• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

% 80 ni tamamlayınca mezun olunabiliyormus kuzum bende 63.800 olursam mezunum INŞALLAH bu hafta olamazsamda haftaya basaririm:KK66: ama tabi diyete devam edicem agsutosa kadar bakalım kuzum:KK66:
Hedefinin tamamını yapıp mezun ol Hayatım..düğün telaşından da gider 2-3 kilo ..manken gibi olursun :)

kizlar bisey soracam size benim kac gundur adetim gecikti sizce diyetten kaynaklanirmi?
eger oyleyse diyeti birakmak zorundayim cunku adetimle ilaca baslamaliyim tedavim icin gerekli :KK43:
Daha onceden boyle bir sorununmu vardi meryem ?
Saglikli doyet yaptiktan sonra niye engel olsun reglineki ;)...
Nar ya bugunlerdede söksün .. Mevsimseldir belkide bazen oluyor ...

Arkadaşlarım diyette asla karbonhidrat alınmayacak gibi yanlış bir inanış var..patates 80 kaloridir ve birçok diyetisyen önerir...haşlanmış yada fırında 1 patates ,sarımsaklı yoğurtla yenirse gayet güzel bir öğle öğünü olabilir..
Hulyam kl . Hesabinda oyle olsada gl endeksine dayali beslenmelerde patates cistir cunki kan sekerini yukseltir yag depolatir .. Yaptigin beslenmeye gore degisiyor yani ;)

peri son halinin fotosunu koysana bakalım spor nasıl işe yaramış..

Evet iki tane yeni fotoğrafımı koydum ama cidden 1,5 haftalık sporun görünüşte etkisi yok gibi :)

Ben bugun ayran detoksu yaptim:KK66:

sabah
meyve salatası
bir bardak sut

Öğlen
1 bucuk kase Ayran corbasi
Lahana salatasi

aksam
1 kase ayran corbasi
Marol salatasi

spor
spor salonuna gittim 1 bucuk saat spor yaptim :KK66:
su 2.5 litre
Menün güzeeldeee mezun olursan napcaam been :)

Hulyam kl . Hesabinda oyle olsada gl endeksine dayali beslenmelerde patates cistir cunki kan sekerini yukseltir yag depolatir .. Yaptigin beslenmeye gore degisiyor yani :KK66:
Evet montide yasak biliyorum..ama hani diyette yenebilir haftada haşlanmış yada fırınlanmış Aebenim..

Günaydın kızlar bayadır yokum buralarda çok yıprandım ve yoruldum.Annemi çıkardık eve daha iyi bir torba ilaç haftaya kontrolleri var babama yapacak bir şey yok böbrekleri için %30 işlevdeymiş böbrek 10un altına düşerse diyaliz dedi prof perhizi var ona uyacak böbrek kaynaklı yüksek tansiyon ve dolayısıyla kalp kasında da kalınlaşma varmış onunda bir torba ilacı var.Böbrekler benimde polikist genetikmiş babadan kızlara %100 geçermiş çok tuhaf değil mi?yeme düzenimi komple değiştirmem lazım babam kadar şanslı olamayabilirim.Dün gece evime geldim şimdi de işdeyim.herbir yanım tutuk gözler şiş malumunuz yeme düzeni vs hak getire bol stres ve ne yediğini bilememe durumundaydım.Ama toparlayacağım inşallah.Şu vücudumda ki ödemi vs atmam lazım kilo da aldım muhtemelen bakalım hayırlısı artık.
Kuzum hoşgeldin herşey daha iyi olacak inşallah zamanla hepsi yoluna girecek

gunaydin kizlar Canakkale sehitlerimiz icin birer fatiha okuyalim olurmu

SEHIRLERIMIZIN MENUSU

SABAH: UZUM HOSAFI

OGLEN: YEMEK YOK

AKSAM BUGDAY CORBASI

ERTESI GUN SABAH VE OGLEN YEMEK YOK
AKSAM SEKERSIZ HOSAFLA SAVASMISLAR!!
21 TEMMUZDADA UNLARI BITMIS

SEHITLERIMIZ AC HALLERIYLE SAVASIP BU ULKEYI KAZANMIS

Bizde hicbisey dusunmeden tikabasa yiyerek aldigimiz kiloyu verme savasindayiz :KK61::KK61::KK61:

Back
X