• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah
  • Yarim simit
  • az peynir
  • 2 adet zeytin
öglen
  • bir portakal
  • Bi adet kepekli kek
AKŞAM
  • Bi kase yayla corbasi
  • 1 yemek kasigi patlican salatasi
  • bi dilim tam tahilli ekmek
spor
  • 3800 adim attim
  • yarim saat bisiklet
  • 100 kere ip atlama
  • 70 kere mekik
su 2.5 :KK66:

Sabah
  • Yarim simit
  • az peynir
  • 2 adet zeytin
öglen
  • bir portakal
  • Bi adet kepekli kek
AKŞAM
  • Bi kase yayla corbasi
  • 1 yemek kasigi patlican salatasi
  • bi dilim tam tahilli ekmek
spor
  • 3800 adim attim
  • yarim saat bisiklet
  • 100 kere ip atlama
  • 70 kere mekik
su 2.5 :KK66:
Kız sen başka bi topikde ne çok yazıyon?öğlen bilgilerini ilk mesajını bulana kadar göbeyim çatladı resmen:-) :-)

Menu bildirimi

Sabah
1 dilim tam tahıl ekmegi

Öğle

6 köfte
Yogurt

Akşam
Yoğurt

Bugün biraz az beslenmisim. Ama yarın eksi görmek istiyorum. On bin adim sporumu yaptım. Ama çocukları uyuttuktan sonra da eliptik yapmak istiyorum.
İnşallah göreceksin bu menüyle firuzem...

Menu bildirimi

Sabah
1 dilim tam tahıl ekmegi

Öğle

6 köfte
Yogurt

Akşam
Yoğurt

Bugün biraz az beslenmisim. Ama yarın eksi görmek istiyorum. On bin adim sporumu yaptım. Ama çocukları uyuttuktan sonra da eliptik yapmak istiyorum.

hiç bişey yememişsin ama

Gerçekten takım pek bir sakin...bi kaç yeni üye gerek.katılmak isteyenleri izlesem iyi olur.ayrıca ocean arkadaşımız dün açtıöı yeni üyeliyini iptal ettirmiş.bana mı kırıldı ne?özelden bana bu hafta listeye girecekmiyim yazdı ben de kilo verirsen girersin ama bi hafta daha denemekde fayda var.o da üzüldüyünü gitmek istediyini söğledi ama sonra anlaştığımızı sandım.sabah da baktım dünkü yeni üyeliyini iptal ettirmiş,bu gün bekledim belki eski ismiyle gelir diye ama gelmedi.biliyorum ama okuyordur kesin.mervecim ne zaman dönmek istersen takımda sana her zaman yer var.ben sadece şunu söğleye bilirim

Gerçekten takım pek bir sakin...bi kaç yeni üye gerek.katılmak isteyenleri izlesem iyi olur.ayrıca ocean arkadaşımız dün açtıöı yeni üyeliyini iptal ettirmiş.bana mı kırıldı ne?özelden bana bu hafta listeye girecekmiyim yazdı ben de kilo verirsen girersin ama bi hafta daha denemekde fayda var.o da üzüldüyünü gitmek istediyini söğledi ama sonra anlaştığımızı sandım.sabah da baktım dünkü yeni üyeliyini iptal ettirmiş,bu gün bekledim belki eski ismiyle gelir diye ama gelmedi.biliyorum ama okuyordur kesin.mervecim ne zaman dönmek istersen takımda sana her zaman yer var.ben sadece şunu söğleye bilirim
Dun yöneticilerden biri yorum yazmıştı ya onla alakalı mi acaba

Neden bu kadar kararsız anlamadım daha listeye girmeden vazgeçti herseyden

Back
X