Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elimde degil aeben abla. Herseyim planli programli benim. Olgunlastikca belki oluruna birakmayi ogrenirim.

Dersleri hic umursamiyorum Hulya abla, isterse sinifta sonuncu olsun. Ben sosyal aktiviteleri olsun, derste/dershanede bogulsun istemiyorum. Onun diplomasi/derecesi hic onceligim degil benim. Guzel bir ortamda olsun, imkanlari iyi olsun istiyorum. Annemin lafiyla gozumun koku bir tane. Tum imkanlarimiz onun.
arzu inan 4 cocukta olsa ayni seyleri istersin.birseye ne kadar cok onm verir titizlenirsen olmuyor..daha cok kucuk bebegin ..nasil buyudulrr anlamiyorsun ama sen suanin keyfini cikar...:)

arzu inan 4 cocukta olsa ayni seyleri istersin.birseye ne kadar cok onm verir titizlenirsen olmuyor..daha cok kucuk bebegin ..nasil buyudulrr anlamiyorsun ama sen suanin keyfini cikar...:)

Oyle yapiyorum canim. Her saniyesi kiymetli. Buyudu bile bebekligi kalmadi. Yakinda odasina kapiyi calmadan giremeyecegiz;)

Elimde degil aeben abla. Herseyim planli programli benim. Olgunlastikca belki oluruna birakmayi ogrenirim.

Dersleri hic umursamiyorum Hulya abla, isterse sinifta sonuncu olsun. Ben sosyal aktiviteleri olsun, derste/dershanede bogulsun istemiyorum. Onun
diplomasi/derecesi hic onceligim degil benim. Guzel bir ortamda olsun, imkanlari iyi olsun istiyorum. Annemin lafiyla gozumun koku bir tane. Tum imkanlarimiz onun.
Allah gonluna gore versin arzum, dediklerini cok iyi anliyorum ;) .. Ah iste hersey istedigimiz gibi olmuyor malesef :(
Ah ah bu konuda neler yazarim ama ne kelimeler nede burasi musait degil ..

Dersleri hic umursamiyorum Hulya abla, isterse sinifta sonuncu olsun. Ben sosyal aktiviteleri olsun, derste/dershanede bogulsun istemiyorum. Onun diplomasi/derecesi hic onceligim degil benim. Guzel bir ortamda olsun, imkanlari iyi olsun istiyorum. Annemin lafiyla gozumun koku bir tane. Tum imkanlarimiz onun.
Ayrıca Arzum okula başlayınca ders notları çom önemli oluyor sen istemesen de,çocuk o yarışa giriyor..ülkenin eğitim sistemi bu maalesef...üstelik senin gibi mükemmelliyetçi bir başak burcu çocuğunun sınıf sonuncusu olmasına asla izin vermez ;)

Off canım sıkıldı.üç gün sürecek bi görevlendirme yazım gelmiş bu soğukta nasıl gidicrm erzurum a kızım var.kayinvalideme birakicam sanırım ;(

oyyy kıyamam sana . çocuğu bırakmak o kadar zorki canım . ben 2 günlüğüne memlekette kardeşimin kınasına gittimde dayanamadım götürdüm yanımda :)

Ayrıca Arzum okula başlayınca ders notları çom önemli oluyor sen istemesen de,çocuk o yarışa giriyor..ülkenin eğitim sistemi bu maalesef...üstelik senin gibi mükemmelliyetçi bir başak burcu çocuğunun sınıf sonuncusu olmasına asla izin vermez ;)
Buda cok dogru . Hep derim benim icin cocuklarimin imani insanlara olan sevgisi toplumdaki sayginligi derslerinden yapacaklari mesleklerden once gelir diye , oylede .. Ama hulyanin dedigibede katiliyorum , okullarida guzel Olsun istiyoruz . Ay ne cok sey istiyoruz biz bu bebelerden :)))

sana katılıyorum bu konuda hülya ablacığım . tabiki öğretmeninde büyük etkisi var bana kalırsa kız kardeşimden örnek vermem gerekirse ilk okul 3.sınıfa kadar okuduğu öğretmende çok başarısızdı . çünkü öğretmen hep çalışkan ve özel derse gittiği öğrencilerle ilgileniyordu . ama 4.sınıfta öğretmenleri değişti her öğrencisiyle ilgili bir öğretmendi sonrasında benim kız kardeşim bir açıldı tut tutabilirsen artık sürekli sınıf 1.liği yarışmalarda ilçe birincilikleri falan ilk öğretmenine içerlemiş olacak ki sınıf öğretmeni oldu ve okuttuğu sınıflar ortalamada okul 1.si

Bir öğretmenin okuttuğu sınfın öğrencisine ders vermesi ne kadar saçmadır..yasak mı acaba?yani merdivenaltı mı veriyorlar bu dersleri bilmiyorum..

oyyy kıyamam sana . çocuğu bırakmak o kadar zorki canım . ben 2 günlüğüne memlekette kardeşimin kınasına gittimde dayanamadım götürdüm yanımda :)
Erzurum da ardahan da çok soğuk hasta olur çocuk.nerde kalicami bile bilmiyorum.düzeni bozulur simdi enfeksiyon filan kapar allah korusun ondan goturmicem

Ay hadi dagilin da ..siz burda yazdikca ben kalkip is yapamiyorummmm :)))))

Ay hadi dagilin da ..siz burda yazdikca ben kalkip is yapamiyorummmm :)))))
Anaaaam bende bunu yazacâktım şimdi,çenemiz düştü beyaa,temizlik yapıcam daha dışarı çıkıcam..hadi tutmayın beni :)

Erzurum da ardahan da çok soğuk hasta olur çocuk.nerde kalicami bile bilmiyorum.düzeni bozulur simdi enfeksiyon filan kapar allah korusun ondan goturmicem

tabiki götürme canım erzurum çok soğuktur . benim gittiğimde havalar sıcaktı sivasta onun için sadece yol gözümü korkutuyordu onda da hem giderken hemde gelirken bütün yol boyunca uyudu kuzum

Ben de baskici bir anne olacagimi dusunuyordum ama cok sukur oyle degilim abla. Ogluma hicbir seyi ogretmek icin ugrasmadim. Ogrenmesine imkan verdim. Kesfedip kendi yapti. Inan hic umursamam basarisini. Mukayese etmem kimsenin cocuguyla.

Egitim sistemimiz cok guzel suan. Ortaokul lise universite hepsine sinavla giriyor cocuklar. Oyuna ayiracaklari vakti ozel derslere ve sinavlara hazirlanmaya harciyorlar.

Benim minigim sinava girmek zorunda kalmayacak. Zihni ozgur olacak insallah;)

Ben de baskici bir anne olacagimi dusunuyordum ama cok sukur oyle degilim abla. Ogluma hicbir seyi ogretmek icin ugrasmadim. Ogrenmesine imkan verdim. Kesfedip kendi yapti. Inan hic umursamam basarisini. Mukayese etmem kimsenin cocuguyla.

Egitim sistemimiz cok guzel suan. Ortaokul lise universite hepsine sinavla giriyor cocuklar. Oyuna ayiracaklari vakti ozel derslere ve sinavlara hazirlanmaya harciyorlar.

Benim minigim sinava girmek zorunda kalmayacak. Zihni ozgur olacak insallah:KK66:

bu konuda bende hiç zorlamam oğlumu illa şunuda öğrensin bunuda yapsın diye . hep kendi haline bıraktım herşeyi kendi yapsın gerekli yerlerde ben destek olayım diyorum . öyle arkadaşlarım varki çocuğa zorla bişeyler öğretmeye çalışıyorlar

ben dünkü raporumu vermedim sanırım yazayım hemen

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin

öğlen
bamya yemeği
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam