- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
Senin yine basen var bende hepsi var mübarek![]()
EE uğurlamaya başladık hepsini işte. Azcık yüzsüzler gitmiyolar hemen ama uğraşcaz artık yapcak bişi yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yine basen var bende hepsi var mübarek![]()
Evet bu defa pes etmem ben fistik gibi olcgm ,olacagizEE uğurlamaya başladık hepsini işte. Azcık yüzsüzler gitmiyolar hemen ama uğraşcaz artık yapcak bişi yok![]()
İnsan kendi iriliğini göremiyo kabullenemiyor heralde. Hepimiz kendimizi geç fark ettik ya da o gücü geç bulduk. Önemli olan şu an ve ilerisi boşver geriyi artık=)Ben 98 99 u görene kadar neden baslamamisim onu cozemiyorum aklima sasiyorum yani
Kesinliklee yaparsın canım. ben bile yaptıysam herkes yaparben de senin yolundayım şimdi 85 ile başladım 70lere ulaşayım inş![]()
mezure falan yok mu kız hiç evdeBenim ölçüleri ölçecek birsery bulamam onu npcaz![]()
Geç olsun güç olmasın daha gençsin hepsi gider yeter ki azimle devam etBen 98 99 u görene kadar neden baslamamisim onu cozemiyorum aklima sasiyorum yani
Kuzum hangi mezura yeter bana iki tane birleştirmek gerekKesinliklee yaparsın canım. ben bile yaptıysam herkes yapar
mezure falan yok mu kız hiç evde
Geç olsun güç olmasın daha gençsin hepsi gider yeter ki azimle devam et![]()
Sonuna kadar haklisin canm ben kendime gore pantolon tsort buldugumdan hic iri olduğumu düşünmüyordum ama onu bile bulamadigim zamanlara gelince Dank etti bana öyle karar verdim iyi yapmisimİnsan kendi iriliğini göremiyo kabullenemiyor heralde. Hepimiz kendimizi geç fark ettik ya da o gücü geç bulduk. Önemli olan şu an ve ilerisi boşver geriyi artık=)
Hayirli sabahlar guzeller ...
Ocean bugun starti beraber vermisiz :))
45 dk disarda yurudum oh misgibi hava .
20 dakkada evde hertelden yaptim simdi dusa ....
Aynuram hadi hayirli haberle gel ...
Beden küçüldükçe öyle güzel seçenekler var ki hemde daha uygun fiyata. Beden büyükken giyim daha masraflı üstelik şıklık olmadanSonuna kadar haklisin canm ben kendime gore pantolon tsort buldugumdan hic iri olduğumu düşünmüyordum ama onu bile bulamadigim zamanlara gelince Dank etti bana öyle karar verdim iyi yapmisim
Aynen,hic beğenmediğin şeyleri almak zorunda kaliyorsun çünkü başka sansin yokBeden küçüldükçe öyle güzel seçenekler var ki hemde daha uygun fiyata. Beden büyükken giyim daha masraflı üstelik şıklık olmadan
Ben 98 99 u görene kadar neden baslamamisim onu cozemiyorum aklima sasiyorum yani
93 kiloda 165 150 gibi duruyor bebeğim 69 olsam uzun durrm haklisinUzunsun kuzum![]()
Evet kuzucum çok şükürOlsun guzellik zararin neresnden donersen kardir simdi dogru yolu bulduk hamd olsun
Kuzu birşey sorcam Estağfurullah min külli ma kerihallah duasini abdestli mi okumaliyiz bulamadim bir turluOlsun guzellik zararin neresnden donersen kardir simdi dogru yolu bulduk hamd olsun
İyi yapmışsın canım zorlanmazsın en azındanDiğer zayıflama gruplarından ayrıldım. Sadece çarşamba tartı günü olan bi grup var o gruptan ayrılmıyorum . Orası eşli, eşimi yalnız bırakmış olmayım.
Kuzu birşey sorcam Estağfurullah min külli ma kerihallah duasini abdestli mi okumaliyiz bulamadim bir turlu
Canımm sana özel mesaj atamıyorum.neden acaba?Diğer zayıflama gruplarından ayrıldım. Sadece çarşamba tartı günü olan bi grup var o gruptan ayrılmıyorum . Orası eşli, eşimi yalnız bırakmış olmayım.