• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm

Sabah: yoğurt,yulaf ezmesi,5 badem,tarçın

Öğle: süt,müsli (küçük kase)

Akşam: smoothie yapmadım evde pırasa vardı onu yedim 1 dilim tahıllı ekmekle..
Acıktıkça 2-3 tane etimek yedim aralarda,

Spor:1,5 saat dışarıda tempolu yürüdüm ,45 dk evde spor yaptım..

Kızlar inanılmaz şişim ilk kez yaşıyorum böyle bişey..kilom Artı ve malum dönemde değil..yarına inşallah iner hem şişlik hem kilom..
Şislik ve kilo artisi bendede var hulyam, cokta sebebi yok yani ,reglimde bitti . Mevsimsel yada ay'in konumuyla ilgili bir durum
Olabilirmi aceba ?

Şislik ve kilo artisi bendede var hulyam, cokta sebebi yok yani ,reglimde bitti . Mevsimsel yada ay'in konumuyla ilgili bir durum
Olabilirmi aceba ?
Hiç bilmiyorum olmazdı hiç anlamadım...azda yedim cumadan beri...napsak acabaaa :KK17::KK17:

Aynuram yarin insallah, Guzel haber gelir yegenden .
Yil donumunuzde kutlu olsun , nice yillara esinle birlikte...

Sabah

Yagsiz domates zeytinli omlet
Eki Görüntüle 1446165

Öğlen
Dunku kisirim kalmisti :KK66:
  • Bir kase kısır
  • Yogurtlu salata

Akşam
  • Lahana salatasi
  • Yesil elma

Spor
  • 45 dk yurudum
  • 30 dk bisiklet

Su 3litre olur :KK66:

hic ekmek yemedim :KK66:
Çok güzeel menü canım ;)
benim bugunku menum
sabah: iki tane tost:KK23:biliyorum biraz fazla oldu:KK23:,birkac zeytin, domates salata
ogle;smoothie,
aksam: bir tabak turlu bol salata
su 3 litre
spor ogleye kadar bahcemde ugrastim biliyorum bu spor sayilmaz ama daha cok yoruldum :KK48: onun disinda 45 dakika yurus az sonra oglumu uyutur uyutmaz platesimide yapacam insallah
Evet tost birazcık fazla olmuş zaten iki dilimden yapıyorsun iki tane olunca sabah 4 dilim ekmek vurgun olmuş :) ama öğle akşam dengelemişsin ;)
Bugün çok kotu geçti ve ben o kadar zamandan sonra bgn cikolata yedim :110: aksam yemek yemeyecegim
Rapor
Bir dilim elma
Kahvaltı
İki Koy yumurtası (haşlama)
Uç dilim sucuk
Bir domates
Bir cay bardagi cay halli
Bir çatal lor
Bir zeytin

Öğlen
Et kavurma
Ayran

Aksam
Bir çikolata
Soda
Su bir lt
Spor
Bgn tatil :KK43:
Yarın menü ve sporunla da dengelersin canım ;)
Menum
sabah

1 dilim tahilli ekmek
az peynir
damates
maydonoz

öğlen
yogurt corbasi
salata

aksam
pirasa yemegi
cacik

Ihlamur ictim

spor hafta sonu dinlenme :KK66:

su 3litre
:KK52::KK52::KK52:
8 Mart
Kahvaltı
Smothie (Tariflerdeki ölçünün yarısı)

Öğle
Tavuklu salata

Akşam
Yarım porsiyon barbunya
Çeyrek soğan

Su : 2 litre içmeye devam ediyorum
Spor: leslie
Çok güzel olmuş canım ;) bakalım cumaya nasıl bir sonuç alacaksın merakla bekliyorum ;)
İyi günler kızlar.bu gün gelemedim. Kadın günümüz kutlu mutlu olsun.yeğenimin durumunu yarın doktoru ayrıntıyla söğleyecekmiş.bu gün iyi çok şüşükür.eve geldim bende gerçi kalbim annemin yanında ama eve gelmek zorundaydım kocam çok özlemiş bibizi.yarın evlilik yıl dönümümüz inşallah.tanışalı 8yıl,evleneli 3yıl ooldu.bakalım yiyenimde inşallah iyi haberler gelirde gönlümce kutlarız.ama aksi halde kutlama falan yok . sosyalim dönmüş çok şükür
Aynuram çok sevindim daha iyi olmasına inşallah çabucak toparlayacak ve yarın harika haberler alıp evlilik yıldönümünüzü çifte bayram gibi kutlayacaksınız ;)
Menüm

Kızlar inanılmaz şişim ilk kez yaşıyorum böyle bişey..kilom Artı ve malum dönemde değil..yarına inşallah iner hem şişlik hem kilom..
Diyette belli bir süre sonra vücut dengesizleşmeye başlıyor galiba. Bu sabah uyandığımda tartıldığımda artı çıktım ama hiç yemek yemeden biraz zaman geçtikten sonra tekrar tartıldığımda yine normal kiloma geldim.

En başlarda çok güzel 1er kilo vererek devam ederken gramlara indiğimde bende kendimde yanlışlar mı var diye şüphelenmiştim ama cuma günü doktoruma gittiğimde her hafta 1 kilo verecek değilsin ya dedi :))) biraz olsun içim rahatladı valla :cool:

Pericim telde kullandığın adımsayar programı hangisi?

Sevgili eşiimm :) sen ilk günlerde spora giderken 1,5 saat mi durdun hep ? Bende valla senin yoluna geldim. Biz aynı kiloda gidiyoduk sen aldın başını gittin ben takıldım yaa beni bekleee :KK70::KK70::KK70::KK70:

Menüm

Olabilirmi aceba ?

Aynen bende sis hissediyorum. Ay in konumu mantikli gibi :)

İyi dilekleriniz için çok sağol un kızlar.inşallah yarın daha iyi olur.Dua edelim ne olur. Şu an ihyiyacımız olan şey sadece dua.ben regl olduğum için sadece dua ede biliyorum.yoksa ayetel kürsi falan okurdum

Elma yedim şimdi işe yarar belki ! Sindirime iyi gelir diye..

Peri sorumu alıntılamışsın ama cevap yazmamışsın,adımsayar programın hangisi?

Sayfamız çok durgunlaştı eskiden geçmişi oku oku bitmezdi,kalabalıklaştık halbuki..

Menüm

Canim bende ayni durmdayim 2 gun once sabah kalkrim resmen balin gibiyim ikula giderken ayakkabilarimu zor giydim tartildim76 kiloyum 1 gun bol su ictim salata yogurt 0 tuzla gecirdim eryesi gun 72e indim,dogumdan donra 1 kez adet gordum gunum 20 gun gecti karnima dokunamiyorum cok sanciyo cunku

Back
X