Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ezgi Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsin canim.

Peri 50 leri de gorursun 45 leri de canim. Unutmadim senin hedefi 45 e cekme istegini:KK66:

Sosyal tamam canim. Bu hafta beraber gidelim bakalim. Ne kadar verecegiz. Ben 40 dk kosu bandinda yurudum. Ogleden sonra ya da aksam da leslie 5 mil yapacagim. Sen de ona gore ayarla:KK66: Oglene mantarli ve ispanakli tavuk sote, salata ve yogurt yiyecegim. Uzerine de dun aksamdan dondurma yapmistim. Yapamayacagin seyler olursa menude ona gore ayarlama yaparsin tatlim.

Hande bu kadar sikma. Bak dun Hulya abla da dedi spora basla diye. Gunluk 300 kalori fazladan harcarsan istedigin gibi yeyip icersin canim. Surekli diyet modunda gezilmez:KK66:

Esma guzel vermissin canim:KK66:

Fatos bildirim yaptigin icin tesekkurler. Hande nin dedigi gibi ben de bildirim yapacagini sanmiyordum. Yari yolda birakmadin tesekkurler:KK66:
Sag ol honeyim

Oyle yapiyorum canim. Her saniyesi kiymetli. Buyudu bile bebekligi kalmadi. Yakinda odasina kapiyi calmadan giremeyecegiz:KK66:
arzu başak burcuymuşssun
benim alarada başak burcu
nasıl geçiniriz bilmem bende balık burcu

kızlarr ben iş yerinden yazdığım için hafta sonu burda olamayacağım malesef. pazartesi sabahtan buradayımm. bugunkü menü sabah çeyrek ekmek beyaz peynir yeşil zeytin 6 tane.
öğlen patlıcan oturtma yarım porsiyon ve cacık.
akşam kahvaltı yapıcazz. eşimle haftada bir gün akşamları kahvaltı yaparız :) haşlama yumurta peynir zeytin yeşillik yiycem. 30 dk leslie yapıcam. 200 ip atlama. 40 squat yapmaya çalışıcam.
hafta sonu menümü de yazayım size. tatil olduğu için geç kalkıyoruz 2 öğün var hafta sonu.
kahvaltı da haşlama yumurta peynir zeytin yeşillik. ekmek 1 dilim.
akşam yemekte cumartesi günleri balık günümüzdür hamsi ve salata.
pazar kahvaltı da omlet peynir zeytin yeşillik. ekmek 1 dilim.
akşam nohut yemeği cacık
ben ara öğünlerde pek birşey yemiyorum. mesela bugün iş yerine muz getirdim ama çok aç hissetmediğim için yemedim.
ama hafta sonu acıkırsam aralarda 1 er meyve yemeği düşünüyorum portakal elma veya muz
birde elmalı karabiberli tarçınlı karanfilli limonlu bi çay var ya onu yapıcam. akşam. bu hafta sürekli ondan tüketicem ödem attırıomuş sanrıım. bende de acayip şişkinlik var. sanırım bu çaya ihtiyacım var.

kızlarr ben iş yerinden yazdığım için hafta sonu burda olamayacağım malesef. pazartesi sabahtan buradayımm. bugunkü menü sabah çeyrek ekmek beyaz peynir yeşil zeytin 6 tane.
öğlen patlıcan oturtma yarım porsiyon ve cacık.
akşam kahvaltı yapıcazz. eşimle haftada bir gün akşamları kahvaltı yaparız :) haşlama yumurta peynir zeytin yeşillik yiycem. 30 dk leslie yapıcam. 200 ip atlama. 40 squat yapmaya çalışıcam.
hafta sonu menümü de yazayım size. tatil olduğu için geç kalkıyoruz 2 öğün var hafta sonu.
kahvaltı da haşlama yumurta peynir zeytin yeşillik. ekmek 1 dilim.
akşam yemekte cumartesi günleri balık günümüzdür hamsi ve salata.
pazar kahvaltı da omlet peynir zeytin yeşillik. ekmek 1 dilim.
akşam nohut yemeği cacık
ben ara öğünlerde pek birşey yemiyorum. mesela bugün iş yerine muz getirdim ama çok aç hissetmediğim için yemedim.
ama hafta sonu acıkırsam aralarda 1 er meyve yemeği düşünüyorum portakal elma veya muz
birde elmalı karabiberli tarçınlı karanfilli limonlu bi çay var ya onu yapıcam. akşam. bu hafta sürekli ondan tüketicem ödem attırıomuş sanrıım. bende de acayip şişkinlik var. sanırım bu çaya ihtiyacım var.
O çayı ben de içtim.o hafta 1.5kilo vermişdim.iyidir iç.. menülerimde iyi.araları da 4saat bi şey yememeye dikkat et kuzum.

O çayı ben de içtim.o hafta 1.5kilo vermişdim.iyidir iç.. menülerimde iyi.araları da 4saat bi şey yememeye dikkat et kuzum.

tamam ablacımm. yememeye çalışıcam. bu hafta hiç abur cubur yemedim. ekmeği de baya azalttım. normalde bi öğünde yarıma yakın ekmek yiyen birisiyim :( sporada başladım yavaş yavaş. inşallah herşey çok güzel olacak.
müdürüm her gün sanki hiç bir gün dememiş gibi sen bugün bi şişsin der. bende hep yaa öyle mi abla derim her defasında artık sıkıldımmm bunu duymaktann. ona bunu dedirtmiycemmm :)

Kizin ergenlik donemi sana kok sokturecek canim. Hicbir seyi begenmeyecek ve hersey elestirecek. Allah kolaylik versin;)

Sosyal sen ne zaman benim menumun aynisini yapacaksin canim?;)

Gunaydin kizlar
Babamin amcasi vefat etti ailenin en buyuguydu :KK43:
Dun geceden beri cenaze evindeyiz simdi yine gidicez oglen de gomulucek ilk defa bi cenazeye katilicam:cry:
Yaşlı ölümü ama hic beklenmeyen anda oldu beyinciginde kanama tespit ettiler iki gun sonra da kan pihtilasmis beynr ve kalbe gitmis dun vefat etti :KK43:
Basin sagolsun kuzummm :(

Menum

kahvaltida
1 dilim ekmek biraz peynir yesillik 2 adet zeytin

öğlen tarhana corbasi yogurt

ara greyfurt

aksamda tarhana corbasi cacik yerim ;)

Spor 1 saat yurucem

500 kere ip atladim kuzularimm ;)

:confused:

Back
X