Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dünki leslieni yapmadın mı?artı komamışsınGünaydın kızlarrr![]()
Ay özür dilerim yaptim buraya yazdim da artiyi unuttumCanım dünki leslieni yapmadın mı?artı komamışsın
Günaydin canimGünaydın takimdaslarim![]()
Benim 2. cumam AynurDiyer menüler iyiydi hepsi.gözüme batan bi şey olmadı.gubsej bu gün gelmedi.gelmedi.acaba nasıl oldu annesi?zayıflıcam ,ocean ve mirjam bu hafta kimin 3.cuması acaba?
Herkese günaydınlaarr :) Hadi toplaşın biraz ya nerelerdesiniiz ?
Günaydın ben burdayım.Herkese günaydınlaarr :) Hadi toplaşın biraz ya nerelerdesiniiz ?
nasılsın sevgili eşiimm :) bu aralar pek denk gelemiyoruz.Burdayim bennnn![]()
nasılsın sevgili eşiimm :) bu aralar pek denk gelemiyoruz.
Salon pazar hariç her gün açık. ben mümkün olduğunca her akşam gitmeye çalışıcam. dün mesela 20 dk koşu bandı 10 dk eliptik 10 dk bisiklet 40 iç bacak 40 dış bacak 5 dk twister ve sopa ile garip hareketler yaptım 1 saatte bitti hemen. :)Günaydın ben burdayım.
Spor salonunda aletli mi çalışıyosun? kaç gün gitceksin?
Evet seeni sabahları değilde geceleri görürdüm hep :) takımın gece bekçisiBen sabah gorunce sasrdimmihamd ol sun kuzum iyiyim aynem denk gelemedik
sen nasilsn esim
Evet seeni sabahları değilde geceleri görürdüm hep :) takımın gece bekçisibende iyiyim tatlım çok sağol
![]()
Süper o zaman çok kısa sürede bedenin değişecek=)Salon pazar hariç her gün açık. ben mümkün olduğunca her akşam gitmeye çalışıcam. dün mesela 20 dk koşu bandı 10 dk eliptik 10 dk bisiklet 40 iç bacak 40 dış bacak 5 dk twister ve sopa ile garip hareketler yaptım 1 saatte bitti hemen. :)
Hepimiz kilo verdikçe iyi olacağımıza eminim. bugün tartı beni bi güldürdü sonra geri aldıGece takim.bana emanethep cok iyi emiii periiicimmmm