Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bikdiyim çıkkk yemiyoZ.Birde besamel sodlu yemeklerdemi yemiycez icine 1 yk un konuluyo sadece
Sag ol lilişim
Cok sag ol canm benmallah rahmet etsin canim basin sagolsun
Sag ol honeyimEzgi Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsin canim.
Peri 50 leri de gorursun 45 leri de canim. Unutmadim senin hedefi 45 e cekme istegini
Sosyal tamam canim. Bu hafta beraber gidelim bakalim. Ne kadar verecegiz. Ben 40 dk kosu bandinda yurudum. Ogleden sonra ya da aksam da leslie 5 mil yapacagim. Sen de ona gore ayarlaOglene mantarli ve ispanakli tavuk sote, salata ve yogurt yiyecegim. Uzerine de dun aksamdan dondurma yapmistim. Yapamayacagin seyler olursa menude ona gore ayarlama yaparsin tatlim.
Hande bu kadar sikma. Bak dun Hulya abla da dedi spora basla diye. Gunluk 300 kalori fazladan harcarsan istedigin gibi yeyip icersin canim. Surekli diyet modunda gezilmez
Esma guzel vermissin canim
Fatos bildirim yaptigin icin tesekkurler. Hande nin dedigi gibi ben de bildirim yapacagini sanmiyordum. Yari yolda birakmadin tesekkurler![]()
arzu başak burcuymuşssunOyle yapiyorum canim. Her saniyesi kiymetli. Buyudu bile bebekligi kalmadi. Yakinda odasina kapiyi calmadan giremeyecegiz![]()
Defnettinizmi buyuk amcayi bocum ? Baban cok uzgundur tahmin edebiliyorumCok sag ol canm benm
Kendime olan kısmı çok beğendimşimdilik aklıma gelen tuba ile zeynep.peri ile de hayat eşleşsin.rapunzel le mavmav eşleşsin turtle ile gubse,muflinle de gülru.nasıl sizce?
Sag ol hulya ablamBaşınız sağolsun Ezgim,mekanı cennet olsun..
Sag ol ablamBöcügum buyuk amcana Allahdan rahmet diliyorum kuzum , sizlerede sabir ..
O çayı ben de içtim.o hafta 1.5kilo vermişdim.iyidir iç.. menülerimde iyi.araları da 4saat bi şey yememeye dikkat et kuzum.kızlarr ben iş yerinden yazdığım için hafta sonu burda olamayacağım malesef. pazartesi sabahtan buradayımm. bugunkü menü sabah çeyrek ekmek beyaz peynir yeşil zeytin 6 tane.
öğlen patlıcan oturtma yarım porsiyon ve cacık.
akşam kahvaltı yapıcazz. eşimle haftada bir gün akşamları kahvaltı yaparız :) haşlama yumurta peynir zeytin yeşillik yiycem. 30 dk leslie yapıcam. 200 ip atlama. 40 squat yapmaya çalışıcam.
hafta sonu menümü de yazayım size. tatil olduğu için geç kalkıyoruz 2 öğün var hafta sonu.
kahvaltı da haşlama yumurta peynir zeytin yeşillik. ekmek 1 dilim.
akşam yemekte cumartesi günleri balık günümüzdür hamsi ve salata.
pazar kahvaltı da omlet peynir zeytin yeşillik. ekmek 1 dilim.
akşam nohut yemeği cacık
ben ara öğünlerde pek birşey yemiyorum. mesela bugün iş yerine muz getirdim ama çok aç hissetmediğim için yemedim.
ama hafta sonu acıkırsam aralarda 1 er meyve yemeği düşünüyorum portakal elma veya muz
birde elmalı karabiberli tarçınlı karanfilli limonlu bi çay var ya onu yapıcam. akşam. bu hafta sürekli ondan tüketicem ödem attırıomuş sanrıım. bende de acayip şişkinlik var. sanırım bu çaya ihtiyacım var.
O çayı ben de içtim.o hafta 1.5kilo vermişdim.iyidir iç.. menülerimde iyi.araları da 4saat bi şey yememeye dikkat et kuzum.
Basin sagolsun kuzummmGunaydin kizlar
Babamin amcasi vefat etti ailenin en buyuguydu
Dun geceden beri cenaze evindeyiz simdi yine gidicez oglen de gomulucek ilk defa bi cenazeye katilicam
Yaşlı ölümü ama hic beklenmeyen anda oldu beyinciginde kanama tespit ettiler iki gun sonra da kan pihtilasmis beynr ve kalbe gitmis dun vefat etti![]()
Defnettik oglenDefnettinizmi buyuk amcayi bocum ? Baban cok uzgundur tahmin edebiliyorum![]()
Basin sagolsun kuzummm[/QUOTE
Sag ol buketim
Bende basagim ama saydiklarinin hic biri bende olmadi yarindan itibarn baslayayim miKizin ergenlik donemi sana kok sokturecek canim. Hicbir seyi begenmeyecek ve hersey elestirecek. Allah kolaylik versin
Sosyal sen ne zaman benim menumun aynisini yapacaksin canim?![]()