Seni arzuya havale ettim esmam
55 li rakamlarda senin hedefin . Kacacak yeriniz yok bu hafta :))
offf ya benim neden gram gram gidiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni arzuya havale ettim esmam
Cvb verdim cnm sana söz leslie 5 mil 1000 tane ip atlama mekik çekeceğim...Esma spor yaptin mi diye sormustum canim![]()
Nazlim ben sadece " gidiyor " kismini okudumofff ya benim neden gram gram gidiyor![]()
Arzu çok güzel düşünüyorsun maşallah ..inşallah hayirli evlat olur ve sen o korkunun yenip ona kardeşçe düşünürsün ...özgür olduklari surece mutluular...Ben de baskici bir anne olacagimi dusunuyordum ama cok sukur oyle degilim abla. Ogluma hicbir seyi ogretmek icin ugrasmadim. Ogrenmesine imkan verdim. Kesfedip kendi yapti. Inan hic umursamam basarisini. Mukayese etmem kimsenin cocuguyla.
Egitim sistemimiz cok guzel suan. Ortaokul lise universite hepsine sinavla giriyor cocuklar. Oyuna ayiracaklari vakti ozel derslere ve sinavlara hazirlanmaya harciyorlar.
Benim minigim sinava girmek zorunda kalmayacak. Zihni ozgur olacak insallah![]()
Abla BN 57 oldum zaten mezun olma hedefim 56 alti..eminellerdeyimSeni arzuya havale ettim esmam
Erzurum da ardahan da çok soğuk hasta olur çocuk.nerde kalicami bile bilmiyorum.düzeni bozulur simdi enfeksiyon filan kapar allah korusun ondan goturmicem
Yok canım eşim ardahanli burda yaşıyoruz Şuan. Buraya atanmistim burda tanışıp evlendikzeynep sen ardahanlı mısın. benim eşimde ardahanlı.
Offf ben çok gerginim ya ortada bi neden de yok ama anlayamadım
Gormemisim esma. GuzelCok guzel bir sonuc gelecek senden haftaya o zaman.
Naz senin diyetine vakif degilim ama serbestse aksamlari kuruyemis sut yerine et, salata ayran kombinasyonu dener misin 1 hafta?
Bitanem listeyi paylaşdın mı?Hormonal olabilir canim. Cik disari, gez dolas. Varsa vizyonda hosuna giden bir film onu izle. Senu mutlu edecek seyler yap bugun.
Ewet canım bende öyle düşündüm az sonra çıkacaktım dışarıHormonal olabilir canim. Cik disari, gez dolas. Varsa vizyonda hosuna giden bir film onu izle. Senu mutlu edecek seyler yap bugun.
Ne güzel nazım...işre fırsat.senin hedefin kaçtı kuzum?kendime önümüzdeki hafta için haftalık menü hazırladım arzu sabahları ekmeksiz kahvaltı yapıp diğer öğünler içinde elimden geldiğince yemek ve salata tarzı ekledim listeye bu hafta eşimde olmayacak şehirdışına gidiyor oğluşa kız kardeşim bakacağı için orda kalıcam rahat rahat yemek yaparım onlarda kendime .
Olur esmam çok iyi olur da her eş de arzu gibi talepkar deyil ki...yapalım vallaha...kimle kimi eşleşdirelim...ben bi bakayım not defterime.kimin kiloları yakınsa onlar eşleşir...
Ne güzel nazım...işre fırsat.senin hedefin kaçtı kuzum?