• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben de senin yolundayım şimdi 85 ile başladım 70lere ulaşayım inş :KK70:
Kesinliklee yaparsın canım. ben bile yaptıysam herkes yapar :KK70:
Benim ölçüleri ölçecek birsery bulamam onu npcaz :KK70:
mezure falan yok mu kız hiç evde :KK67:
Ben 98 99 u görene kadar neden baslamamisim onu cozemiyorum aklima sasiyorum yani
Geç olsun güç olmasın daha gençsin hepsi gider yeter ki azimle devam et ;)

Kesinliklee yaparsın canım. ben bile yaptıysam herkes yapar :KK70:

mezure falan yok mu kız hiç evde :KK67:

Geç olsun güç olmasın daha gençsin hepsi gider yeter ki azimle devam et :KK66:
Kuzum hangi mezura yeter bana iki tane birleştirmek gerek :KK70::KK70:
Benim kilolar gobiste toplandı leslie ile bacakları incelttim ancak birazdan platese gecicem

İnsan kendi iriliğini göremiyo kabullenemiyor heralde. Hepimiz kendimizi geç fark ettik ya da o gücü geç bulduk. Önemli olan şu an ve ilerisi boşver geriyi artık=)
Sonuna kadar haklisin canm ben kendime gore pantolon tsort buldugumdan hic iri olduğumu düşünmüyordum ama onu bile bulamadigim zamanlara gelince Dank etti bana öyle karar verdim iyi yapmisim

Hayirli sabahlar guzeller ...

Ocean bugun starti beraber vermisiz :))
45 dk disarda yurudum oh misgibi hava .
20 dakkada evde hertelden yaptim simdi dusa ....

Aynuram hadi hayirli haberle gel ...

Hayırlı olsun o zaman. Benimde içim kıpır kıpır. Şu an ofise tıkalı kalmamayı çok isterdim. Akşam güneşin tadını çıkaramıcam ama yinede güzel olacak hava çok güzel.

Sonuna kadar haklisin canm ben kendime gore pantolon tsort buldugumdan hic iri olduğumu düşünmüyordum ama onu bile bulamadigim zamanlara gelince Dank etti bana öyle karar verdim iyi yapmisim
Beden küçüldükçe öyle güzel seçenekler var ki hemde daha uygun fiyata. Beden büyükken giyim daha masraflı üstelik şıklık olmadan

Diğer zayıflama gruplarından ayrıldım. Sadece çarşamba tartı günü olan bi grup var o gruptan ayrılmıyorum . Orası eşli, eşimi yalnız bırakmış olmayım.

Back
X