Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fıstık hülyam hani sen izinlisin yaaa ondan.yoksa eşsiz bırakırmıyım?sen eşsiz ben eşsiz...istersen daha buradaysan eşleşelim sen gidene ben de bıkana kadar.ama sen dün menünü yazmamışsın....
Ben dün kaçırdım azcık,çok değil ama,sömestr bitince listeye döneceğim için bugün tamgaz diyettimdeyim...

Lahana corbasini ben bahsetmisitim hemen unuttun beydi ya ole bi diyet mi varmis :KK66:
Diyet varmış 7 günlük meyve sebze ve süt günü vardı sanırım sınırsız çorba iciyorsun ve gününe göre yiyorsun benimde aklıma yatmıştı biraz yağdan arındırma programı gibi biraz:)

Lahana corbasinin tadi cok.kotu :KK43: sok diyet kuzum ben bian yapymmi dedim saolsun takim arkadaşlarım bana dogru yolu gosterdi vazgeçtim saglikli beslencem :KK66:
İnstadiyette baya yapan vardı hatta baya bi eskiden sibel can meshurken sibel can yapmıştı sanki Lahana da var bi keramet suyunuda içen çok

Diyet varmış 7 günlük meyve sebze ve süt günü vardı sanırım sınırsız çorba iciyorsun ve gününe göre yiyorsun benimde aklıma yatmıştı biraz yağdan arındırma programı gibi biraz:)

İnstadiyette baya yapan vardı hatta baya bi eskiden sibel can meshurken sibel can yapmıştı sanki Lahana da var bi keramet suyunuda içen çok

Lahana corbasi arada içilebilir salatasida yenir lahana candir kalorisi az cunki ;)

Geçmişi okudum ,lahana çorbası diyetinden bahsedilmiş.".ben 1 hafta yapıp 2 küsür vermiştim devamında diyete devam ettiğim için almâdım..benim çorbam çok güzel oluyor,şuan dolapta var ,acıkınca ısıtıp içiyorum...ama o 1 haftâlık diyeti yapmıyorum,hani diyetlerde çorba yazar ya işte benim çorbam lahâna ...

Geçmişi okudum ,lahana çorbası diyetinden bahsedilmiş.".ben 1 hafta yapıp 2 küsür vermiştim devamında diyete devam ettiğim için almâdım..benim çorbam çok güzel oluyor,şuan dolapta var ,acıkınca ısıtıp içiyorum...ama o 1 haftâlık diyeti yapmıyorum,hani diyetlerde çorba yazar ya işte benim çorbam lahâna ...

Seninkinin tarifi ne canim bende arada yapar icerim saglikli bi corba

Aynura ben yillardir pirinc yemiyorum canim. Makarna da lazanya yaparim haftada bir. Birseyden kismayacagim. Oglandan once nasilsa oyle beslenecegim. Yazarim menumu birkac gun;) Gulru ve naz hafta sonu gelemiyorlar, isten giriyorlar canim.

Sosyal rahatlikla ye canim. Iftar 5 e dogru zaten. 7-8 gibi de yap meyve salatani afiyetle ye;)

Hayat benim beslenme duzenimde kalori saymaj yok canim. Duzenli spor yaparsan insulin direnci olusmaz, kan sekerinde dengesizlik olmaz;)

Zeynep ve havva;) Ne guzel erken yapmissiniz sporlarinizi;)

Esma neredesin canim? Arkadaslarla kacamagimiz var demistin. Aksam yemegi sanmistim. Tum gun muydu?;)

Aynura ben yillardir pirinc yemiyorum canim. Makarna da lazanya yaparim haftada bir. Birseyden kismayacagim. Oglandan once nasilsa oyle beslenecegim. Yazarim menumu birkac gun:KK66: Gulru ve naz hafta sonu gelemiyorlar, isten giriyorlar canim.

Sosyal rahatlikla ye canim. Iftar 5 e dogru zaten. 7-8 gibi de yap meyve salatani afiyetle ye:KK66:

Hayat benim beslenme duzenimde kalori saymaj yok canim. Duzenli spor yaparsan insulin direnci olusmaz, kan sekerinde dengesizlik olmaz:KK66:

Zeynep ve havva:KK66: Ne guzel erken yapmissiniz sporlarinizi:KK66:

Esma neredesin canim? Arkadaslarla kacamagimiz var demistin. Aksam yemegi sanmistim. Tum gun muydu?:KK66:

anladim canim bende kalori takıntı olmus ozmn desene ;)
o dedigin yogurdu evde kuru kayisi var onla yapablrmym kuzum

Kizlar bizim buraya bugun.pazar kuruldu koyden ne guzelde sebzeler gelmiş hamd olsun aldim sebzeleri hergun birini yicem.nekadar pismanim keske once aklim basima gelseydide bukadar kilo almasaydim keske sizinle onceden tanismis olsaydim neyseki zararin neresnden donersen kardir ;) bu hafta salata cesitlerrle gecrmeyi dusunuyorum haydi bakalim ;)

anladim canim bende kalori takıntı olmus ozmn desene ;)
o dedigin yogurdu evde kuru kayisi var onla yapablrmym kuzum

Elbette yaparsin canim. Canin hangi meyveyi istiyorsa onu yogurtla blendardan gecir. Sonra meyve salatasinin uzerine dok. Muzla da cok guzel oluyor.

Bu arada kendi evine gecince sende ogrenecek ve anlayacaksin ki mutfakta olmaz diye bir kural yok. Damak tadina gore tarifleri istedigin gibi yapabilirsin;)

Aynura ben yillardir pirinc yemiyorum canim. Makarna da lazanya yaparim haftada bir. Birseyden kismayacagim. Oglandan once nasilsa oyle beslenecegim. Yazarim menumu birkac gun;) Gulru ve naz hafta sonu gelemiyorlar, isten giriyorlar canim.

Sosyal rahatlikla ye canim. Iftar 5 e dogru zaten. 7-8 gibi de yap meyve salatani afiyetle ye;)

Hayat benim beslenme duzenimde kalori saymaj yok canim. Duzenli spor yaparsan insulin direnci olusmaz, kan sekerinde dengesizlik olmaz;)

Zeynep ve havva;) Ne guzel erken yapmissiniz sporlarinizi;)

Esma neredesin canim? Arkadaslarla kacamagimiz var demistin. Aksam yemegi sanmistim. Tum gun muydu?;)
Gülruyu biliyorum canım ama naz cumartesileri yarım gün çalışıyordu gelirdi hep...esmanın misafirliyini kaçırmışım o zaman ben...

Elbette yaparsin canim. Canin hangi meyveyi istiyorsa onu yogurtla blendardan gecir. Sonra meyve salatasinin uzerine dok. Muzla da cok guzel oluyor.

Bu arada kendi evine gecince sende ogrenecek ve anlayacaksin ki mutfakta olmaz diye bir kural yok. Damak tadina gore tarifleri istedigin gibi yapabilirsin:KK66:

Canim INSALLAH cok sagolasin ;) hepsini denicem ttesekur ederim:KK36:

Ben de hakikaten buradan çok şey öyrendim.4.takımda yarışlrken herşeyden ye ama az ye fikriyle gidiyordum.şimdiysr cıss yeme bol ye tekniyiyle gidiyorum.ayrıca 2gündür de kendime ayrı yemek yapmanın zevkini alalıyorum.yine tıka basa doydum.kendime super bi mantar yemeyi yaptım.içinde zeytin yağı,mantar,kuru soğan,yeşil soğan ve yumurta vardı,yanında salata ve ayranla koca bi tabak yedim.ayrıca arzu çok haklıymışsın canım ekmeksizliye öyrenmek 3gün sürüyormuş.kahvaltı 1ince dilim kızarmışını yiyorum ama hiç fazlasına ihtiyaç duymuyorum...

Bi takim salatalari bi ogun olarak mi kabul ediyorsunuz yoksa corbanin tavuğun baligin yaninda mi yiyorsunuz yan ogun olarak kizlar

Ben de hakikaten buradan çok şey öyrendim.4.takımda yarışlrken herşeyden ye ama az ye fikriyle gidiyordum.şimdiysr cıss yeme bol ye tekniyiyle gidiyorum.ayrıca 2gündür de kendime ayrı yemek yapmanın zevkini alalıyorum.yine tıka basa doydum.kendime super bi mantar yemeyi yaptım.içinde zeytin yağı,mantar,kuru soğan,yeşil soğan ve yumurta vardı,yanında salata ve ayranla koca bi tabak yedim.ayrıca arzu çok haklıymışsın canım ekmeksizliye öyrenmek 3gün sürüyormuş.kahvaltı 1ince dilim kızarmışını yiyorum ama hiç fazlasına ihtiyaç duymuyorum...

Mantarli tarifde hosuma gitti kaptan tokta tutuyor daha ne olsun ;)

Ben dün kaçırdım azcık,çok değil ama,sömestr bitince listeye döneceğim için bugün tamgaz diyettimdeyim...
İyi o zaman sevgili eşim.ben de bugün super bi menü çıkardım...ve çok tokum çokkk...sen tatilden dönünce bi de karatayı denersin bence.bu arada dün sadece 100gram vermişim.59.9dum bugün..

Bugunku menum

sabah
1 adet yumurta hasladim ustune yogurt ektim 1 dilim ekmegiyle yedim ;)

Öğlen

salata yaptim lahana (mor beyaz) havuc 2 adet ceviz ceyrek greyfurt dogradim hepsini harmanladim yedim greyfirt tat katti ilknkez yaptım ;)

aksamda 3 adet firinda kofte yicem cacik

Ekmeksizlige bende alistim:D
Sabah 1 ddilim yedim ama:KK59:

spor 45 kosu bandi

600 kere ip atladim ;)

gecede kond bsklet sureerik yarim saat

suda super ;)

:KK15:Merhaba kızlar,
Size bi sorum var:KK51:
Akşam yemeğinde yiyip sizi en çok tok tutan yemek nedir???:KK58:
Şimdiden tşkler cvp için

Back