• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gunaydin kizlar Canakkale sehitlerimiz icin birer fatiha okuyalim olurmu

SEHIRLERIMIZIN MENUSU

SABAH: UZUM HOSAFI

OGLEN: YEMEK YOK

AKSAM BUGDAY CORBASI

ERTESI GUN SABAH VE OGLEN YEMEK YOK
AKSAM SEKERSIZ HOSAFLA SAVASMISLAR!!
21 TEMMUZDADA UNLARI BITMIS

SEHITLERIMIZ AC HALLERIYLE SAVASIP BU ULKEYI KAZANMIS

Bizde hicbisey dusunmeden tikabasa yiyerek aldigimiz kiloyu verme savasindayiz :KK61::KK61::KK61:

okudum canım sabah ağlayarak :( çanakkale türküsünü her dinlediğimde tutamıyorum kendimi zaten

dünyanın bütün derdi bizim sırtımızdaymış gibi yaşıyoruz di mi karnımız tok sırtımız pek aslında.

Daha onceden boyle bir sorununmu vardi meryem ?
Saglikli doyet yaptiktan sonra niye engel olsun reglineki :KK66:...
Nar ya bugunlerdede söksün .. Mevsimseldir belkide bazen oluyor ...
Canim benim birsuru sorunum olmasina ragmen hic gecikme yasamadim oyuzden biraz endiselendim simdiye olmasi lazimdi birde ilaca baslayacaktim ama hic bisey yok

okudum canım sabah ağlayarak :KK43: çanakkale türküsünü her dinlediğimde tutamıyorum kendimi zaten

dünyanın bütün derdi bizim sırtımızdaymış gibi yaşıyoruz di mi karnımız tok sırtımız pek aslında.
evet canim aynen ufacik bir sorunda dunyamiz yikiliyor sanki oysa atalarimiz nelerle yavasmis

Canim benim birsuru sorunum olmasina ragmen hic gecikme yasamadim oyuzden biraz endiselendim simdiye olmasi lazimdi birde ilaca baslayacaktim ama hic bisey yok
Bu aralar çok kişiden duydum gecikmeli olmaları. Mevsimsel bir durum olabilir bence. Geçen ay bende geciktim ama bu ay normal gibi duruyor.

Bu aralar çok kişiden duydum gecikmeli olmaları. Mevsimsel bir durum olabilir bence. Geçen ay bende geciktim ama bu ay normal gibi duruyor.
evet canim bende burda okudum benim normalde gobegim hic yoktur ama simdi oyle siski patlayacak sanki plates yaparken bile karnimi iceri cekemiyorum

kizlar ben cikiyorum birkac saat yoku oglumu kutuphaneye goturecem sonrasinda gorusuruz canlar..:KK15::KK15:

Arkadaşlarım diyette asla karbonhidrat alınmayacak gibi yanlış bir inanış var..patates 80 kaloridir ve birçok diyetisyen önerir...haşlanmış yada fırında 1 patates ,sarımsaklı yoğurtla yenirse gayet güzel bir öğle öğünü olabilir..
Çok doğru bir tespit olmuş hülyam
karbonhidrat almazsam kaslarımdan eritirim mecburen almak zorundayım

günaydın arkadaşlar,

peri gayet iyisin canım, pes etmeden aynen devam, @hayatperisi7 canım mezun olacaksın ha, çok sevindim senin adına...

aeben aeben canım menü paylaşmadım, zate
n benden bi cacık olmaz, :KK42:
Ah ah niye oyle dusunuyorsun zayifim . Seni nasil diyete adepte edebiliriz bi dusun canim benim .. Mesela beni spor adepte eder ; madem bu kadar tepindim bogazimida tutayim derim :-)
Sende bir dusun bakalim ..
Dun bende monu vermedim cunki misafirlikteydim mecburen cisli oluyor ama bugun aynen devam ;)..

Ben çay molası verdim ne güzel.Allah annemden razı olsun,iyiki var,kızıma bakıyor ben de rahat rahat işimi yapyapıyorum.kv nin de işleRi var çıçıktı.ben de rahatım.aama özlüyorum burada çene çalmayı.

Ben çay molası verdim ne güzel.Allah annemden razı olsun,iyiki var,kızıma bakıyor ben de rahat rahat işimi yapyapıyorum.kv nin de işleRi var çıçıktı.ben de rahatım.aama özlüyorum burada çene çalmayı.
Evet ya bizde seni özledik simdi eskisi gibi gelmiyon ,görevlerini yerine getirmek için bi aksam gelip yorum yapıp kaciyon ;) sen gelmeyince ben diyetten uzaklasiyorum bak

Back
X