) ona ragmen 1 kilo verdin basit bişey mi ya böle devam etsen bile ayda 4 kilo gider fena mı sanki .. :D

ben de sporumu çok düzene oturtamadım bi leslie yapıyorum bi jessica .. bazen de hiç yapmıyorum ... su içmiyorum adam akıllı bazı günler .. çaylarımı hala şekerli içiyorum :KK43: o_O

bu sorunlarımızı atlatırsak çok daha iyi veririz .. :KK76:
Aynen karatyla kilolara veda..ya ben hayatımda ilk defa boyle kararlı diyet yapıyorum.kendime hayret ediyorum.

Aynen karatyla kilolara veda..ya ben hayatımda ilk defa boyle kararlı diyet yapıyorum.kendime hayret ediyorum.

ben pek diet yapmadım şimdiye kadar ...
yazın4 gün adam akıllı uymuştum karataya .. 4 günde 1 kilo gitmişti .. ama herşeyiyle uymuştum .... şimdi de kitabı en ince detayına kadar yeniden okuyup uyacagım ... yarım yamalak yapıyorum sanki şu an :(

Teşekkür ederim aslında hafta içi daha iyisini de gördüm ama 3günüdr lavaboya çıkamıyorum ama motivasyon tavan 90nın altına indiğimden beri bi incelmişsinler bi iltifatlar iice gaza geldim valla inşallah 7.takıma ilk bildirimim çok çok iyi olur bu hafta daha bi sıkacam kendimi:)
Gupse kayısı çayı iç,sorun hemen çözülüyor...

Gunaydin kizlar
Babamin amcasi vefat etti ailenin en buyuguydu :KK43:
Dun geceden beri cenaze evindeyiz simdi yine gidicez oglen de gomulucek ilk defa bi cenazeye katilicam:cry:
Yaşlı ölümü ama hic beklenmeyen anda oldu beyinciginde kanama tespit ettiler iki gun sonra da kan pihtilasmis beynr ve kalbe gitmis dun vefat etti :KK43:

Başınız sağolsun Ezgim,mekanı cennet olsun..

Gupse kayısı çayı iç,sorun hemen çözülüyor...
kayisinin kendisini yiyorum ama??cay daha mi etkili.marka felan var mi.valla alayim ya benim bildirimler hep bi gun oncenin migdesiyle olacak metabolizma saatim ile cuma gunu ise gitmeden tartildigim saat bir degil saglik olsun:)

afferin kız sana bak uğraşmanın meyvelerini alıyorsun

perim çok istikrarlı devam ediyorsun bravo

ablam geçmiş olsun hayırdır neyi var oğlanın

seni herzamanki gibi ayakta alkışlıyorum arzum

gubse çok iyi gidiyorsun inşallah motivasyonunda artmıştır tatlım

nazım bebem yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmek bu olsa gerek tebrikler

zeynebim katılımın çok güzel tubayla çekişmeler işe yaramış

şimdi kilo verdin ya yersin sigara böreğini sen ha bravo canımın içi

kuzum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

mavmavım yalan söylemeyeyim bu hafta geleceğinden umudum yoktu utandırdın beni teşekkürler bildirimin için
Midesi sorumluydu,hallettik ilaçlarla,şükür..

ben pek diet yapmadım şimdiye kadar ...
yazın4 gün adam akıllı uymuştum karataya .. 4 günde 1 kilo gitmişti .. ama herşeyiyle uymuştum .... şimdi de kitabı en ince detayına kadar yeniden okuyup uyacagım ... yarım yamalak yapıyorum sanki şu an :KK43:
Aynen bende diyet yapmadım.tamam kisicam artik yediklerini diyorum ama bi gün bile olmuyordu.karatay diğerini yeni tanıdım ben keşke daha önceden tanisaydim.kitabini okumadim ben ama netten araştırdım bayaa. Baya bilgi edindim bu konuda.sen şekeri cikarmadigin surece karatay yapmış olmuyordun aslında .çıkardığında emin ol çok daha hızlı gidicek kilolar.ben toplamda 20 gündür filan oldu bu diyete başlayalı.çok az spor yaptım yani 3 -4 gün filan yapmisimdir.ona rağmen 83.3 ile başladım bugün 79 um superrr

kayisinin kendisini yiyorum ama??cay daha mi etkili.marka felan var mi.valla alayim ya benim bildirimler hep bi gun oncenin migdesiyle olacak metabolizma saatim ile cuma gunu ise gitmeden tartildigim saat bir degil saglik olsun:)
Doğâdan kayısı çayı...içtikten 6-7 saat sonra karın ağrısı veeee... :)

Aynen bende diyet yapmadım.tamam kisicam artik yediklerini diyorum ama bi gün bile olmuyordu.karatay diğerini yeni tanıdım ben keşke daha önceden tanisaydim.kitabini okumadim ben ama netten araştırdım bayaa. Baya bilgi edindim bu konuda.sen şekeri cikarmadigin surece karatay yapmış olmuyordun aslında .çıkardığında emin ol çok daha hızlı gidicek kilolar.ben toplamda 20 gündür filan oldu bu diyete başlayalı.çok az spor yaptım yani 3 -4 gün filan yapmisimdir.ona rağmen 83.3 ile başladım bugün 79 um superrr

evet tam olarak başlıyorum inşş ... dikkatimi çeken yerleri senle de paylaşacagım canm :)
internette kitaptaki kadar çok bilgi yk çünkü ..

şekeri kesmeye başlıyorum inş bugünden itibaren ...

Doğâdan kayısı çayı...içtikten 6-7 saat sonra karın ağrısı veeee... :)

öylemi yaaa ben de hemen alayıımm

Back
X