Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şidmi üstüme alınsam mı alınmasam mı bilemedimKIZLAR BİLİYORSUNUZ DEYİLMİ?ÇOĞUNUZDAN BU SONUÇLARI BEKLIYORDUK. GİTTİKCE DAHA DA KÖTÜYE GİDİYORSUNUZ.EYER KENDİNİZE ÇEKİ DÜZEN VERMEZSENİZ İCABINA BAKMAL GEREK ARTIK.BÖĞLE DE OLMAZKİ...BİLE BİLE KÖTÜ SONUÇLA GELMEK DE NEYİN NESİ?EVET DİKKAT EDERSİN VERMEZSENİZ O AYRI KONU AMA BİLE BİLE HEM KENDİNİ HEM TAKIMI DİBE SÜRÜKLEMEK DE NE.ŞU AN ÇOK SİNİRLİYİM.ÇIKSAM IYI OLUR. ..
Sen niye üstüne alınıyorsun ki güzelim?ben senin menüleeinde bilerek cıss yediyini hatırlamıyorum.yoksa vardı da ben mi gözden kaçırdım kız?şidmi üstüme alınsam mı alınmasam mı bilemedim
hülyaya katılıyorum eş olayı iyi olmadı menülere herkes yorum yapınca daha iyi oluyo
Hangisi ablam?Aynuram hulyanin dedigi sistemde iyi onuda uygulasak olmazmi ?
Hah motivasyonunun düşdüyü ve buraya daha az geldiyin bariz ortada o ayrı bi konuSen niye üstüne alınıyorsun ki güzelim?ben senin menüleeinde bilerek cıss yediyini hatırlamıyorum.yoksa vardı da ben mi gözden kaçırdım kız?
Aaaa eş olayı yalnış mı anlaşılmış Ki?ssadece eşler deyilki tüm rakım üyeleri bir birine yorum yapmak zorunda.
ewet ben hiç cıs yapmıyorum neleri geri çeviriyorum ama nasıl canım çekiyo yaa :) :)Sen niye üstüne alınıyorsun ki güzelim?ben senin menüleeinde bilerek cıss yediyini hatırlamıyorum.yoksa vardı da ben mi gözden kaçırdım kız?
Aaaa eş olayı yalnış mı anlaşılmış Ki?ssadece eşler deyilki tüm rakım üyeleri bir birine yorum yapmak zorunda.
Hadi canım?öyle mi?yok yaaaa. ..herkes mi öğle anlamış kızlaaar?ewet ben hiç cıs yapmıyorum neleri geri çeviriyorum ama nasıl canım çekiyo yaa :) :)
sanırım ben yanlış anlamışım eş olayını ben kimseye yorum yazmıyorum :)
eee ben öyle anladım :)Hadi canım?öyle mi?yok yaaaa. ..herkes mi öğle anlamış kızlaaar?
Spor topiginde oluyorya . Gunluk menu yazan arti koyuyor ..Hangisi ablam?
Spor topiginde oluyorya . Gunluk menu yazan arti koyuyor ..
Yok elifim yanlis anlamissin . Esler birbirini denetliycek evet ama diger kizlarda birbirlerine yorum yapacakeee ben öyle anladım :)
Ama soyle bir sorun olabilir bazievet aynur da söylemişti bunu
Ama soyle bir sorun olabilir bazi
Kizlar takima az geliyor en son arti koyulan mesaji bulabilecekmi ?
Bu kotumu ,iyimi bilemedimgeçmişi okumayan bulamaz tabi![]()
insülin direncim olduğu için diyetisyene gitmem gerekiyodu ya bugün gittim verdiği listeyi yazayım fikirlerinizi söyleyin
sabah
sınırsız şekersiz çay
domates - salatalık yağsız az tuzlu olacak
1 dilim peynir
haftada 4 gün 1 haşlanmış yumurta
yumurta yemediğim günler 2 dilim peynir
3 dilim ekmek
ara 1 meyve
öğlen
2 porsiyon et veya 12 kaşık kurubaklagil
6 kaşık sebze yemeği
1 bardak yoğurt
sınırsız salata
3 dilim ekmek
ara 1 meyve
akşam
2 porsiyon et veya 12 kaşık kurubaklagil
6 kaşık sebze yemeği
1 bardak yoğurt
sınırsız salata
3 dilim ekmek
ara 1 meyve
gece 1 bardak yoğurt
1 dilim ekmek = 3 kaşık makarna / pilav
yok yasaklamadı onları haftada 4 gün yiyebilirsin hiç çwkinmeden dediekmekği fazla vermiş , gerçi klasik diyetisyen menüsü
bir de makarna, patates, pilav yemek zinhar yasak gibi bir durum var![]()
yok yasaklamadı onları haftada 4 gün yiyebilirsin hiç çwkinmeden dedi