• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hamden sinav sonucun ne oldu yazdinda benmi kacirdim ...

Ha bide kizlar acikogretime girmekte iyce zorlasmis .. Onceki seneler 140 puan aldimi girebiliyormussun .. Gecen yil degismis 2 yerde ilahiyatin onlisansi var 2 yillik . Biri 400 puanla digeri 211 taban puanla aliyormus . Ayrica kontenjan koymuslar birde .. İsyan simileyi
nerde :-)
Hamdolsun ham puanun 220 diploma puanida eklenince bi 250 olur sanirim . İnsallah kontenjana takilmam cunki oncelik imhl lerinmis . Ben duz lise mezunuyum :( dua edin ne olur cok istiyorum ..

Ha bide kizlar acikogretime girmekte iyce zorlasmis .. Onceki seneler 140 puan aldimi girebiliyormussun .. Gecen yil degismis 2 yerde ilahiyatin onlisansi var 2 yillik . Biri 400 puanla digeri 211 taban puanla aliyormus . Ayrica kontenjan koymuslar birde .. İsyan simileyi
Hamdolsun ham puanun 220 diploma puanida eklenince bi 250 olur sanirim . İnsallah kontenjana takilmam cunki oncelik imhl lerinmis . Ben duz lise mezunuyum :KK43: dua edin ne olur cok istiyorum ..

inşallah gönlüne göre olsun abla

ne güzel ya okulu özledim vallahi

annemle babam alışmışlarr ya düzene bize gelince hemen bakıyorum oyuncakları toplayıveriyolar :KK70: onlar gelince yasak oyun oynamak çocuklara

Hamdolsun ham puanun 220 diploma puanida eklenince bi 250 olur sanirim . İnsallah kontenjana takilmam cunki oncelik imhl lerinmis . Ben duz lise mezunuyum :KK43: dua edin ne olur cok istiyorum ..
Canımsın yaa .. İnşallah kazanırsın . Şimdi senin ilahyat için bu kadar hevesli olduğunu görünce i.h.l mezunu ve İlahiyatta sıkıla sıkıla okuyor olmaktan utandım :KK22:

Elif ananin huyunun kiyisindan kosesinden kapmissin kiz . Sen benden sık cam siliyorsun delü :-)

yok be abla ben ayda yılda bir siliyorum camları, hatta bu eve taşındığımdan beri sürekli bir hamilelik bebeklilik durumları olduğundan genelde annem geldikçe siliyor camlarımı :KK48: 7. katta kim görcek boşver diyor eşim de :KK70:

yok be abla ben ayda yılda bir siliyorum camları, hatta bu eve taşındığımdan beri sürekli bir hamilelik bebeklilik durumları olduğundan genelde annem geldikçe siliyor camlarımı :KK48: 7. katta kim görcek boşver diyor eşim de :KK70:

Bence de boşver :)
Zamanımız çok kıymetli öyle habire camla kapıyla kendinizi sıkmayın valla . Kitap okuyun çocuklara sureler öğretin intenetten yaşlarına uygun dini eğitimleri nasıl olmalı araştırın Of ya bnde anne olmak istiyorum :)

Back
X