• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rapor
Bir dilim elma
Kahvaltı
İki Koy yumurtası (haşlama)
Uç dilim sucuk
Bir domates
Bir cay bardagi cay halli
Bir çatal lor
Bir zeytin

Öğlen
Et kavurma
Ayran

Aksam
Bir çikolata
Soda
Su bir lt
Spor
Bgn tatil :(

Menum
sabah

1 dilim tahilli ekmek
az peynir
damates
maydonoz

öğlen
yogurt corbasi
salata

aksam
pirasa yemegi
cacik

Ihlamur ictim

spor hafta sonu dinlenme ;)

su 3litre

Rapor
Bir dilim elma
Kahvaltı
İki Koy yumurtası (haşlama)
Uç dilim sucuk
Bir domates
Bir cay bardagi cay halli
Bir çatal lor
Bir zeytin

Öğlen
Et kavurma
Ayran

Aksam
Bir çikolata
Soda
Su bir lt
Spor
Bgn tatil :KK43:

Uzme balim.kendini yarin telafi edersn

Bugün çok dengesiz beslendim doğum günü vardı ve çatladım kendimi tutmaktan gerçekten.

Sabah
Tulum peyniri
Omlet
3 zeytin
Domates,salatalık, maydanoz

1 türk kahvesi şekersiz

Öğle akşam karışık oldu
Haşlanmış yumurta
Salata biraz haşlanmış patatesle

Akşam çok karışık oldu anlamadım bende :)
Su henüz 1 lt oldu 2.5a tamamlayacağım. Henüz spor yok

8 Mart
Kahvaltı
Smothie (Tariflerdeki ölçünün yarısı)

Öğle
Tavuklu salata

Akşam
Yarım porsiyon barbunya
Çeyrek soğan

Su : 2 litre içmeye devam ediyorum
Spor: leslie

İyi günler kızlar.bu gün gelemedim. Kadın günümüz kutlu mutlu olsun.yeğenimin durumunu yarın doktoru ayrıntıyla söğleyecekmiş.bu gün iyi çok şüşükür.eve geldim bende gerçi kalbim annemin yanında ama eve gelmek zorundaydım kocam çok özlemiş bibizi.yarın evlilik yıl dönümümüz inşallah.tanışalı 8yıl,evleneli 3yıl ooldu.bakalım yiyenimde inşallah iyi haberler gelirde gönlümce kutlarız.ama aksi halde kutlama falan yok . sosyalim dönmüş çok şükür

İyi günler kızlar.bu gün gelemedim. Kadın günümüz kutlu mutlu olsun.yeğenimin durumunu yarın doktoru ayrıntıyla söğleyecekmiş.bu gün iyi çok şüşükür.eve geldim bende gerçi kalbim annemin yanında ama eve gelmek zorundaydım kocam çok özlemiş bibizi.yarın evlilik yıl dönümümüz inşallah.tanışalı 8yıl,evleneli 3yıl ooldu.bakalım yiyenimde inşallah iyi haberler gelirde gönlümce kutlarız.ama aksi halde kutlama falan yok . sosyalim dönmüş çok şükür

Merhaba canım. Bende tam seni sormak için açtım sayfayi. Mesajinda birazda olsa umutlu kelimeler görünce sevindim. Allah bu küçücük bebeğe sifa versin.

Inşallah güzel haberler verir doktor...evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımcım...

Menüm

Sabah: yoğurt,yulaf ezmesi,5 badem,tarçın

Öğle: süt,müsli (küçük kase)

Akşam: smoothie yapmadım evde pırasa vardı onu yedim 1 dilim tahıllı ekmekle..

Acıktıkça 2-3 tane etimek yedim aralarda,

Spor:1,5 saat dışarıda tempolu yürüdüm ,45 dk evde spor yaptım..

Kızlar inanılmaz şişim ilk kez yaşıyorum böyle bişey..kilom Artı ve malum dönemde değil..yarına inşallah iner hem şişlik hem kilom..

Bugün çok dengesiz beslendim doğum günü vardı ve çatladım kendimi tutmaktan gerçekten.

Sabah
Tulum peyniri
Omlet
3 zeytin
Domates,salatalık, maydanoz

1 türk kahvesi şekersiz

Öğle akşam karışık oldu
Haşlanmış yumurta
Salata biraz haşlanmış patatesle

Akşam çok karışık oldu anlamadım bende :)
Su henüz 1 lt oldu 2.5a tamamlayacağım. Henüz spor yok

Pericim telde kullandığın adımsayar programı hangisi?

Back
X