• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neden zeynep adet sancilarinda ben yapiyorum nadirende olsa ..
Abla bizim yasakladigimiz tek yerdir.rahatlatır evet tüm kaslarda olduğu gibi ordada rahatlama yaptığı için,fakat agriniz olduğunda bilmeden apandisit ağrısı cekiyorsaniz ruptur olup ölüme sebebiyet verebilir,ayrıca karında enfeksiyon,kanser vss ... Gibi durumlarda çok sakıncalı ayak altına sadece sıcak uygulama yapılmalı .baş a da yapılmaz sıcak uygulama

Abla bizim yasakladigimiz tek yerdir.rahatlatır evet tüm kaslarda olduğu gibi ordada rahatlama yaptığı için,fakat agriniz olduğunda bilmeden apandisit ağrısı cekiyorsaniz ruptur olup ölüme sebebiyet verebilir,ayrıca karında
enfeksiyon,kanser vss ... Gibi durumlarda çok sakıncalı ayak
altına sadece sıcak uygulama
yapılmalı .baş a da yapılmaz
sıcak uygulama
Ogrendigimiz iyi oldu saggol zenebim ..

Bugünki menüm:

Sabah:
biraz tuzsuz peynir ve tulum peyniri
5 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,nane
1 şekersiz çay
çeyrektende küçük lavaş

2 saat sonra türk kahvesi

öğlen:
1 kase yoğurt nesfit

akşam:
1 kase yoğurt nesfit

2 lt su içtim. 2,5a doğru gidiyorum. 1 saat 15 dk spor salonunda çalıştım ve 13000 adım atmışım. spor sonrası bir kase yoğurt (zencefil,zerdeçal,tarçın)

Bugünki menüm:

Sabah:
biraz tuzsuz peynir ve tulum peyniri
5 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,nane
1 şekersiz çay
çeyrektende küçük lavaş

2 saat sonra türk kahvesi

öğlen:
1 kase yoğurt nesfit

akşam:
1 kase yoğurt nesfit

2 lt su içtim. 2,5a doğru gidiyorum. 1 saat 15 dk spor salonunda çalıştım ve 13000 adım atmışım. spor sonrası bir kase yoğurt (zencefil,zerdeçal,tarçın)
Yarın sonucunu çok merak ediyorum.

Rapor
Sabah
Peynir
Zeytin
Cay
Çavdar ekmeği
Dnmates

Aksam
Nohut yemeği
Yoğurt

Cay
Su iki lt
Spor
Maalesef yok regl geçti karnm sis agridan duramiyorum
menün güzel
geçmiş olsunn

Karna sıcak uygulama asla ve asla yapılmamalıdır !!!
nedenini sorcaktım ama yazmışsın zaten
öğrendiğimiz iyi oldu gercekten

Ayy valla bilemedim yaa :) olabilir aslında ama sizide bırakamaam kiii :)
aa bırakma bizi

Yarın sonucunu çok merak ediyorum.

Ben de vallaha perinin ve aykızın sonuçlarınl merak ediyorum çok

Ben pek merak etmiyorum artık valla :))) Çünkü resmen duraklama dönemindeyim. Verdiğim 15 kilodan sonra yavaşladım. Biraz internette araştırdımda bu dönemde kesinlikle şok diyet önerilmiyor. Bir süre daha bu şekilde devam edersem direncim kırılacak ve yeniden düzene gireceğim.

Ben pek merak etmiyorum artık valla :))) Çünkü resmen duraklama dönemindeyim. Verdiğim 15 kilodan sonra yavaşladım. Biraz internette araştırdımda bu dönemde kesinlikle şok diyet önerilmiyor. Bir süre daha bu şekilde devam edersem direncim kırılacak ve yeniden düzene gireceğim.
Bak o direncin kırıldıktan sonra tıkır tıkır gidecek kilolar.ne garip ya.bi kiloda takılıyoruz.ben 65,63 ve 60da takılırım...

Bak o direncin kırıldıktan sonra tıkır tıkır gidecek kilolar.ne garip ya.bi kiloda takılıyoruz.ben 65,63 ve 60da takılırım...
valla bende anlamadım çok garip bir bünyemiz var. 3 ayda hızlıca verdim kiloları şimdi milim milim ilerliyorum. pes edeyim diye oluyor ama pes etmek yok :)

kızlar ben sabah kahvaltı yapmakta çok zorlanıyorum aslında sadece kahve içmeyi seviyorum diyete uygun değil diye yapamıyorum sizce nasıl bi etkisi olur

Back
X