- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
ben anladım senı![]()
Seninle cok iyi anlasiyoruz zaten canimcim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anladım senı![]()
Ben dün kaçırdım azcık,çok değil ama,sömestr bitince listeye döneceğim için bugün tamgaz diyettimdeyim...Fıstık hülyam hani sen izinlisin yaaa ondan.yoksa eşsiz bırakırmıyım?sen eşsiz ben eşsiz...istersen daha buradaysan eşleşelim sen gidene ben de bıkana kadar.ama sen dün menünü yazmamışsın....
Diyet varmış 7 günlük meyve sebze ve süt günü vardı sanırım sınırsız çorba iciyorsun ve gününe göre yiyorsun benimde aklıma yatmıştı biraz yağdan arındırma programı gibi biraz:)Lahana corbasini ben bahsetmisitim hemen unuttun beydi ya ole bi diyet mi varmis![]()
İnstadiyette baya yapan vardı hatta baya bi eskiden sibel can meshurken sibel can yapmıştı sanki Lahana da var bi keramet suyunuda içen çokLahana corbasinin tadi cok.kotusok diyet kuzum ben bian yapymmi dedim saolsun takim arkadaşlarım bana dogru yolu gosterdi vazgeçtim saglikli beslencem
![]()
Diyet varmış 7 günlük meyve sebze ve süt günü vardı sanırım sınırsız çorba iciyorsun ve gününe göre yiyorsun benimde aklıma yatmıştı biraz yağdan arındırma programı gibi biraz:)
İnstadiyette baya yapan vardı hatta baya bi eskiden sibel can meshurken sibel can yapmıştı sanki Lahana da var bi keramet suyunuda içen çok
Geçmişi okudum ,lahana çorbası diyetinden bahsedilmiş.".ben 1 hafta yapıp 2 küsür vermiştim devamında diyete devam ettiğim için almâdım..benim çorbam çok güzel oluyor,şuan dolapta var ,acıkınca ısıtıp içiyorum...ama o 1 haftâlık diyeti yapmıyorum,hani diyetlerde çorba yazar ya işte benim çorbam lahâna ...
Aynura ben yillardir pirinc yemiyorum canim. Makarna da lazanya yaparim haftada bir. Birseyden kismayacagim. Oglandan once nasilsa oyle beslenecegim. Yazarim menumu birkac gunGulru ve naz hafta sonu gelemiyorlar, isten giriyorlar canim.
Sosyal rahatlikla ye canim. Iftar 5 e dogru zaten. 7-8 gibi de yap meyve salatani afiyetle ye
Hayat benim beslenme duzenimde kalori saymaj yok canim. Duzenli spor yaparsan insulin direnci olusmaz, kan sekerinde dengesizlik olmaz
Zeynep ve havvaNe guzel erken yapmissiniz sporlarinizi
Esma neredesin canim? Arkadaslarla kacamagimiz var demistin. Aksam yemegi sanmistim. Tum gun muydu?![]()
anladim canim bende kalori takıntı olmus ozmn desene![]()
o dedigin yogurdu evde kuru kayisi var onla yapablrmym kuzum
Gülruyu biliyorum canım ama naz cumartesileri yarım gün çalışıyordu gelirdi hep...esmanın misafirliyini kaçırmışım o zaman ben...Aynura ben yillardir pirinc yemiyorum canim. Makarna da lazanya yaparim haftada bir. Birseyden kismayacagim. Oglandan once nasilsa oyle beslenecegim. Yazarim menumu birkac gunGulru ve naz hafta sonu gelemiyorlar, isten giriyorlar canim.
Sosyal rahatlikla ye canim. Iftar 5 e dogru zaten. 7-8 gibi de yap meyve salatani afiyetle ye
Hayat benim beslenme duzenimde kalori saymaj yok canim. Duzenli spor yaparsan insulin direnci olusmaz, kan sekerinde dengesizlik olmaz
Zeynep ve havvaNe guzel erken yapmissiniz sporlarinizi
Esma neredesin canim? Arkadaslarla kacamagimiz var demistin. Aksam yemegi sanmistim. Tum gun muydu?![]()
Elbette yaparsin canim. Canin hangi meyveyi istiyorsa onu yogurtla blendardan gecir. Sonra meyve salatasinin uzerine dok. Muzla da cok guzel oluyor.
Bu arada kendi evine gecince sende ogrenecek ve anlayacaksin ki mutfakta olmaz diye bir kural yok. Damak tadina gore tarifleri istedigin gibi yapabilirsin![]()
Ben de hakikaten buradan çok şey öyrendim.4.takımda yarışlrken herşeyden ye ama az ye fikriyle gidiyordum.şimdiysr cıss yeme bol ye tekniyiyle gidiyorum.ayrıca 2gündür de kendime ayrı yemek yapmanın zevkini alalıyorum.yine tıka basa doydum.kendime super bi mantar yemeyi yaptım.içinde zeytin yağı,mantar,kuru soğan,yeşil soğan ve yumurta vardı,yanında salata ve ayranla koca bi tabak yedim.ayrıca arzu çok haklıymışsın canım ekmeksizliye öyrenmek 3gün sürüyormuş.kahvaltı 1ince dilim kızarmışını yiyorum ama hiç fazlasına ihtiyaç duymuyorum...
İyi o zaman sevgili eşim.ben de bugün super bi menü çıkardım...ve çok tokum çokkk...sen tatilden dönünce bi de karatayı denersin bence.bu arada dün sadece 100gram vermişim.59.9dum bugün..Ben dün kaçırdım azcık,çok değil ama,sömestr bitince listeye döneceğim için bugün tamgaz diyettimdeyim...
Evet canım.karbon yiyince acıkıyordum çabuk.şimdiyse yatana kadar çok tok oluyooluyorum.dün 4.30da yemişdim yine acıkmadım...aeben ablam söğlerdi de inanmazdım...Mantarli tarifde hosuma gitti kaptan tokta tutuyor daha ne olsun![]()