Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileden dolayı cnm iki gün elde görünce tableti laf söylüyorlar ve BN artik kaldiramiyorum laflariNiye tatlim
Rapor
Bir dilim elma
Kahvaltı
İki Koy yumurtası (haşlama)
Uç dilim sucuk
Bir domates
Bir cay bardagi cay halli
Bir çatal lor
Bir zeytin
Öğlen
Et kavurma
Ayran
Aksam
Bir çikolata
Soda
Su bir lt
Spor
Bgn tatil![]()
Aileden dolayı cnm iki gün elde görünce tableti laf söylüyorlar ve BN artik kaldiramiyorum laflari![]()
Tamam kuzum yarin dikkAt edcgmUzme balim.kendini yarin telafi edersn
Öyle yapacağım birtanem menüyü erken bildiririmSabahları gelrsn olsun balim
Tamam kuzum yarin dikkAt edcgm
Sağol kuşum benim ya birtanesinSen guzel devam ediyosun arada bisi olmaz uzulme tmmi![]()
İyi günler kızlar.bu gün gelemedim. Kadın günümüz kutlu mutlu olsun.yeğenimin durumunu yarın doktoru ayrıntıyla söğleyecekmiş.bu gün iyi çok şüşükür.eve geldim bende gerçi kalbim annemin yanında ama eve gelmek zorundaydım kocam çok özlemiş bibizi.yarın evlilik yıl dönümümüz inşallah.tanışalı 8yıl,evleneli 3yıl ooldu.bakalım yiyenimde inşallah iyi haberler gelirde gönlümce kutlarız.ama aksi halde kutlama falan yok . sosyalim dönmüş çok şükür
İyi günler kızlar.bu gün gelemedim. Kadın günümüz kutlu mutlu olsun.yeğenimin durumunu yarın doktoru ayrıntıyla söğleyecekmiş.bu gün iyi çok şüşükür.eve geldim bende gerçi kalbim annemin yanında ama eve gelmek zorundaydım kocam çok özlemiş bibizi.yarın evlilik yıl dönümümüz inşallah.tanışalı 8yıl,evleneli 3yıl ooldu.bakalım yiyenimde inşallah iyi haberler gelirde gönlümce kutlarız.ama aksi halde kutlama falan yok . sosyalim dönmüş çok şükür
Bugün çok dengesiz beslendim doğum günü vardı ve çatladım kendimi tutmaktan gerçekten.
Sabah
Tulum peyniri
Omlet
3 zeytin
Domates,salatalık, maydanoz
1 türk kahvesi şekersiz
Öğle akşam karışık oldu
Haşlanmış yumurta
Salata biraz haşlanmış patatesle
Akşam çok karışık oldu anlamadım bende :)
Su henüz 1 lt oldu 2.5a tamamlayacağım. Henüz spor yok